Teade

Collapse

ELFA veebipoe info

Kui kellelgi on küsimusi, märkusi või ettepanekuid ELFA DISTRELEC veebipoe keskkonna või sealsete kaupade kohta, siis palun esitada need aadressil:

Klienditeenindus
E-R: 09:00-18:00
Tel.: 660 5327
Faks: 660 5326
E-post: eesti@elfa.se
See more
See less

Uus foorumi tarkvara

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Uus foorumi tarkvara

ei tea kas see on teemakohane, sel nädala tekkis jama järsku, et peale kirja postitamist logitakse mind automaatselt foorumist välja. väga tüütu on iga postituse järel end uuesti sisse logida.
    -Artificial_Intelligent-

Comment

Täheldasin just sama trikki. Peale posti sisestamist anti veateada: sa ei ole sisse logitud ja vigane teema. Postitus läks siiski "üles" aga siise logimisel märgiti mõistagi mitte loetuks.
      Kas äkki mingi taimaut?
      - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
      - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Esmalt postitatud felch poolt
        Täheldasin just sama trikki. Peale posti sisestamist anti veateada: sa ei ole sisse logitud ja vigane teema. Postitus läks siiski "üles" aga siise logimisel märgiti mõistagi mitte loetuks.
        Kas äkki mingi taimaut?
        Kui ei kasutata automaatset sisselogimist, siis tekib sessiooni aegumine 15 minuti möödumisel viimasest klikist foorumis ning seejärel logitakse kasutaja automaatselt välja.

Comment

kas seda taimauti seadistada kuskilt ei saa või on see kõigile vaikimis üks seade kohe?

Põhimõtteliselt võiks ju teha midagi et kasutaja saaks seda seadistada, sest kohutavalt ebamugav on kui kirjutad sõnumit siin foomusi käid vahepeal teed ühe kohvi ja siis hakka jälle logima.
          Me elame vaid korra ja siis ka vaid iseendale.

Comment

Esmalt postitatud Goner poolt
            kas seda taimauti seadistada kuskilt ei saa või on see kõigile vaikimis üks seade kohe?

Põhimõtteliselt võiks ju teha midagi et kasutaja saaks seda seadistada, sest kohutavalt ebamugav on kui kirjutad sõnumit siin foomusi käid vahepeal teed ühe kohvi ja siis hakka jälle logima.
            Põhimõtteliselt on lahendus ju see, et sisse logimisel paned linnukese kasti "Jäta mind meelde?"

Comment

Lahenduseks ongi see, et tuleb panna linnukene kasti 'Jäta mind meelde'. Sellisel juhul oled sa arvutis, kus sa end meelde lasid jätta, alati foorumisse sisselogitud. Kui sa soovid mingil põhjusel uuesti välja logida, siis tuleb selleks klikata ülal menüüs kõige parempoolsemal nupul 'Logi välja'

Comment

Sobivasse teemasse sobivad leitud vead, nõuanded, mured.

Probleem:
                Kahjuks linnukese kasutamine parooli ei salvesta, kasutajanimi jääb aga parooli mitte. Igakord peab parooli uuesti tippima,mis on aeganõudev ja vägagi tülikas. Olgugi et parool peas. Vana hea IPB foorumitarkvaraga seda jama polnud.
                Brouseriks nii FF kui ka IE. Mõlematel sama jama Tevalo foorumiga.

Nõuanne: Välja logimisel võiks automaatselt pealehele minna, mitte pakkuda mingeid variante, mingile vanale lehele minekuks. Vaevalt seda funktsiooni keegi kasutab, samas aga automaatselt pealehele minek peale väljalogimist kiirendab foorumi kasutamist (säästab aega) ja lisab mugavust. Lisaks veel, et väljalogimine võiks olla ilma igasuguste küsimusteta. Kui olen klikkinud "nupul": 'Logi Välja', siis järelikult tean mida teha soovin (soovin logida välja), väga tülikas on pidevalt mingitele kinnitusküsimustele vastata, mis viidavad aega ja on vägagi ebameeldivad. Kui tahan uuesti sisse logida, võib alati kasutada seda kiiret sisselogimise võimalust, ehk meelde jäetud parooli ja kas. nime, ei pea neid uuesti tippima, kui muidugi privaatsus tähtis pole. Aga see funktsioon tuleks enne üsnagi bugisel foorumi tarkvaral korda teha.
                viimati muutis kasutaja Elektrik; 28 m 2006, 22:20.

