Mircuga üle irc.blastnet.ee töötas küll.
Teade
Collapse
ELFA veebipoe info
Kui kellelgi on küsimusi, märkusi või ettepanekuid ELFA DISTRELEC veebipoe keskkonna või sealsete kaupade kohta, siis palun esitada need aadressil:
Klienditeenindus
E-R: 09:00-18:00
Tel.: 660 5327
Faks: 660 5326
E-post: eesti@elfa.se
Klienditeenindus
E-R: 09:00-18:00
Tel.: 660 5327
Faks: 660 5326
E-post: eesti@elfa.se
See more
See less
ettepanek
Collapse
X
-
mul selline ettepanek, et siin võiks olla auto teemaline foorum. Ma olen vaadanud et siia tekib üha rohkem auto teemasid, siis oleks nad seal yhes koos ja oleks mugavam lugeda.
ettepanek nr. 2 foorumi menyylinkide juures võiks olla ka mingi rippmenyy, kus saaks otse minne teistesse foorumitesse. oleks poole mugavam - ei peaks koguaeg backi klõpsimaAbiks kõigega! djmadys@hot.ee/bazzmazternoq@hot.ee
DeeJay Catass
Comment
-
oijah... :-[ sorry minuviga... polegi tähele pannud ;DAbiks kõigega! djmadys@hot.ee/bazzmazternoq@hot.ee
DeeJay Catass
Comment
-
mul selline ettepanek, et siin võiks olla auto teemaline foorum. Ma olen vaadanud et siia tekib üha rohkem auto teemasid, siis oleks nad seal yhes koos ja oleks mugavam lugeda.
transistor[ätt]starline[punkt]ee
Comment
-
siis võiks ju sellise asja 2ra teha ?!?!Abiks kõigega! djmadys@hot.ee/bazzmazternoq@hot.ee
DeeJay Catass
Comment
-
Nüüd selline teadaanne, et paluks mitte seda foorumit enam koormata teemadega mis puudutab meie mitteametlikku jutukat.
Nüüd on jutukal ka endal foorum olemas Siin .
Sinna saab ka läbi jututoa koduka http://www.hot.ee/tevalo
Või siis asja tegelik aadress http://parsek.yf.ttu.ee/~transistor/tevalo.
[muudatus] Jututoa foorum andis otsad :-Xtransistor[ätt]starline[punkt]ee
Comment
-
See ei tööta juba pikemat aega, ei ole ju asjal mõtet, kui seal midagi ei toimu, see ka probleemid jutuka kohta saata lambile@hot.eetransistor[ätt]starline[punkt]ee
Comment
-
ettepaneks järgmine: kui on tulnud näiteks Instant Message, siis võiks tulla (foorumisse sisenedes) mingi aken lahti või midagi muud kus teavitatakse uuest kirjast. Muidu vahest ei pane tähelegi et on mingid kirjad kogunenud kaugest ajast jubaAbiks kõigega! djmadys@hot.ee/bazzmazternoq@hot.ee
DeeJay Catass
Comment
-
ettepaneks järgmine: kui on tulnud näiteks Instant Message, siis võiks tulla (foorumisse sisenedes) mingi aken lahti või midagi muud kus teavitatakse uuest kirjast. Muidu vahest ei pane tähelegi et on mingid kirjad kogunenud kaugest ajast juba
Comment
-
ettepaneks järgmine: kui on tulnud näiteks Instant Message, siis võiks tulla (foorumisse sisenedes) mingi aken lahti või midagi muud kus teavitatakse uuest kirjast. Muidu vahest ei pane tähelegi et on mingid kirjad kogunenud kaugest ajast jubatransistor[ätt]starline[punkt]ee
Comment
Comment