Teade

Collapse

ELFA veebipoe info

Kui kellelgi on küsimusi, märkusi või ettepanekuid ELFA DISTRELEC veebipoe keskkonna või sealsete kaupade kohta, siis palun esitada need aadressil:

Klienditeenindus
E-R: 09:00-18:00
Tel.: 660 5327
Faks: 660 5326
E-post: eesti@elfa.se
See more
See less

Rämps teemad

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #61
    Vs: Rämps teemad

    Teeme nagu hv-s,et lisame isikutele positiivse/negatiivse hindamise võimaluse ja kui näiteks üle 100 kasutaja on oma hinnangu andnud ja kui siis on negatiivseid rohkem,kui positiivseid siis minek. Tegelikult hoiaks selline asi mölast puhtama siinse keskkonna ning paljud hoiaksid vast rohkem oma keelt hammaste taga.
    otsija

    Comment


      #62
      Vs: Rämps teemad

      Esmalt postitatud otsija poolt
      Teeme nagu hv-s,et lisame isikutele positiivse/negatiivse hindamise võimaluse ja kui näiteks üle 100 kasutaja on oma hinnangu andnud ja kui siis on negatiivseid rohkem,kui positiivseid siis minek. Tegelikult hoiaks selline asi mölast puhtama siinse keskkonna ning paljud hoiaksid vast rohkem oma keelt hammaste taga.
      Selline asi toimiks siis kui hindajateks on vanad olijad, või positiivse hindega juba, kui anda hindamisvõimalus igale nolgile kes regab foorumisse, siis juhtub nii, et kui talle midagi halvasti öeldakse, mis enamikel kordadel ikka juhtub: (vale alafoorum, kasuta otsingut, see on jabur asi, ära sõima teisi...jne...), siis paneb ta tegelikult head soovivale kasutajale halva hinde.

      Hindamistega päris rate.ee lehe tasemele pole vaja langeda

      Kuidas see kasutaja maine ruuduke kujuneb, kas see pole nagu hindamine juba?
      Kui Midagi Teha, Siis Tuleb Seda Ikka Korralikult Teha

      Comment


        #63
        Vs: Rämps teemad

        karu sõimab palju, asja eest ja rohkem ilmaasjata, kuid ruuduke on sihikindlalt roheline.

        ....Peaks ka hakkama sõimama, täna hakkas kevad, äkki läheb ruuduke ka jälle roheliseks?
        Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
        Konfutsius

        Comment


          #64
          Vs: Rämps teemad

          To:karu. Eesti rahva vanasõna:eks see KOER(karu) kiunatab.kes kaikaga pihta saab.Viisakalt.

          Comment


            #65
            Vs: Rämps teemad

            A.R: Sa põhimõtteliselt ei ole nõus ajaga kaasa liikuma ja talitad ikka edasi nii, nagu harjunud. Proovi millegi tegemisel 2 sammu edasi liikuda ja näed, et tulevikku on AINULT kvaliteetsel tegevusel. Ja milleks proovida asja tegemist nii, kuidas perspektiivis kindlasti ei tee? [õppe-eesmärk on hoopis teine asi, selleni kahjuks pole siin jõutud]

            otsija: ka mina olen kooli-ikkes, aga see ei põhjendaks seda, et ma teeksin asju meelega prostalt ja suvalisest kättesaadavast kraamist. See on fakt, et elektroonika on kallis hobi, kui on soov seda korralikult teha. Kui pole sellist soovi, siis foorumis sitast sitema tegemine on lihtsalt haige. Ma ei vihjanud kellelegi otseselt. Asi on põhimõttes. Ja hindamise kohta: igaüks suudab enda margi ise täis teha, kui selleks kalduvus on. Milleks on vaja, et 51 debiilikut nutavad kellegi peale, et too nende "geniaalsele ideele" vee peale tõmbas??? Plusspunkte pole iga targa sammu eest harjumuses panna, sest kui inimene käitub väärikalt, on tema sõnad/teod need, mis väärtustavad ise.

            ahtoo: Kui folkloori sedavõrd palju tunned, siis peaksid teadma ka elutõde: kui si**agi pole öelda, ole vait! Väärikalt.

