Teade

Collapse

ELFA veebipoe info

Kui kellelgi on küsimusi, märkusi või ettepanekuid ELFA DISTRELEC veebipoe keskkonna või sealsete kaupade kohta, siis palun esitada need aadressil:

Klienditeenindus
E-R: 09:00-18:00
Tel.: 660 5327
Faks: 660 5326
E-post: eesti@elfa.se
See more
See less

foorumi uus aadress !!!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

foorumi uus aadress !!!

Märkasite, tevalo.ee on kadunud. Nüüd asume adrel http://www.elfaelektroonika.ee/foorum/index.php
    What next?
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Vs: foorumi uus aadress !!!

Jah, ikka. Kusagil enne nelja ehmatas lausa ära - vana enam ei toiminud ja uus veel ei avanenud

Comment

Deem...! Mul oli praegu nagu puuga pähe, vanad lingid suunatakse siis ilusti edasi. Miks see nüüd parem on?

Comment

Kas olete veel tähele pannud, et nimi Tevalo eksisteerib veel vaid foorumi ülaosas.

Kuidagi natuke kahju on...
        Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Kas nüüd siis varsti on Tevalo poodide asemel ka Elfaelektroonikad? :|

Comment

Väga hea ju. Nimi vastab sisule.
            If you think education is expensive, try ignorance.

Comment

Kardan,et varsti tootevalik ja hinnad kah
              Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

martinj on õigus.
                Midagi head siit loota pole.

Comment

On's keegi Paldiski mnt. poes käinud viimasel ajal? Kas ligipääs (parkimine) on sama kehv kui ennemuiste?
                  Peale Mustamäe poe kadumist ajaloo prügikasti olen tellinud vaid hädavajalikke tööasju ja lasknud pakiga kohale saata. Siit ka huvi, mis seal kandis toimub.
                  - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                  - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Üleme sedasi, et Mustamäe poe kadumine mõjub soodsalt rahakotile. Varem sai suhteliselt tühja-tähja pärast sinna mindud. ja üht teist ülearust kah niisama kaasa ostetud Enam ei viitsi.....
                    to:felch. Istud trolli 1,4,5,7 peale ja pole parkimisprobleemi

edit: trükivead
                    viimati muutis kasutaja martinj; 27 m 2007, 21:30.

Comment

Üks asi veel mis silma on hakanud on üldine hinnatõus kauplusteketis Elfa Elektroonika, samuti ei saa minu mäletamist mööda enam tellida Velleman ja Farnell tootekataloogide vahendusel kaupasid. Tootevalik kohapeal on suhteliselt nigel, vähemalt Tartus Lai tn. 29 asuvas kaupluses on see nii ja mis kõige enam meele mõrudaks teeb on teatud elektroonika komponentide ja detailide põhjendamatult kõrged hinnad (takistid, teatud transistorid, kaablid). Hobitroonikutel ei tasu enam suuremaid projekte (transistor võimsusvõimendid, muundurid, loogikaseadmed jne.) töösse võtta, kuna valmiva seadme omahind tuleb sama või isegi tunduvalt kõrgem tehase omast. Aasta-aastalt on iseehitajaid järjest vähem, seda näitavad üksikkomponentide müüginumbrid. Väikest elektroonikaäri enam pidada ei tasu (Tiigi Elektroonika Tartus), kuna päevas käib läbi ja ostab reaalselt ainult mõni kindel "paadunud" elektroonik (ka mina vahel) ja ostab sealt mõne sajalise eest koti nurgakesse midagi. Lähiaegadel sulgeb ka see väike poeke omaniku sõnul ilmselt oma uksed, kuna läbimüük on kokku kuivanud liiast juba. Ise teen viimaselajal tellimusega kõik ostud Oomipoest, just nende kataloogi toodete pärast, aega küll läheb mõni nädal aga tuleb kordades odavam kui mujalt ostes samaväärseid asju. Hobitroonika on muutunud üheks vägagi kalliks hobiks kahjuks, praegused ja tulevased noored valivad selle raske ning kuluka tee järjest harvem.....

Comment

Esmalt postitatud Max27 poolt
                        ei saa minu mäletamist mööda enam tellida Velleman ja Farnell tootekataloogide vahendusel kaupasid.
                        ... ja kohal olevad mitte Elfa asjad on vist peaaegu kõik mingi allahindlusega lõpumüüki pandud.

Comment

Kas see tähendab, et enam ei saa Visatoni asju kah tellida?

Comment

Re: Vs: foorumi uus aadress !!!

tootevaliku halvenemist mina isiklikult tähendanud ei ole. Hinnad on ka minu meelest kas samad, või liikunud ülespoole samapalju, kui muu igapäevakaup.

Paldiski maantee poest niipalju, et parkimiskohti on piisavalt (poe taha saab parkida, poest üle tee on plats ja olen ka poe ette poolenisti kõnniteele asetanud end. Pole miskit ädaldada Müüjatest niipalju, et kui varem käisin Tevalos, siis pidin 99% olema järjekorras vähemalt 1-2 inimese järel. Nüüd aga olen alati letitaha saanud kohe ja aegajalt on mind "teenindamas" 2-3 müüjat korraga. Mina kurta küll midagi ei saa. Ainult pood on nüüd paar kilomeetrit kaugemal...

Comment

Foorum asub nüüd tõesti uuel aadressil ning kannab ka uut nime - ELFA tehnikafoorum. Põhjuseks on Tevalo AS nimevahetus. Alates 29.10.2007 on Tevalo AS uueks ärinimeks ELFA Elektroonika AS.

Samaaegselt toimivad edasi ka kõik www.tevalo.ee aadressi sisaldavad URL-d. Seega ei tohiks antud muutus foorumikasutajatele ebamugavusi tekitada. Automaatset sisselogimist kasutanud kasutajatel võib vaid tekkida vajadus end ühekordselt taas foorumisse sisse logida. Salasõna unustamise korral palun kasutada salasõna meeldetuletamise vormi. Kui peaks tekkima mingeid probleeme, siis palun vajadusel võtta ühendust e-kirja webmaster@elfaelektroonika.ee teel.

Täpsem info nimevahetuse kohta siit:
                              http://www.elfaelektroonika.ee/cgi-bin/web_store.cgi?n=1&page=products/mail/23_2007elfa.html

Comment

Working...
                              X