leidsin 2 vene lampvõimu, aga häält ei tee. proovisin kohe ära, sony CD-mängijaga ja behringeri puldiga. signaali lasin ilusti sisse(mono võim on vist-vaatasin, et sisendist läheb kaks juhet võimu sisse.)sisend on 5-pin. voolu võttis taha, kõik 4+2 lampi hakkasid vaikselt põlema. väljund oli tal mingi 4-auguga. 1ja2 ning 3ja4 olid vist paar, minu arusaamist mööda. kõlar ainult sahisesid hästi vaikselt. kõll olid mingi 350W. Pildid
Teade
Collapse
No announcement yet.
lampvõim ei tööta
Collapse
X
-
See 5-auguga seal taga on VÄLJUND, sisend on ees, kus VHOD kirjas. Sinna läheb pulkpistik nähtavasti ja tagant väljundist anna signa kõllidesse (kuna need on sul aktiivkõlarid, saad kasutada ainult seda liiniväljundit, mitte võimsusvõimendi otsi!.
5-otsalisel on väljundiks parempoolne auk ja maandus keskel (pilti vaadates).
parandan...sisend on ikka 3 või 5-ne DIN...vanelastel polnud pulkpistikutest sel ajal aimugi...
-
6R3C on minu arvvates väga vastupidav lamp. 3 lambiga saavutasin 100w ilma neid nii väga hullusti piinamata. Kui keegi tahab kidra jaoks dirvet, siis selle lõpuga on mul siiamaani parim tulemus. 3 lampi lõpus 270V Anoodpinge. Muidugi asi aetud veits reziimist välja. Muusika jaoks tööreziimid paika ja võid sellega 100w kõlarid tükkideks lasta.
Comment
Comment