            Ja defineerige, mis asi on sõimamine? Kui lollile ütled loll, siis sõimad. Kui utoopilistele PROJEKTIDELE/VÄIDETELE/PLAANIDELE/ [mitte ideedele] tõmbad selgelt vee peale, on jälle sõimamine? Rumalale inimesele võid argumente leida mustmiljon, tal on ikka õigus, sest kibestumus on nii krdi suur. Mõttetu hala asemel ennem harida põhitõdedega ja SIIS tegeleda, on nonsence; ma teen nägu, et mõistan...
            Erilahendused.
            PS või mail.

            Comment


              #66
              Vs: Rämps teemad

              Oijahh jutumees...... Pole mõtet seletada sulle.
              otsija

              Comment


                #67
                Vs: Rämps teemad

                Esmalt postitatud otsija poolt
                Oijahh jutumees...... Pole mõtet seletada sulle.
                Ma ei viitsi ennast tsiteerida, aga just sellisest attitudest ongi üleküllus. Masendav...
                Erilahendused.
                PS või mail.

                Comment


                  #68
                  Vs: Rämps teemad

                  Esmalt postitatud W@ldur poolt
                  ...
                  Hapude transsidega saab kokku panna huinamuina vabalt. Kuid kui vähegi huvi asja vastu on, siis miks mitte kohe valida töövahenditeks kvaliteet, kvaliteet ja kvaliteet??
                  On kallis, kuid sitast saia tegemiseks on vaja mõlemat; targem oleks kohe saia osta ...
                  Sellega pole nõus. Siitki foorumist on läbi käinud mõned netist leitud skeemid, milles kogenumad on vigu leidnud. Oleks algaja kohe sellise projekti kvaliteetjuppidest koostanud, oleks ebaõnnestumisega isu elektroonika vastu pikemaks ajaks kadunud. Parem harjutada odavate ja mõnede poolt sõimatud vene juppidega, selmet esimese projekti jaoks poodi tormata ja kalleid juppe osta. Füüsikaseadused kehtivad ühtmoodi. Ja kui kogemus kasvab, saab parematele juppidele edasi minna.

                  Esmalt postitatud W@ldur poolt
                  Aga mis mõte on projektil, milles puudub, puudub, puudub kvaliteet? Mida sa õpid üle mõistuse surisevast võimendist? Kuumenevast toitekast ja läbipõlevatest LEDidest? Seda, et järgmine kord alustad kohe normaalse suhtumisega millegi tegemisse.
                  See on fakt, et laiatarbe kauba eest käid ise tehes rohkem välja: masstootmist ei löö isegi teen_odava_ja_"kvaliteetse"-ideega. ...
                  Aga millest siis veel õppida? Kui kõik tuleks esimesel korral ideaalselt välja, puuduks sellel foorumil mõte. Piisaks ühest teemast: skeemide vahetamine. Ja suhtumine võib olla kuitahes hea, oskused tulevad harjutamisega. Ja omatehtud "laiatarbekaup" on ikka erilisem kui poest ostetud masstoode. Ikkagi ise tehtud.
                  viimati muutis kasutaja Scott; 20 m 2009, 20:42.
                  73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
                  ATiP1pN4XeM

                  Comment


                    #69
                    Vs: Rämps teemad

                    Esmalt postitatud Scott poolt
                    Sellega pole nõus. Siitki foorumist on läbi käinud mõned netist leitud skeemid, milles kogenumad on vigu leidnud.
                    Kes keelab ennem skeemi analüüsi küsida??
                    Adekvaatse skeemi järgi ja reaalselt kättesaadavate (ehk isegi simuleeritavate) komponentidega tegelemine on väheke tarmukam, või kuidas?
                    Erilahendused.
                    PS või mail.

