Teade

Collapse

ELFA veebipoe info

Kui kellelgi on küsimusi, märkusi või ettepanekuid ELFA DISTRELEC veebipoe keskkonna või sealsete kaupade kohta, siis palun esitada need aadressil:

Klienditeenindus
E-R: 09:00-18:00
Tel.: 660 5327
Faks: 660 5326
E-post: eesti@elfa.se
See more
See less

Foorumi uus kujundus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Foorumi uus kujundus

Selle uue softiga üks suur pretensioon minugi poolt - foorum ei mäleta enam, et ma olen sisse logitud, mingi 5-10 minutiga sessioon aegub hoolimata linnukesest "jäta mind meelde" - suhteliselt tüütu on teemat kirjutades avastada, et vahepeal on sessioon aegunud. Seda nii IE kui ka Safariga.
    Varsti hakkab Narva elektrit edastama ka hõbekaablit mööda... audiofiilidel jällegi pidu

Comment

Eks ma ka siis ütle midagi, kuna pühade ajal internetti ei kasutanud, siis ma ei tea milline uus disain kõige alguses oli, praegusega olen rahul, kuid tundub nagu tekst ei ole päris must vaid hallikas, jätab nagu udusema mulje. Ausaltöeldes oli mul vanast foorumi välimusest kopp ees, nagu elaks kodus kus mööblit kunagi ei liigutata ja ei vahetata. Alati on inimesi kes kõige uue vastu protesteerivad, aga see on vähemalt tagasihoidlik ja samas kaasaegne.
      Aga jah on küll aeglasem, üldiselt lehe laadimiskiiruses ma vahet ei märgand, ei saa võrrelda ka, aga skrollidesjääb pilt kinni küll, kuid tavaliselt ma nii väikeste asjade pärast ei virise ja ei mäleta kuidas vana foorumiga oli, arvatavasti oli kiirem, ei virise seepärast et mu arvuti ise on pann, tegelt vanakooli äriklass, aga 8Mb videokaardiga pole scrollida nii hästi väga võimalik niikuinii, eriti kui lehed on mõned flässhi nii täis. Ma eriti ei poolda seda et igat halba asja karmide sõnadega koheldakse, sest see tülisi põhjustabki, head nõuanded kuluksid foorumi täiustamiseks ära küll. Olen väga kindel et vana softi siia tagasi ei panda, vaid äärmisel juhul parendatakse olemasolevat. Ma ei tea kui tõesti iga lahtri kõrgused miinimumini viia, et kõik ettenähtud ka sisse mahuks, kas siis oleks see skrollimine parem seetõttu et lihtsalt lühem tee, või on muud võimalused olemasoleva softi kiiremaks muutmisel.
      See ka et mul oli ka algul jama sisselogimisega, kustutasin küpsised ära, ja järjehoidja URLile panin lõppu index.php ja töötab täpselt nii nagu vanasti, kõik need meeldejätmised samamoodi. Ise kasutan FFi ja peale esimest sisselogimist olen arvuti vahepeal kaks korda välja lülitanud, kuid nii kui brauseris selle järjehoidja avan, siis olengi sisse logitud kohe, nagu vanasti, ma ei kurda, aga IEga katsetasin, oli ikka kahtlane küll, kuid isegi meeldejätmisega tegelikult välja logides kustusid küpsised ise ja mingeid paroole ei jäetud meelde, aga järgmine kord juba sain ilma meelde jätmiseta sisse logida, midagi jättis meelde, aga mitte paroole ja kasutajanimesi.
      Üks küsimus on, et mis asi profiilis see "Avalikud sõnumid" on, et milleks seda kasutada saam, ma ei mäleta kas see vanas foorumis ka oli, aga nüüd tekkis küsimus. Loodan et minu pikk romaan ja minu arvamus kellelegi pahameelt ei tekita.
      Kui Midagi Teha, Siis Tuleb Seda Ikka Korralikult Teha

Comment

Esmalt postitatud A.R. poolt Vaata postitust
        Mis aga mind hetkel häirib on see et vaatad uusi postitusi, on midagi huvitavat aga sa pole veel valmis vastama.
        Lähed uurid materjale, valmistad teksti ette ja siis enam ei leia seda vaadatud koht sest ta pole ju enam uus.

