Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
käisin nyyd seal pööningul. leidsin raadioid, teleka ka ;D (kaasas kantav, mingi 401 oli :-/).
aga need ´raadiod on pigem muuseumi eksponaadid. ei taha ära lõhkuda :. aga leidsin usa/lääne euroopa lampe.
kaks tykki Goldseal x-245 (4 jalga)
kaks tykki Goldseal y-227 (5 jalga)
Goldseal y-224 (5 jalga)
e RCA 7 Radiotron (4 jalga)
Radiotron uy-224 (5 jalga, kolises )
Arcturus NO.124 (5 jalga, plast osas on väike mõra)
kuidas testida kas need on korras? mõnel oli muidu need piibu kohad ka.
Kurjad keeled räägivad, et see 300W peaks Narva poolt tulema
Ehk siis voolutarve 300W? Täitsa võimalik, sellepärast kirjutasingi, et kirjade järgi. Kasutan neid töö tegemiseks ja ei ole kunagi viitsinud nende hingeelusse süveneda.
esimene ja teine tunduvat olevat teostatavad.
aga ma eriti ei oska venekeelt :-[
palju võimendavad ja palju oome välja on? nii palju kui transformaator?
ja kust ma 260v peaks võtma :-/ mul yks teleka trafo on, sellel max 190v. see tuleks hoopis yles viia(40v)?
kui midagi plaanid siis võta skeem mille paremas ääres on andmed 11 1958 c42-44 see on klassikaline push-pull lõpuga võimu skeem, millel on jaotatud koormusega faasipöörajaga lülitus, see on hea lahendus kui leiad mingi lampvõimendi seest analoogse lõpu trafo siis on asi lahendatud . kui kogemusi pole siis trafo kerimine on raske. kuid vene 1 või kõrgema klassi pille on küllaltki palju kus selliseid trafosid kasutati. probleem on selles et katsu nad leida ja peab olema kaks tükki, sest on vaja kaks kanalit. kui veab siis sealt saad ka jõutrafod.
ja kust ma 260v peaks võtma :-/ mul yks teleka trafo on, sellel max 190v. see tuleks hoopis yles viia(40v)?
Kui see 190 vahelduvvoolu on, siis alaldamisel saad 190*1.4=266 ehk täpselt see, mida vaja
kui reõh on mingi võimenduse asi siis jh
See pole mitte reõh, vaid Pvõh (P nagu võimsus ja võh nagu võhodnõi, ehk väljund-) seega väljundvõimsus
p.s. antud skeemi jaoks on mul jupid ja väljund- ning toitetrafo olemas, ainult ühte lampi veel vaja
6p14p on üks levinumaid lampe muidu, aga ei leia seda kusagilt
Comment