                    Comment


                      #70
                      Vs: Rämps teemad

                      Ei pruugi olla kulukas, tarvis ainult valida komponente/tööriistu/tarvikuid õigetest kohtadest-ja eesti ei ole selleks üldse tegelikult õige koht, igasugu juppe on palju soodsam osta välismaalt. Soomes maksavad jupid näit. sama nagu siin, ja arvestades seda, et oma kogemusest siin kuni 10 korda väiksemat sissetulekut saades, eelnevas elus, siis arvake kas mina soetan oma kraami mujal teenitud raha eest siit röövkapitalistlikust riigist, või sealt kus teenin raha? Ainult hädapärane ja see mida ette ei osanud ostuhetkel näha on pärit siinsete tarakanide käest!

                      Iseteema on selle kriitilise "infoga", et suhtumine, et kui midagi teha siis on see lähenemine vahel kasulik aga üldiselt on see "info" ainult populistliku poliitilise suhtumisega lähenemine-konkreetse küsija (tulevase)seadme töövõimet see enamasti ei puuduta, seega see "kriitilise suhtumisega info" on 100% kasutu, ei ole ju mõtet läheneda konkreetsete komponentide valmistajatehase asukohariigi poliitilise vaatenurga alt?
                      Ma olen siin ka palju lugenud seda, et hiinas tehtud jupid on kehvad-enamus tootjaid on oma tootmise viinud just sinna-olgu siis tuntud või tundmatu tootja. Asjale oleks "kriitiliselt" mõtet läheneda just nii, et lahata näit. võrdlusmeetodil vaidlusaluste osade omadusi (olen siin konkreetselt kunagi kohanud transistorite kristallide võrdlust, erinevate tootjate puhul, kus siis oli võrreldud kvaliteetset, tuntud tootjat ja tundmatut), paljas möla algajale teemal, et "äh, ära kasuta selle tootja osa, kasuta hoopis selle oma", ei vii algajat edasi-kui ta ei saa teada miks täpselt ei ole tal mõtet konkreetset osa kasutada-ma vihjan lähenemisele, kui on midagi ütelda, mida ollakse ise kogenud on "kriitika" ennast õigustanud.
                      Konkreetselt KaruTEC ei ole tema kodulehte vaadates (sellel olevast ei loe välja, et inimene oleks vaenulik jne.-hoopis on seal mitmes punktis juttu pcb-de hinna vähendamise võimalustest jne aga siine foorumis suhtumine on jäine ja kuri, miks oleks küsimus millele ilmselt "mittedemagoogilist" vastust ei saa?) mingi roheline kodusnokitseja aga suhtumist ootaks temasuguselt kodanikult paremat-kui ta ei taha paremini suhtuda või abivalmimalt siis ju ei pea üldse midagi arvama asjadest!
                      Kui teemas mainitud isik saab siin aru, et laimatakse teda siis on valesti aru saanud-tegu lihtsalt suhtumise näitega!
                      -superradical-

                      Comment


                        #71
                        Vs: Rämps teemad

                        Oh joptvoe, ytleks seda teemat lugedes.

                        Soovitaks teha foorumi alamliigi V6itlustanner vms.

                        Lahinguv2ljal n2eme, raisk!
                        MSN- taneltreima182@hotmail.com
                        telefon katki.

                        Comment


                          #72
                          Vs: Rämps teemad

                          Esmalt postitatud W@ldur poolt
                          Kes keelab ennem skeemi analüüsi küsida??
                          Adekvaatse skeemi järgi ja reaalselt kättesaadavate (ehk isegi simuleeritavate) komponentidega tegelemine on väheke tarmukam, või kuidas?
                          Aga kuidas skeemi koostamise ja jootmise oskused tulevad? Ikka harjutades. Ja reaalselt (loe: kohe, ilma oote- või tellimisajata) kättesaadavad on enamasti siiski vähema kvaliteediga osad.

