Teade

Collapse
No announcement yet.

Vana lampidega orel

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Vana lampidega orel

Mis ma oskan öelda - ma olen sõnatu. Harjumatu, et tänapäeva rahamaailmas võivad asjad ka niimoodi käia

Comment

Paus on pikale veninud aga midagi pole parata, vahepeal tuleb muid asju ka teha. Siiski on õnnestunud ka teine suur oktaav kolmest lõpetada ja kolmanda jaoks on traat olemas, lammutasin vanu releesid. Selgus nimelt(minu häbiks), et traat on siiski 0,08, mitte 0,1 nagu enne suure häälega sai kuulutada, õnneks leidsin sobivaid releesid, millel just sihukesest traadist mähised sees, hullud tuhanded keerud, peaks jaguma lõdvalt käesolevale ja üksjagu ka võimalikele järgmistele 0,08-t küsivatele plokkidele. Lammutamisele kuulusid need doonorid niikuinii, seoses laopinna vähenemisega käsiloleva kolimise käigus, samuti asjaoluga, et kõigil neil on mõni viga küljes. Hoidsingi siiani alles ainult seetõttu, et edasi hoida(loe: mitte kätte võtta) oli mugavam kui minema visata :P

Comment

Suurt midagi aru ei saa , aga huvitav on lugeda. Äkki Holt viitsib oma tegutsemisest mõned pildid panna jutule juurde siis huvitavam lugeda .

Comment

Rõõm lugeda, et entusiasm pole raugenud. Huvitav kuidas kaasvõitlejatel läheb. Ise püüan ka tasapisi mehaanika kallal nokitseda aga pole eriti kaugele veel jõudnud. Aga tasa sõuad, kaugele jõuad.

Comment

Paus on juba piinlikult pikaks läinud aga ei ole parata, igasugu jura on kaelas, mis tahab kiiremini ärategemist. Umbes nädala pärast loodan jälle oreliplokkide kallale asuda.

Comment

ega liialt ei maksagi rabeleda. Ikka nii nagu aega ja jaksu on. Aga tore on lugeda, et asi vaikselt ikka edeneb.

Comment

Ostsin ostast(ei tea kas ikka tohib seda kohta mainidagi siin foorumis...muig)paidevanalt neli uut, pakendis ECC82 ja olen vahepeal jälle kaks pooli korda teinud, jäänud on veel kolm teha, siis võib uuesti oreli kallale minna.

viimati muutis kasutaja Scott; 28 November 2012, 06:31.

Comment

Suured oktaavid valmis, hakkan sobivat hetke passima, et Simunas ära käia, need paika panna, mõned järgmised maha võtta.

Comment

Kui need ECC82 (mis iganes see tähendab) on oreliga seotud, siis oleks kena hinda teada. Kui Simunasse satud, siis saame ära klaarida. Muidugi võib ka ülekandega. Aga rõõm on lugeda, et üks sammuke jälle edasi astutud.

Comment

Simunas käidud, lapitud plokid paigas, järgmised kolm ühesugust maha võetud. Võtsin siis ka laiskuse kokku ja panin mõned pildid üles. Hmm...ma loodan, et läks kõik õigesti selle piltidevärgiga, kuidagi kahtlane tundub see asi aga eks näis...raisk, ei õnnestunudki, uurin veel...ah, p**se, miks ma pean oma ajusid k**pima? Lampide otsimise teemas õnnestus mul kunagi piltide lisamine albumi linkidena ilusti aga nüüd on vahepeal paremaks tegemise ja eluedendamise eesmärgil jälle midagi muutunud ja enam ei tööta need asjad ja mul sai praegu ka kõrini sellest jurast, vabandan vaatajate ees aga sita lõi keema see, kuidas kord juba toimivaid asju pidevalt parandatakse ja täiustatakse, kuni minusugused vanad peerud enam aru ei saa, mida ja kuidas nad siis seekord valesti teevad, põrgusse sihuke värk, raisk ma ütlen.
                      viimati muutis kasutaja holt; 08 December 2012, 14:00.

Comment

Holt! Rahune, maailmalõpuni pole enam palju. Sinu töö on kiiduväärt, ära vihasta, sest selle käsitlemine siin huvitab vist väheseid? Ise pole saanud osaleda, eks suures finaalis on vaja (üks jubinas mu juures). Ja muutjad peaks arvestama, et hr. holt on kõva poiss, ärge vihastage teda!

Comment

Jälgin teemat suure huviga,ehkki ise kaasa rääkida ei oska.Ahto.Jaksu!

Comment

Tublid. Austan teemat. Endalgi tubli lampidega projekt ootel, Aga tahan, et 1 inimene ennast liigutaks. Juba aasta ootan !!! holt tubli mees kunagi isegi kohtusime.

Comment

Esmalt postitatud holt poolt Vaata postitust
                              Lampide otsimise teemas õnnestus mul kunagi piltide lisamine albumi linkidena ilusti aga nüüd on vahepeal paremaks tegemise ja eluedendamise eesmärgil jälle midagi muutunud ja enam ei tööta need asjad
                              Vahepeal muutis adminn mingeid piltide lisamise parameetreid, kuna pilte pandi foorumisse liiga suuri ja liiga palju. Aga saada pildid mulle meilile kruvikaarel@gmail.com ja panen teiste oreli piltide juurde.

Comment

Tean, et lubatud pildisuurus muutus, seetõttu ei üritanudki mitte pilte otse serverisse laadida, vaid seda lingivarianti, pildid ise on album.ee-s, otsisõna Lamporel.

Comment

Working...
                                X