Teade

Collapse

ELFA veebipoe info

Kui kellelgi on küsimusi, märkusi või ettepanekuid ELFA DISTRELEC veebipoe keskkonna või sealsete kaupade kohta, siis palun esitada need aadressil:

Klienditeenindus
E-R: 09:00-18:00
Tel.: 660 5327
Faks: 660 5326
E-post: eesti@elfa.se
See more
See less

Postituste arv profiilis...

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Postituste arv profiilis...

saan aru et see oleks modedele suur lisatöö et individuaalselt hinnata igaühe tarkust või mida iganes kellelgi on aga olen täheldanud juba selliseid affe kes mõtetult postitusi koguvad.mind natuke häirib kui vaatan et keegi on midagi teemasse uut kirjutanud ja siis selgub et keegi on sinna lihtsalt mõne toreda smaili toppinud et mu tuju tõsta.või öelda et ohh xxx hästi paned.ma arvan et igaüks leiab ise näiteid.mina ei hinda siinsete inimeste tarkust ammugi enam postituste arvu järgi, enamasti on ikka aru saada kes räägib asjalikku juttu ja kes ajab bs.lihtsalt oleks tore kui jääks ära postituste saamise eesmärgil postitatud vastused.

minu tagasihoidlik arvamus on see

seda küll, et postituste arv näitab rohkem selle foorumi liikmeks oldud aega, kui teadmisi. Postitusi saab ju kahte moodi - küsides ja vastates.
    Nagu ma aru saan, segavad sind sisutühjad postitused? Siis pole sa ainuke. Vähemalt mina kustutan moderaatorina alati kui peale satun sellised postitused ära, mis teemasse midagi uut juurde ei anna. Kuid siiski kui see sisutühi postitus on teema käima lükanud, ei ole mõtet seda vahelt ära võtta, niimoodi ei jää enam teema loetavaks.
    Postituste kustutamine EI käi kindlasti mitte kasutaja teadmiste hindamise järgi ega postituste arvu hindamise järgi vaid ikka postituse enda järgi. Kui on mõttetu lahmimine, siis kustutan ära sõltumata sellest, kas postitajal on 10 või 1000 postitust juba.

Comment

Working...
    X