Lahendust kuidas leida kirjeid ajalises järjestuses polegi leidnud.
        Sama siin! Vaatasin, kuidas HV-s tehtud: peale lugemist jäävad kõik uued postid omale kohale, muutub ainult ümbrik-ikooni värv. Siin võiks ka need hirmsuured ümbrikulatakad midagi kasulikku panna tegema. Keda huvitab, kas teemas 5 või 150 posti - loed ikka seda, mis huvi pakub ju!? IMHO ideaalne oleks kui teema boldis pealkiri asenduks peale vaatamist harilikuga.

Ja mis vahet on "uued postitused" vs "mis on uut?"? Kui ruumi üle, võiks pigem "jälgitavad teemad" välja tuua nii, et igast asendist ühe klikiga ligi saaks!

Logimisprobleemidest parem ei räägigi...

Comment

Foorumisse kirjutamine Safariga on täielik õnnetus. Kiri on kui kirbusitt, kui lõpuks ära saadad siis 1) viga sest 30 sekundi jooksul ei saa korduvalt postitada ja 2) viga sest postitus on liiga lühike, vaja veel kolm tähemärki lisada!!! Ometigi oli postituses mitte üks-kaks märki vaid kaherealine lause! Saage esmalt sellised asjad korda, seejärel vaadakem kas on mõtet värvidega mängida.
          Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
          Konfutsius

Comment

Tanker vist kunagi varem mainis, et asi töötab kõige paremini Firefoxiga või IE-ga...kummaga nüüd, seda ei mäleta. Üks huvitav tähelepanek veel. Kui eile üritasin oma vanema teema viimast postitust muuta, siis ei olnud see võimalik. Pidin selleks lisama uue vastuse ja alles siis sain seda viimast postitust ka muuta.
            It works better if you plug it in

Comment

Kena keik, kuid selle pärast ei hakka ma mingir rebasetopist deskile vedama et midagi kirjutada saaks, veel vähem usun end IE'd kasutamas nägevat (kuigi seda siiski harva juhtub). Kui foorum on vaid teatud brauseritele sobiv siis ... on asi jama, leebelt öeldes.
              Konfutsius

Comment

Tere.Mis te rahvas ikete.Kasutage firefoxi ja mingeid problasid pole.Ise kasutan firefoxi nii vistaga kui xp-ga ja mingeid jamasid ei ole.Kõik on nagu vanasti.Võib olla,et kerimine on veidi hakkima hakanud aga muidu pole midagi viga.

Comment

see oleneb, kuidas keegi harjunud on ja ega me kellelegi nüüd ühte kindlat browserit peale suruda ei saa. Samas on veidi imelik ka nõuda, et asi peaks iga browseriga töötama. Ise kasutan pikaajaliselt FF-i ja siiani mingisuguseid anomaaliaid tähendanud pole

Comment

Just nimelt tuleb nõuda et kõik tuntumad brauserid käituksid öigetmoodi. Praegu vaatan läbi windowsi ja IE, näiteks see roheline nupuke "Jälgi seda foorumit" Safariga ei kuvandu üldse. Kas Tankeri arvates on see normaalne nähe?
                    See "poolikute rehkenduste" laadi suhtumine (peaasi et FF õigemini näitab, muud polegi olulised) hakkab ära tüütama, vabanduseks on vaid see et ehk pole jõutud koodi korrigeerida, kuid normaalne ehk lubatav see olukord ikka ei ole küll.
                    Konfutsius

