Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Jah, lamp on 6Ф5М ja maaaluse antud andmetele vastav, mina kasutasin küll lääne 6F5M datasheeti ja on küll 1:1. Lambid on aastast 1952 ja ühe vana elektrooniku käest ilma saadud kes kunagi vene sõjaväes radaritehnikuna töötas. Nüüd on võimendikene ühtekokku päris vahva juba ja vaja veel faasipööraja võrdseks ajada.
Lisatud failid
viimati muutis kasutaja guits; 12 m 2010, 20:47.
Põhjus: lisatud 6Ф5М pildike
Kui nüüd keegi teab mõnda väiksemat lambikest mille Ra =<1kΩ. Võimsuslampi nagu 6H13C ja 6C19П parema meelega ei kasutaks aga huvitav kas keegi teab mõnd pisemat väikse Ra'ga lampi, kasvõi mikrolampi. Kui keegi teab mõne seesuguse nimetada siis saab vast ka näha mis plaan mul temaga on
Kui nüüd keegi teab mõnda väiksemat lambikest mille Ra =<1kΩ. Võimsuslampi nagu 6H13C ja 6C19П parema meelega ei kasutaks a
Sa tahad füüsika seadustele vastuvoolu ujuda.
Väike Ra eeldab suurt elektroodide pindala ja siit järeldub kohe ka suur võimsus ..., ehk ei ole olemas väikeste mõõtmetega ja väikese Ra-ga lampe.
No nii palju mul meeles on,et oleks justkui näinud/kuulnud mõnedest väikestest pentoodidest millel trioodlülituses üsnagi madal Ra. Miks võimsuslampi ei taha --- palju küttevoolu kulub.
See üsna madal oli vist võrreldes pentoodlülitusega. 6N1P ja 6N6P Ra on natuke alla 2 kOomi, väikeste lampidega palju madalameale ei saa, vähemalt ei tule mul küll meelde eriti, 6S45P peaks olema natuke üle 1 kOom.
Varaiant on veel, et paned topelttrioodi pooled paraleeli.
Kui nüüd keegi teab mõnda väiksemat lambikest mille Ra =<1kΩ. Võimsuslampi nagu 6H13C ja 6C19П parema meelega ei kasutaks aga huvitav kas keegi teab mõnd pisemat väikse Ra'ga lampi, kasvõi mikrolampi. Kui keegi teab mõne seesuguse nimetada siis saab vast ka näha mis plaan mul temaga on
igaks juhuks räägin ära miks guits'il vaja väikese Ra'ga lampi -- tahab teha püsivooluallikat faasipöörajasse, kuna LM317 miinium vool (oli vist paar mA) on liiga suur, sai väljaspool foorumit soovitatud lihtsat trans+zener+takk varianti
Comment