Comment

Esmalt postitatud Elektrik poolt
                  Sobivasse teemasse sobivad leitud vead, nõuanded, mured.

Probleem:
                  Kahjuks linnukese kasutamine parooli ei salvesta, kasutajanimi jääb aga parooli mitte. Igakord peab parooli uuesti tippima,mis on aeganõudev ja vägagi tülikas. Olgugi et parool peas. Vana hea IPB foorumitarkvaraga seda jama polnud.
                  Brouseriks nii FF kui ka IE. Mõlematel sama jama Tevalo foorumiga.

Nõuanne: Välja logimisel võiks automaatselt pealehele minna, mitte pakkuda mingeid variante, mingile vanale lehele minekuks. Vaevalt seda funktsiooni keegi kasutab, samas aga automaatselt pealehele minek peale väljalogimist kiirendab foorumi kasutamist (säästab aega) ja lisab mugavust. Lisaks veel, et väljalogimine võiks olla ilma igasuguste küsimusteta. Kui olen klikkinud "nupul": 'Logi Välja', siis järelikult tean mida teha soovin (soovin logida välja), väga tülikas on pidevalt mingitele kinnitusküsimustele vastata, mis viidavad aega ja on vägagi ebameeldivad. Kui tahan uuesti sisse logida, võib alati kasutada seda kiiret sisselogimise võimalust, ehk meelde jäetud parooli ja kas. nime, ei pea neid uuesti tippima, kui muidugi privaatsus tähtis pole. Aga see funktsioon tuleks enne üsnagi bugisel foorumi tarkvaral korda teha.
                  Linnuke ei peagi neid välju ära täitma!! See, et sa linnukese kastikesse paned, tähendab seda, et kui sa täna foorumisse sisse logid (koos linnukesega selles kastikeses ning täna enam mitte väljalogides) ja näiteks üle-ülehomme siia tagasi tuled, oled sa ikka foorumisse sisselogitud ja sa ei pea üldse sisselogimagi. See, et sa täna õhtul ennast uuesti välja logid enne foorumist lahkumist, tühistab selle linnukese mõju ära.

See, et su brauser neid välju täidab, tuleneb sellest, et esmakordsel sisselogimisel on sulle hüpanud lahti brauseri aknake, kus brauser on välja pakkunud, kas ta jätab su logimisandmed meelde või mitte (see on foorumi tarkvarast täiesti eraldiseisev asi, mis toimub sinu arvutis olevas brauseris). Kui sa seal jah vastad, siis neid välju ka edaspidi täidetakse. Väljade osaline täitmine võib tuleneda sellest näiteks, et sa oled vahetanud oma salasõna, antud arvutist on sisselogitud teise kasutajanimega, mida on samuti brauserile meelde jäetud vms. ning brauser ei leia oma andmefailist vajalikku infot ülesse.

Täpselt samasugune toime oli samal linnukeses ka eelmises foorumi tarkvaras.
                  Kui oled foorumist vigu leidnud anna nendest teada, sest muidu ei saa neid ka parandama hakata.

Comment

Tere
                    Ma ei leia Kasutaja JP'lt konto kustutamise võimalust! Et kust ma leian sellise valiku?

Comment

Esmalt postitatud tevalo.tevalo poolt
                      Tere
                      Ma ei leia Kasutaja JP'lt konto kustutamise võimalust! Et kust ma leian sellise valiku?
                      Sellist valikut polegi olemas. Miks sa seda teha soovid?

Comment

Kas siin foorumis mingid kasutajate grupid ka on?
                        Kasutaja JP alt näen et pole ühegi avaliku grupi liige, aga kui otsisin siis ei leidnud ühtegi nimekirja gruppidest.

