Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
ELFA veebipoe info
Kui kellelgi on küsimusi, märkusi või ettepanekuid ELFA DISTRELEC veebipoe keskkonna või sealsete kaupade kohta, siis palun esitada need aadressil:
et yleni ELFAstuda, v6iks ju postituse tekste ka redigeerida:
kirjutad: mulle meeldib ikka Tevalo rohkem kui miski muu, sest Tevalo hinnad ja aura on head!!.....
Ja vastupidi: kirjutad et näe, pagana kallis koht see ELFA. Tehakse kohe asendus... ELFA-> Tevalo
- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Andke nüüd personalile aega hinge tõmmata ja rahus kohvi juua, nad vist ei jõuagi enam muud teha kui kõikjalt Tevalo logo kustutada....
Seoses sellega meenus nali kuidas (vist M$ tüübid) tegid Linuxit ümber. Et muuga said hakkama aga vat toda jalajälge start-ribalt (Gnome!) ei saanudki välja
- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Ei tea kas nüüd on tsiteerimine ka keelatud? (sel juhul sooritasin just keelatud tegevuse )
Pole küll väga minu asi, aga jäi lugemisel ette...
Alustame sellest, et see tekst oli seal ka Tevalo ajal (kes ei usu vaadaku veel uuenemata KUUGLI puhvrist). Teiseks sellises tekstis ei ole mitte midagi imelikku. Mu meelest on suhteliselt loogiline, et üks firma annab teada, et ei luba teistel loata kasutada vahendeid, mille loomiseks ja koostamiseks on firma ise vaeva näinud ja raha kulutanud. Sarnase teksti võib leida suhteliselt suvaliselt firma ja miks mitte ka eraisiku lehelt.
Tsiteerimises ma muidugi midagi vastuolulist ei näe (noh jah, on muidugi inimesi, kes võivad tsiteerimise mõistest väga huvitavalt aru saada, aga see selleks).
Comment