Teade

Collapse
No announcement yet.

Anoodtoite juhtmele keraamiline lambipistik

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Anoodtoite juhtmele keraamiline lambipistik

Tegemist küll tooteotsinguga, kuid kartus oli, et läheb õiges foorumijaotuses kaduma lambindusega tegelejate jaoks, kes võivad olla kursis.
    Otsin anoodtoite juhtmele keraamilisi musti lambipistikuid (6 mm kinnitus, 4 tk), kahjuks seni lähiümbruses (Uraltone)vaid valgete otsa komistanud.
    Kaugemalt ehk leiaks, kuid saatekulud ületaksid kaubamaksumuse siis kümnetes kordades.
    On kellelgi ideid või pakkumisi?

Isegi tegijate võimenditel minu silma riivavaid valgeid pistikuid näha. Isamu Asano näide.

Vs: Anoodtoite juhtmele keraamiline lambipistik

Esmalt postitatud AntiV poolt
    minu silma riivavaid valgeid pistikuid näha.
    Huvitav mõttekäik... Kusjuures mina mõtlesin, et näe kus lambi anoodmütsid harmoneeruvad hästi kellade valgete taustadega
    Sry risu, ei ole musti mütse. Valgete mütside materjaliga saan aidata, on seda teflonlatti veidike. Kahjuks teflon ei ole värvitav, aga vbl on mustaks toonituna seda saada? Tööstusplast näiteks on üks koht kust küsida. Ja asi siis need mütsid ise valmis viilida...
    Lampelektroonika sinule ja minule - www.konka.ee | EMSpeaker valjuhääldid. | Trükkplaatide projekteerimine.

Comment

See maitseküsimus jah, ei halvusta, mulle meeldiks must.
      Uraltone'is tegelikult on mõistliku hinnaga, 0,7 EUR/tk, küsimus hakkabki taanduma sellele, kas ja kui kui edukalt kannatab värvida keraamikat?

Comment

Keraamikat peaks saama värvida päris edukalt. Kunstitarvete poest leiad kindlasti selle, mida otsid.

Comment

Ega muud kui mõne keraamiku juures tuleb lasta valgetele pistikutele must glasuur peale panna, see peaks ka kuumust kannatama.

Comment

Tänud kaasa mõtlemast, päris paljud kunstipoed pakuvad neid värve ja kiidavad oma toodete ühtlast katvust. Toonide valik lubab fantaasial ka lendama minna, pistikud samasse tooni trafokatetega jmt Et pistiku tükihind madal, siis kannatab neid peoga tellida ja eksperimenteerida.

Comment

Working...
            X