                          Minu jutt käib algajate kohta. Kel teooria, skeemi analüüsivõime ja koostamisoskus enamvähem käpas, hakkab ise paremate variantide poole vaatama. Mõnikord jääb osadest postitusest aga mulje, et teatud tasemest kehvemad jubinad-tegijad tuleks lausa ära keelata.

                          Edit: sisu alates 44. postitusest (ning mõned eespoolsed lisaks noppida) tuleks tõesti uude teemasse tõsta.
                          viimati muutis kasutaja Scott; 20 m 2009, 21:10.
                          73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
                          ATiP1pN4XeM

                          Comment


                            #73
                            Vs: Rämps teemad

                            Kas ma peaks hoolivam ja hellem olema ? Jah lilleke, pane see jura kokku, ehk hakkab tööle ja siis vaatame ja proovime ja mõtleme kuidas natuke paremaks teha ja areneme jne jne jne...

                            Oi blinn, mis kuradi elektroonikud siin koos on ? Pool postitustest tuleb wannabeedelt, kes ei tea kuidaspidi kolb käes käib ja teine pool on mingis tartu keeles möla, ma ei saa enamasti sisust muud aru et keegi kiunub kuna miskit justkui ei meeldi.

                            Get a life.

                            Comment


                              #74
                              Vs: Rämps teemad

                              Milline on tartu keeles möla? Nagu märkisin, kala mädaneb ikka peast ja kala pea on tallinn-tallinnakeelne möla seega- Haistakaa pa...a! Kui sinusuguseid kõvatajaid, kes mõtlevad, et maailm nende ümber keerleb, vähemaks jääb siis saab kõik olema korras ja mina olen veendunud, et see saab lähiaegadel juhtuma kohe kindlasti!
                              Täiesti mõttetu on selgeks midagi teha kui inimene on kibestunud, las siis elab oma väikeses maailmas, mille juht ta ni väga tahab olla-suurt maailma niisuguseid juhtima ju ei lasta !
                              A veel seda, et mul küll kolb ei käi kuhugi, pigem märgiksin, et mul püsib ta täiesti õiget PIDI käes!


                              Osta elu omale!
                              -superradical-

                              Comment


                                #75
                                Vs: Rämps teemad

                                Ma vaatasin radiotehnika vanu poste. Nii kui jutt on ferriitidest, vene juppidest, raamatutest, või ükskõik millest siis ta kargab kohe turja. Marutõbi ?
                                Imelik on seejuures, et mul ei ole au teda (seda ?) isiklikult tunda ja temaga äri pole ajanud, ei mõista millest selline vahkviha.

                                Noh, hullumaja peaks 24/7 lahti olema, sealt saaks ju midagi rahustavat.


                                Tuleks nüüd algse teema juurde tagasi. Minu ettepanek on hoida järgmist liini:

                                1) küsimus on korrektselt sõnastatud ilma rate-keeleta
                                2) vastab see kes teab mida räägib
                                3) vaidleb see kes teab mis teemal vaidleb
                                4) heietamiseks võib teha eraldi teema
                                5) soovitustes arvestatakse küsija profiili - kuid selleks on vaja seda teada. Njuuparit ei saada SAPAsse alumiiniumi ostma ja tööstuselektroonikule ei soovita Oomipoodi. 10 aastasele raadioamatöörile ei vasta kompleksarvudega ja vanale kalale ei selgita oomi seadust.
                                6) diskussioonide eesmärk on saada midagi valmis või ammendada infot mingi teema kohta.

                                Siis tuleks foorumisse rohkem rahvast, praegu on tunda et osad "vanad olijad" on ära kadunud (Humax, RIP ja mõned veel).

                                Comment

                                Working...
                                X