Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
ELFA veebipoe info
Kui kellelgi on küsimusi, märkusi või ettepanekuid ELFA DISTRELEC veebipoe keskkonna või sealsete kaupade kohta, siis palun esitada need aadressil:
Ma kasutan samuti TuliRebast ja pole mingeid probleeme.
Mis otstarve on kiirvastuse aknal lehekülje lõpus? See funktsioon nagu ei tomi (või ei saa mina tema otstarvele pihta- tõenäolisem variant).
Lisan: tundub, et uute ja vanade postituste eristamine on natuke panges. Peale kirja kirjutamist märkasin, et "on uusi postitusi". Uus oli vaid enda tehtu?!
- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Ma kasutan samuti TuliRebast ja pole mingeid probleeme.
Mis otstarve on kiirvastuse aknal lehekülje lõpus? See funktsioon nagu ei tomi (või ei saa mina tema otstarvele pihta- tõenäolisem variant).
kiirvastus aktiveerib siis, kui mingil olemasoleval postitusel klikkida nupu "tsiteeri" kõrval olevat valget nupukest. siis saab seda all ilusti teha.
Üks häiriv asi siiski on: Kui ma saan personaalsõnumi siis võiks mitte ette hüpata need teated. Tõsiselt häiriv on.
Kasutaja JP->Sätted->Muuda sätteid-> Sõnumite saatmine & ja nende teavitus->Anna uutest privaatsõnumitest teada hüpikaknaga
ja sellest kastist linnuke maha võtta.
võiks mainida, et need helesinised nupud ülal riivavad silma. kasutan seda ise seadistuvat tumedat versiooni. võibolla powerbluega sobib... ja seal asetsevad lingid ka ei tööta (kui need peavad töötama).[tehnoWiki jne]
Minul on aga selline mure et enam pole müügi foorumis mainet, mis oli väga hea asi. Kuna on/olid mõned sellised kahtlased tegelased kes on siin koti mõndadele pähe tõmmanud ja samamoodi ei saa ju usaldust enam tõsta.
Kui mina liikusin siis oli siin minuarust hea foorumi vorm
mina üldjoontes olen harjunud, algul tundus väga kohmakas aga hetkel juba kipun ära harjuma. Ainus asi mis häirib, palun tehke nii, et ma peale sisselogimist saaksin kohe klikkida lingile, mis laseb mul selliseid teemasid jälgida kuhu peale minu postitust on kellegi teise poolt lisatud vastuseid. See "lisa jälgimisnimekirja" mind eriti ei eruta, see on lisaklikk ja pole otstarbekas.
mina üldjoontes olen harjunud, algul tundus väga kohmakas aga hetkel juba kipun ära harjuma. Ainus asi mis häirib, palun tehke nii, et ma peale sisselogimist saaksin kohe klikkida lingile, mis laseb mul selliseid teemasid jälgida kuhu peale minu postitust on kellegi teise poolt lisatud vastuseid. See "lisa jälgimisnimekirja" mind eriti ei eruta, see on lisaklikk ja pole otstarbekas.
Selleks otstarbeks saad kasutaja juhtpaneelis Sätete all ära määrata, et teemasse vastates hakkad sa alati seda teemat jälgima. Soovi korral võid saada ka e-posti teele teavitusi.
Kasutaja JP->Seaded & Sätted->Muuda sätteid->Teema jälgima asumise režiim->Jälgi, kuid ära teavita eposti teel (antud valikuga siis ei saadeta uutest kirjadest e-posti teel teadet)
Nüüd foorumisse tulles klikkad näiteks ülal menüüs Kasutaja JP peale ja sealt näedki kohe jälgitavaid teemasid, millesse on lisandunud uusi kirju
Minul on aga selline mure et enam pole müügi foorumis mainet, mis oli väga hea asi. Kuna on/olid mõned sellised kahtlased tegelased kes on siin koti mõndadele pähe tõmmanud ja samamoodi ei saa ju usaldust enam tõsta.
Ärifoorumites maine olemas. Maine lisamiseks klikka selles veerus, kus on kasutaja nimi, kaalu meenutava ikooni peal . Maine vaatamiseks võta lahti kasutaja profiili (klikka selleks kasutajanime peale) ning kasutaja profiili vaates on kõige all maine info koos kommentaaride, maine lisaja, lisamisaja ning tähelepanu väärinud postituse lingiga.
Ahjaa, mida igatsen - vanas foorumis olid rõõmsamad smailid. kui siin millegi üle naerad siis näeb välja nagu kellelgi oleks paha, tal on jänese hambad ja peseb plendameediga
Kusjuures juues võiks olla smailid kooskõlas elektroonikaga - suitsupilv, jootekolb jms
Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment