Teade

Collapse
No announcement yet.

Lampvõimendid ja filosoofia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Lampvõimendid ja filosoofia

Ei olegi eelnevates postitustes super 100 kohta lahminud, lähtun loomkatsetest ja ... vaata veel kord oma olematuid trafosid ja olematuid voolukesi mis selt lampidest läbi jooksevad. Enda võimu toitetrafo anoodi (1600v vool 1a ja rohkem ) ja varivõre pingejaoks ainuüksi 1,5kw võimsusega trafo ja siit loodan kätte saada ka ainult 400-500w võhma. Ei tule need sajad vatid nii lihtsalt. Jah olen loll veelkord, et julgen natukenegi teie lambiülistamist kummutada. Jõudu

Comment

Esmalt postitatud mati1 poolt
      Ei olegi eelnevates postitustes super 100 kohta lahminud, lähtun loomkatsetest ja ... vaata veel kord oma olematuid trafosid ja olematuid voolukesi mis selt lampidest läbi jooksevad. Enda võimu toitetrafo anoodi (1600v vool 1a ja rohkem ) ja varivõre pingejaoks ainuüksi 1,5kw võimsusega trafo ja siit loodan kätte saada ka ainult 400-500w võhma. Ei tule need sajad vatid nii lihtsalt. Jah olen loll veelkord, et julgen natukenegi teie lambiülistamist kummutada. Jõudu
      Tead sina pole siin foorumis ainus kes saatjaid(või kõrgsagedusvõimendeid) on ehitanud ning ära tule seda minule ega teistele kes sarnaste asjadega tegelenud on seletama.Mida sa oma kriitikaga taotled?
      Võrdlusmoment on sul küll kohatu- saatja lõpp pillivõimuga vms.
      Tõsi küll ,suhtarv jääb samaks: Marshall ,tarbides seinast ca 350w-400w võimsust,saavutab "vaid" tühised 100w...Samas 2xECL82 -ega SE võim tarbib seinast juba 43W andes tühised 2x2W.Küsimus pole siin võimsuse tagaajamises vaid ikkagi selles - Miks näiteks pillimehed lampvõimendit kasutada eelistavad,miks mõni vend endale kW tarbiva paarikümnevatise SE koju lohistab(või teeb)?Miks - Selleks ongi antud teema filosoofiline pool.

Ei olegi eelnevates postitustes super 100 kohta lahminud
      Arvan,et oled!Väidad valesti.Samas ühes jutus palud sa tõestada: mismoodi ma 100W välja võlun,järgmises vastuses:mismoodi ma 200w välja võlun???Juttu pole sellistest(200W) numbritest keegi rääkinud -luulud?
      Kui tõestamiseks läheb - vaikus!
      Kõik meeldiv tuleb lambist...

Comment

Ei ole vaikus. Aga selge on see, et lambimeestega ei ole enam mõtet vaielda. Üritate mind maha tembeldada, kui loll ma olen, aga samas vaadake ise, kui kitsa silmaringiga te tegelikult olete (lugege oma postitusi). Mina lõpetan selle teema ja .....

Comment

Algus:

Tere. Juhtusin lugema seda teemat. Kuulge suured lambifanatid? Mis filosoofiast te siin räägite, kui enda silmaring arvuti helikaardist ja mp3 formaadist kaugemale ei näe. Ja ärge hakake seletama pitratedest. Pakkige kuidas tahate mp3 jääb mp3 ja selle formaadiga ei ole muud teha kui kuulata seda pisikeste nööpklappidega (isegi nendega on see suht jama).
          Ootan tümitamist.

Ja lõpp:

Aga selge on see, et lambimeestega ei ole enam mõtet vaielda. Üritate mind maha tembeldada, kui loll ma olen, aga samas vaadake ise, kui kitsa silmaringiga te tegelikult olete (lugege oma postitusi). Mina lõpetan selle teema ja ..

Loodame kõik et kasutaja mati sai oma monoloogidest rahulduse. Teinekord tasuks siiski dev/nulli postitada.
          Ja matile lisaks, et ära sa muusikat kuula, see võib su kivistunud maailmapilti mõra lüüa ja siis tunned ennast ebakindlalt. Ja loll oled sa tõesti, vaata mis oli su esimene postitus siia teemasse..

Comment

Esmalt postitatud mati1 poolt
            Ahh. Keegi ei räägi siin hetkel dimensioneerimisest. Küsimus on trafos ja selle tööpõhimöttes, teatud sageduste ülekandmisel ja sellega seonduvast "inertsist". Kui sedasama ei suuda endale selgeks teha või ei taha seda tunnistada, siis ei olegi siin enam midagi rääkida. Kiidame ainult takka, kui hea on lampvõimendi ja maksame 10neid kordi kõrgemat hinda võimu eest kui asi seda väärt. Tehke ometi silmad lahti. On leitud uus võimalus äris mille eest lihtsalt hea raha küsida. Lamp sobib ikkagi kõige paremini kõrgsagedus võimudesse (hetkel pooleli 74 töölelükkamine).

Silmad on lahti ja enne seda kui sina sündisid ja kunagi oli amatöride seas, selline ütlemine, et emal oli kolm poega kaks olid kiiksuga( loe lo......d ) ja kolmas oli raadioamatöör. Lükka oma 74 tööle ja tea, et saatja lõpu tegemine pole veel madalsageduse lõppu tegemine. Edu Sulle väikemees ja võta GK-71 ja usu saad edevama lõpu ja kui mõistust on siis võid fiidri otsast suitsule tuld võtta. Vaevalt, et kõrgsagedusegagi sina peal oled. Madalsageduses pole amatöörid kunagi edukad olnud ja ega ma vist asjast mööda ei pannud!!!!! Sinu enese postitute põhjal kurb järeldus, et nii on.

Lõpetan ka selle teema ära! Vahet pole, kas ostetakse või ostetakse ja tehakse ümber või tehaksi ise algusest lõpuni, tähtis on see, kui on asja vastu huvi ja hea heli pakub naudingut, siis on eesmärk saavutatud! Ei huvita mis ja kui suure summa eest keegi midagi saavutab ja mida õigeks peab. Pole mõtet halvustada paari või paarikümmne tuhandelist tehnikat.Tehnika on selline nagu ta on ja midagi pole parata. Ma ei hakka kunagi endast rumalamatega vaidlema. Olgu neil õigus, lasku või püksid alla ja käigu ilma püksteta, sest neil on õigus!
            viimati muutis kasutaja humax; 18 March 2008, 19:01.

Comment

Working...
            X