võiks olla 2tk. Kas millegi muu vene omaga saaks ka asendada. Justkui avarustes on juttu 6П3C, mida on mul olemas, aga mõni jälle väidab, et ei sobi.
Teade
Collapse
No announcement yet.
Vajan lampi EL34/6П27C või muud sobivat
Collapse
X
-
Vs: Vajan lampi EL34/6П27C või migit muud sobivat
6П27С lamp on väljamõeldis, seda pole reaalselt olemas. Muinasjutt sellest lambist on pikem, huviline guugeldab selle ise venekeelsest netikirjandusest.
EL34-le on muid analooge ka, näiteks 6CA7 (ladina tähed) ja miks mitte KT77.
6С3П ei ole sobiv analoog EL34-le, anoodvõimsust jääb väheks.
Kiire tarne ja laia valiku (garantiiga kusjuures) leiab www.uraltone.fi
Comment
-
Mul oleks vaja see võim, millele EL34 lähevad ära katsetada. Et kas ma olen üldse valmis 20EUR per lamp investeerima. Selle võimu anoodpinge EL34'l on 410V. Kas on üldse mingit odavat varianti?viimati muutis kasutaja oldbear; 01 m 2018, 16:25.
Comment
-
Ma arvan, et kannatab lühiajaliselt ka 6П3С-ga katsetada. Ühes käsiraamatus on tabelis toodud vastastakt-lõppastme tüüprežiimid. Seal on kirjas
anood--varivõre--eelpinge--katoodtakisti oomi
400 250 -20
400 300 -25
400 250 --- 190 oomi
400 300 --- 200 oomi
Comment
-
6П3С kasutades pole probleemi ilmselt.
viimati muutis kasutaja Pläsku; 01 m 2018, 22:38.
Comment
-
Esmalt postitatud Shele poolt Vaata postitustEI34-l ei ole mingit vastust. Juba 50 aastat käigus ja populaarne.
Kas tõesti kusagilt ei leia? Tuhandetes võimendites kasutusel.
Comment
-
6П27С oli kindlasti olemas. Isegi näinud neid Estonia teatri ja vististi ka Tallinna laululava võimendites (ВНИИРПА eritellimusel tehtud). Töötasid, ümber kuuetäheliselised mustad plekkradiaatorid. Aga aasta oli siis umbes 1972.
Tõsi on see, et neid osta ega tellida polnud lihtrahval võimalik.
Comment
-
Teemasse ja natuke mööda ka:
На фабрике "Светлана" ухитрились разработать отличный полноценный лучевой тетрод лампу 6П27С с хорошими характеристиками, которая полностью соответствует оригинальной EL34. Форма анода была похожа на 6СА7, а вот баллон от лампы 6ПЗС. Поверхность анода обработана цирконием, сетки быпи позолочены. Уже в то время отказались от ножки на сам цоколь и испопьзовали отличные сквозьные траверзы из очень толстого никелевого прута диаметр 1,5 мм.
И Лампа 6П27С вошла в жизнь... Жаль что выпустипи только пробную партию 6П27С в 5000 штук и на этом взлёт советской EL34 была окончена.
Comment
-
Esmalt postitatud oldbear poolt Vaata postitustMul oleks vaja see võim, millele EL34 lähevad ära katsetada. Et kas ma olen üldse valmis 20EUR per lamp investeerima. Selle võimu anoodpinge EL34'l on 410V. Kas on üldse mingit odavat varianti?Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.
Comment
Comment