Teade

Collapse

ELFA veebipoe info

Kui kellelgi on küsimusi, märkusi või ettepanekuid ELFA DISTRELEC veebipoe keskkonna või sealsete kaupade kohta, siis palun esitada need aadressil:

Klienditeenindus
E-R: 09:00-18:00
Tel.: 660 5327
Faks: 660 5326
E-post: eesti@elfa.se
See more
See less

Uus foorumi tarkvara

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Uus foorumi tarkvara

Mnjah, MeLabs'i PIC-i foorum on ka sarnase kujundusega (ja vist sama soft?). On lküll huvitav sisu aga tõepoolest - nagu ei kisu lugema. Vana iniemese värk vist - kõigele uuele sõrad vastu Igatahes kuidagi hea kuulda, et ma pole ainuke kohanemisraskustega persoon...
    Saan aru, et foorum ja tema soft pole kasutajate hallata/otsustada aga siiski - ehk tasuks teinekord korraldada miski küsitlus (koos uuenduse snapshoti'ide/demoga) vms enne kapitaalseid uendusi? Lõpuks on foorum ju ikkagi kasutajate jaoks, või... ?

Muidu aga...positiivset on samuti: foorumi tööriistad näiteks jne.
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Ma loodan, et vana kooli skin(theme koos smailide ja muudega) tagasi ika tuleb valikuna ;P see oli praegustest parim.

Comment

Lisaks muule raporteeriks alamfoorumite kuidagi kummalist kujutamist: kord on alamfoorum, kord nagu jälle pole. Mikroprotsessorite foorumi näitel: esilehelt näidatakse teda alamfoorumina, sisenedes aga omaette kategooriana. Võmalik, et see klapib softiväänajate loogikaga aga natuke imelik on küll. Esialgu.
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Nagu sebra postist hästi näha, veab avatar posti mõttetult kõrgeks. Tõmbaks kõrguse 80 peale või veel vähemaks.
          Profiili laius ka tühja täis.
          Enda profiili ei oska leida kui ühtegi oma postitust käepärast pole.
          "Uued postitused " lingi asemel võiks olla viimased ntx 24h (või veel toredam kui saaks perioodi pikkust valida) postitused.

Kas kuskil statistika ka jookseb? Tundub et aktiivsus on mingi poole võrra langenud.

Edit: oma profiili leiab kiirlinkide alt.
          viimati muutis kasutaja elukaz; 03 m 2006, 01:12.
          Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Re: Vs: Uus foorumi tarkvara

niipalju veel häid asju, et kalender on hästi välja tulnud. teab, mis vanuses rahvas siin ringi liigub.

Comment

Mulle ka meeldis vanem foorumi versioon rohkem. Küsin, mis põhjusel vahetati vana ver. uue vastu välja, kui tohib?
              Aeg on energiahulk, mis jääb põhjuse ja tagajärje vahele.

Comment

Esmalt postitatud Tikk poolt
                Mulle ka meeldis vanem foorumi versioon rohkem. Küsin, mis põhjusel vahetati vana ver. uue vastu välja, kui tohib?
                Kui sa loeksid vähemalt administraator Tanker´i postitused läbi saaksid vastuse oma küsimusele.

Edit:Minu ettepanek oleks ära kaotada esilehel olevad teemade ja postituste arv kui see oleks võimalik.Minu arust on see ebaoluline.
                viimati muutis kasutaja traktorist; 03 m 2006, 12:31.

Comment

Oleks hea kui igas alamfoorumis oleks ka nupp "Märgin teemad loetuks", üksainus nupp vaid pealehel jääb väheks.

Comment

Puudu on link mis viiks tevalo internetipoodi
                    Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

link on täitsa all ääres olemas

Comment

Toetan 100% seda mõtet, oleks nupp Märgi kõik teemad loetuks. See oleks siis pealehel. Praegu nt on mul nii, et kõik teemad ammu-ammu loetud näitab et ikka on uued.
                        Vaesel ajal on kärbes ka liha.

Comment

Esmalt postitatud andreas123 poolt
                          Toetan 100% seda mõtet, oleks nupp Märgi kõik teemad loetuks. See oleks siis pealehel. Praegu nt on mul nii, et kõik teemad ammu-ammu loetud näitab et ikka on uued.
                          Pealehel allpool on selline nupp olemas ja toimib kenasti, aga hea oleks alamfoorumitesse ka, et saaks igat foorumit eraldi loetuks märkida.

Comment

Kusjuures, foorumit külastades paneb vahest mu firefox pange seda juhtub ainult siin foorumis. Lööb kirja ette, et ei ole midagi teha blabla ja lööb kinni akna.

Comment

see viga tundib olevat ainult sinu brauseriga. minu on siiamaani kõik korras olnud (kõik need 10 korda päevas, mill ma siia satun).

Comment

Esmalt postitatud bloody-orc poolt
                                see viga tundib olevat ainult sinu brauseriga. minu on siiamaani kõik korras olnud (kõik need 10 korda päevas, mill ma siia satun).
                                no ma ei tea mulle tundub see väga kahtlane, ainult tevalo foorumis, eks päeva jooksul saab ju ka igalpool ringi uiatud ja mujal probleemi pole...
                                aga noh samas kes teab.

Comment

Working...
                                X