Comment

Ma arvan et tuleks ikkagi veel rahu säilitada, eks see ole teada et enamus kasutavad FFi, see, et milline parem või halvem, pole selle teemakohane jutt, kui Tanker ütleb millis(t)e brauseri(te) järgi see foorum tegelikult disainitud on, siis teame võrrelda paremini, et mis puudu või üle, loogiline on et vigu esineb, kamoon see on siiski arendusjärgus (ma loodan vähemalt), oleks õigem lihtsalt loetleda, ära vead, mis erinevate brauseritega esinevad et neid saaks parandada, selleks ei piisa ainult ühest kasutajast, kes seda oma silma järgi teeb, vaid oleks hea kui erinevat tüüpi kasutajad loetlevad üles esinevad vead ja selleks mitte kasutada lauset, 'kõik on jama' või 'miski ei meeldi', sest need laused tegelikult ei ütle midagi.
                      Minul on hetkel FFiga kõik korras, sisselogimine, lugemine, postitamine jms, ainult skrollimine on väga tõkkav, kuid seda vist väga muuta ei saa.
                      Safariga tuleb välja et "Jälgi seda foorumit" nuppu ei ole, kiri on kirbukaka, probleemid korduvpostitusega, postituse pikkus...
                      Ehk on veel teiste brauseritega ka sisselogimisprobleeme...
                      Leidub veen mõningaid anomaaliaid? parem oleks kõik esinevad probleemid korraga lauale laduda, siis kui parandamine ette võetakse, siis ehk tehakse mitu asja korraga ka korda.
                      Kui Midagi Teha, Siis Tuleb Seda Ikka Korralikult Teha

Comment

No on Firefox. Kõige uuem mudel. Küpsiseid n korda kustutatud. Logitud sisse, linnuke pandud. Bookmarkidesse salvestatud. Järgmine kord teeb foorum ikka suured silmad, et kes sina selline oled?! Kuigi tegelikult olen sisse logitud, aga see selgub alles siis, kui olen mingit linki klikkinud... Nii peabki või??? Pole kunagi üheski foorumis sellist jama olnud.
                        Ega vist mõtet halada pole - see läheb kõik nagu mutiauku... ei mingit tahasisidet... Tegijal juhtub ikka, aga soliidne oleks vigu tunnistada või veidigi huvi tunda.

Comment

Mul aitas logimise jamadest lahti saada, kui aadressile korralikult www. ette kirjutasin. Ilma pildus ka igale poole.
                          Minu DIY blogi
                          <- CSS'i lairibad EL70 erihinnaga!

Comment

Üks konkreetne tähelepanek-ettepanek ja teine üldine "virin"

1)Avalehel paremas tulbas viimaste teemade pealkirjad on heledad, kasutajanimed tumedad, ja kargavad esimesena silma. Pigem võiks olla vastupidi, teemapealkirjad on esmaülevaate saamisel olulisemad kui kirjutajad.

2)uus kujundus on täiesti sõnulseletamatult ebaülevaatlik, laialivalguv, väsitav ja kauakestvalt harjumatu (täiesti teadlikult püüdsin mõne aja jooksul harjuda, ja hoidsin niikaua keelt hammaste taga )

Tegelikult on muidugi hea, et kujundus väsitab ja seeläbi peletab, sage foorumikülastamine hakkaski juba väga ajakulukaks muutuma

Ja eks see uuema aja "avaruse" ja suurte ikoonide suund veebikujunduses on vanaemadele hea, ammu on aeg neidki internetti tõmmata

Comment

Esmalt postitatud Petz poolt Vaata postitust
                              ... Logitud sisse, linnuke pandud. Bookmarkidesse salvestatud. Järgmine kord teeb foorum ikka suured silmad, et kes sina selline oled?! Kuigi tegelikult olen sisse logitud, aga see selgub alles siis, kui olen mingit linki klikkinud... Nii peabki või???...
                              Mul on sama jama, aga see ei ole ainult ühe foorumiga, mul on igal pool niiviisi. HV peaks mind automaatselt sisse logima, aga seda ta ei tee. Viga on kusagil browseri failides, täpselt ei oska ma praegu edasi juhatada, aga kusagil on mingi fail, mis tuleb ära kustada ning siis kõik saidid, mis nõuavad kasutajat ja pässwordi, uuesti läbi käia.Mind see ei sega, kuna mul on arvuti kogu aeg sees ja browser avatud. Ning ma kahtlen, et viga on Elfa foorumi saidis. Nii nagu Onx juba ütles, oleme kannatlikud ja aitame kaasa, kuidas vähegi saame.

Comment

Kuhu Outbox jäi?

Comment

Working...
                                X