Comment

Esmalt postitatud tanker poolt
                          Sellist valikut polegi olemas. Miks sa seda teha soovid?
                          Minu isiklik arvamus on, et see oleks lihtsalt viisakas ja enesestmõistetav! Kui seda valikut ka ei tule, siis peaks vähemalt korralik help fail/thread olema, mis selgitaks, kuidas oma konto sulgeda saab.

See ei ole ju mingi internetilõkis, et korra astud siia sisse ja siis oled elu lõpuni tevalo klubi liige. Tevalo on muidugi parim selline koht ja ise ei kipu ma siit kuhugile jooksma, aga viisaks/elementaarne oleks ikkagi tsiviliseeritud loobumispriotsess luua.

Kui luuakse konto ühe teema või mõne kommentaari jaoks, ja see kasutaja on nii viisaks, et olles kindel oma mittesattumises tevalo lehele edaspidi, peaks tal olema võimalik oma konto kustutada.

Või surud kontod ei häiri kasutajate haldamist/statistikat?

Või kui mul on teine konto, mida tahaks kustutada?
                          Või kui mulle ei meeldi enam mu kasutajanimi?
                          Või kui mulle ei meeldi lihtsalt, et must jääb kuhugile surnud konto koos mingite isikuandmetega maha (kas ametlik soovitus on isikuandmed lihtsalt valeks panna, valetada)?
                          Või kas üldsegi on tänapäeva Eestis võimalik, et on olemas arvestatav veebikeskkond/teenus, millest loobumine/katkestamine ei ole võimalik?

Ma siiski lähtuks viisakusest, viisakas oleks see asi sul paika panna!

Comment

See ei ole ju mingi internetilõkis, et korra astud siia sisse ja siis oled elu lõpuni tevalo klubi liige. Tevalo on muidugi parim selline koht ja ise ei kipu ma siit kuhugile jooksma, aga viisaks/elementaarne oleks ikkagi tsiviliseeritud loobumispriotsess luua.
                            See ei ole lõks sest keegi ei hoia sind arvuti taga kinni.

Kui luuakse konto ühe teema või mõne kommentaari jaoks, ja see kasutaja on nii viisaks, et olles kindel oma mittesattumises tevalo lehele edaspidi, peaks tal olema võimalik oma konto kustutada.
                            Viisakas inimene ei tee ühe kommi jaoks kontot et igaveseks lahkuda. Viisakas inimene jätab konto alles et 5 aasta pärast siia sattudes ei pea uuesti regama et järgmist kommi teha.

Või surud kontod ei häiri kasutajate haldamist/statistikat?
                            Kui see probleemiks muutub siis kaotatakse null postidega või mitte eales sisse loginud kasutajad. Ei saa loota viisakusele et kõik maha jäetud kontode omanikud mingil hetkel ärkavad et tulla seda kustutama.

Või kui mul on teine konto, mida tahaks kustutada?
                            Viisakas inimene ei tee omale mitut kontot.

Või kui mulle ei meeldi enam mu kasutajanimi?
                            Siis saadad adminile priva ja kui soov on põhjendatud (vaevalt küll) siis saad uue nime.
                            Või kui mulle ei meeldi lihtsalt, et must jääb kuhugile surnud konto koos mingite isikuandmetega maha (kas ametlik soovitus on isikuandmed lihtsalt valeks panna, valetada)?
                            Ma ei mäleta küll et ma mingeid isikuandmeid avaldama pidin, vähemalt ma ei teinud seda. Kui oligi vaja midagi täita, no ju ma olen siis paadunud valetaja.

Ja kui tõesti misiganes põhjusel on soovi oma kasutaja kustutada siis priva adminile.
                            Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Esmalt postitatud Hans poolt
                              Kas siin foorumis mingid kasutajate grupid ka on?
                              Kasutaja JP alt näen et pole ühegi avaliku grupi liige, aga kui otsisin siis ei leidnud ühtegi nimekirja gruppidest.
                              Hetkel pole seda kasutajagruppide süsteemi ellu rakendatud ehk avalikke kasutajagruppe pole.

Comment

Uus foorumi soft pidi igati parem olema kuid nt. minnes eelmisele lehel brauseri Back klahviga, jääb foorum/teema ikka uueks (lugemata) märgitud !?
                                - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                                - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Working...
                                X