Teade

Collapse
No announcement yet.

6e5s kasutamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

6e5s kasutamine

Keegi kunagi siin foorumis tegi sellise indikaatorist nn. VU meetri. Olen kaks p2eva juba ringi surfinud ja ei ole leidnud. Ehk keegi oskab viidata?
    V2ntv6ll on selleks k6ver, et mahuks mootorisse 2ra.

Vs: 6e5s kasutamine

Nende indikaatorite peal on võimalik teha mingit vilgutajat küll, kuid see ei toimeta logaritmiliselt, st väiksemate võimsuste korral indikaator ei liiguta "kardinaid". Või kui timmida liikuma väiksema võimsuse peal, siis suuremate volüümidega tüüritakse lamp üle ja kardinate lehvitamist taas ei toimu. Asja logaritmiliselt tööle saada ei ole mitte lihtne.
    Lampelektroonika sinule ja minule - www.konka.ee | EMSpeaker valjuhääldid. | Trükkplaatide projekteerimine.

Comment

Felch abiks.
      Kõik meeldiv tuleb lambist...

Comment

Samas pole ka väga keeruline logaritmida. Dioodil on teatud piirkonnas vägagi logaritmiline voolu-pinge kõver, vaja ainult väljundi, dioodi ja lambi tööpiirkonnad sobitada.

Comment

See lehvitab tiibu pinge järgi. Kuidas helisignaalist pinge saad, on tehnika küsimus: lineaarse/dioodiga, log. mitme dioodi+opikaga, ruut, .... midaiganes. Kõik detektorid on laialdaselt kirjeldatud.

Comment

Oh, tack så mycket

Peale pikka netis m2ssamist, parandasin enda skeemi 2ra. T88tab nii nagu vaja. Avastasin ise ka seda logaritmilisuse viga

@maaalune: Kusjuures see samune lehekene oligi mul meeles, kuid mitte kuidagi ei hypanud p2he: kes, kus v6i millal

Comment

Jasså, svenskspråkande finns här. Ska vi hålla kontakter?
              Seega rootsi keele oskajad on teretulnud endast märku andma: iial ei tea, millal vaja läheb.

Comment

Rootsi keel -jah- suht kasuks tulnud... meenutades teleka remonti. Ainukene info mis sain oli rootsi keeles

Aga ok. Selline kysimus, mis softiga saab emuleerida/testida skeemi. V22nasin 6P3S SE v6imu kokku... toide, l6pp ja l6puks magic eye tulid t2itsa ilusasti v2lja. Ok viimases oli mul skeemis alguses v2ikesed vead, kuid sai neti ja teie abiga 2ra k6rvaldatud. Kuid eelv6imul olen suht m88da pannud arvutustega. Kasutusel on siis 6N8S.

Comment

Kui kasutad sellist reziimi ja skeemilahendust ,siis eelvõimu pole vaja.
                  Kõik meeldiv tuleb lambist...

Comment

Aga softist oleksin ka huvitatud
                    St piisavalt kaua olen paberil joonistanud ning arvutanud

Comment

Working...
                    X