Oleks plaanis teha lampvõimendi kitarrile umbes 5-15W. Otsin inimest kellel on natuke kogemust skeemide koostamisel ja juhendamisel, et siis koos teha lampvõimendi. Endal just nii palju kogemust pole elektronskeemide koostamisega. Aga asjade ehitamisega on oskusi ja kogemusi piisavalt. Kui kellelgi oleks soovi ka midagi meisterdada ja mängib kitarri siis oleks tore kui keegi annaks teada. Saaks ehitada paar lampvõimendit.
Teade
Collapse
No announcement yet.
Kitarrile lampvõimendi ehitamine
Collapse
X
-
Vs: Lamp amplifier ehk lampvõimendi
Esiteks, see pole väga lihtne, teiseks see pole üldse odav, kolmandaks võid uurida kasutaja maaaluse tegemisi/toimetamisi, neljandaks, võid kasutada otsingut - nii google oma kui ka ELFA foorumi oma aga hoiatan, viimane on suhteliselt kehva, nii et varu kannatust.Condemn the hive.
-
Vs: Lamp amplifier ehk lampvõimendi
Esmalt postitatud pesupoiss poolt Vaata postitust..... Otsin inimest kellel on natuke kogemust skeemide koostamisel ja juhendamisel, et siis koos teha lampvõimendi. .....Elektroonika töötab suitsu baasil.
Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.
Comment
-
Vs: Kitarrile lampvõimendi ehitamine
Esmalt postitatud pesupoiss poolt Vaata postitustEndal just nii palju kogemust pole elektronskeemide koostamisega. Aga asjade ehitamisega on oskusi ja kogemusi piisavalt.
Kui elektroonikaga väga sina peal pole, siis ei tasu ka kohe lampidest alustada. On see veidi keerulisem maailm, kui skeemilt paistab.
Aga miks just ise ehitada?Transistor - Seadeldis, mis kaitseb sulavkaitset läbipõlemise eest.
Ostan Goldstar MODEL 760 Ressiiveri. Ükskõik, mis seisus.
Comment
-
Tere. Aga miks siinsed foorumikasutajad arvavad, et lampvõimendi ehitamine nii keeruline ja teab mis müstika on. Mina leian küll, et oma esimesed elektroonika sammud võimendite tegemise alal võiks teha lamppide abil. Nende reziimi ajamine ju oluliselt lihtsam kui transistorvõimenditega ja lisaks andestavad nad ka kergemad eksimised. Mina küll sooviks julget pealehakkamist neile, kes tahavad kätt harjutada lamppvõimenditega.
Comment
-
Esmalt postitatud mati1 poolt Vaata postitustTere. Aga miks siinsed foorumikasutajad arvavad, et lampvõimendi ehitamine nii keeruline ja teab mis müstika on. Mina leian küll, et oma esimesed elektroonika sammud võimendite tegemise alal võiks teha lamppide abil. Nende reziimi ajamine ju oluliselt lihtsam kui transistorvõimenditega ja lisaks andestavad nad ka kergemad eksimised. Mina küll sooviks julget pealehakkamist neile, kes tahavad kätt harjutada lamppvõimenditega.
Kui midagi karta, siis ainult kõrgeid toitepingeid, nendega tuleb tõepoolest ettevaatlik olla.
Skeeme ja ka üsna hästi dokumenteeritud projekte leiab netist.
Kui üldse igasugune materiaalne baas puudub, tasuks hankida mingi sobilik lampvõimendi ja see kitarrivõimuks ümber ehitada.
Kui eelarve lubab, ei ole ka kõikide komponentide uuena hankimine võimatu.
Comment
Comment