Teade

Collapse

ELFA veebipoe info

Kui kellelgi on küsimusi, märkusi või ettepanekuid ELFA DISTRELEC veebipoe keskkonna või sealsete kaupade kohta, siis palun esitada need aadressil:

Klienditeenindus
E-R: 09:00-18:00
Tel.: 660 5327
Faks: 660 5326
E-post: eesti@elfa.se
See more
See less

Foorumi uus kujundus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Foorumi uus kujundus

Adresseerin ka juba mainitud logimisprobleemid.

LISA. Firefox 3.5.6

Esmalt postitatud radiotehnika35 poolt Vaata postitust
    Siit siis palve administraatorile: Selle kustutamise võimaluse võiks anda vaid sellele kellele sõnum algselt adresseeriti.
    ...
    ...
    ...
    Probleemide korral võta ühendust mõne moderaatoriga. Neil on juurdepääs kustutatud sõnumitele.
    viimati muutis kasutaja PeTzZz; 08 m 2010, 20:05. Põhjus: lisainformatsioon

Comment

Ise kasutan FF 3.5.7.

Pole neid logimisprobleeme veel täheldanud.

Comment

Esmalt postitatud PeTzZz poolt Vaata postitust
        Adresseerin ka juba mainitud logimisprobleemid.

LISA. Firefox 3.5.6

Probleemide korral võta ühendust mõne moderaatoriga. Neil on juurdepääs kustutatud sõnumitele.
        Antud ajani ei ole veel probleeme olnud. Aga ei kujuta ette, et näiteks mõni dementseks muutunud isik hakkab kirjutama profiililehele sõnumeid stiilis " a la: vend tahtis minult midagi osta ja hiljem "kadus" ära" kuigi tegelikult "vend" ei ole üldse niisugust soovi kunagi üles näidanud. Krt. see ju oleks suht solvav ja siis taoliste juhtude puhul oodatakse, et oled kannatlik ja kannatad ära? Oma suud kriitikaks lahti ei teeks?

Ok, siiani ei ole keegi minu käest petta saanud, kõik kes midagi on soovinud on asjad kätte saanud (alati on saanud üle küsitud!), kuigi sadade tuhandete ulatuses pole ärisid ajanud aga ikkagi mingit niisugust jama, et "kuidagi nagu oleks meelde jäänud, et just konkreetne inimene midagi soovis ? ? ??" mõtteliik on ka bullshit ja võib isikute tegelikku usaldatavust mõjutada palju.

Antud juhul räägin siis asjast mis oli ca. kuu tagasi reaalselt, nimesid ei nimeta sest lahkunutest (sellest keskkonnast!) pole viisakas rääkida ja tagaselja lahkamist ei poolda nagunii, kui midagi ütelda siis ütle avalikult ja ära põe, kui on tõtt ütelda siis pole ju häda, valesid levitada aga oleks ääretu BS.
        Igasugu taolisi asju püütakse ju igalpool kehtestada-julged ütelda siis julge olla ka nähtav-et tekkivate probleemide lahendamine saaks igati õiguslikult lahendatud.
        Tean, et antud juhul hakkab mõni kindlasti nüüd mõtlema, et kes mina olen, et sellest räägin?
        Need kellega PS-i teel suhtlen, kellega on probleemide lahendused, kes midagi soovivad, need teavad mind 99% nimeliselt, kui ei siis märkigu ära kellel on minuga kontakt olnud ja mind ei tea nimeliselt, muidugi oma suhtlustes siin olnud PS-i teel olevatele ärplejatele ei anna oma reaalset isikut järada. Suhtumine nagu me kõik mõtleme-koera/küla suhe...
        Samuti pole saanud kunagi ühegi "järaja" kirjas lõppu justkui pöördumist siis "reaalse" isiku poole, isiklikult olen küll jätnud foorumi vaidlused ja reaalse maailma lahku, olen siin isegi suhelnud inimestega kellega mõnes teemas on sõnasõda olnud ja ütlemiseks läinud kuid senini jääb mulje, et suht suur osa suudab reaalsuse/foorumi elu lahku jätta.
        Kuidas suhtuda siis PS-ile milles "ähvardatakse" külla tulla ja "ah ma ei viitsi sinuga üldse rääkida, mu aeg on kallis"-kellel ei oleks? Kas siis panen kirja lõppu: Lugupidamisega ... ? No tutkit, kuigi vahel on automaatne kiusatus aga kui "autoriteet" seda ei tee siis miks peaks teine pool, antudjuhul arvan, et vihakirjade saatjate puhul ei muuda see mitte-midagi.

Igaljuhul jätkuvalt arvan, et nende Sõnumite puhul võiks kustutaja õigus olla vaid konto omanikul kelle kontole sõnum on jäetud-see oleks siis suurim puudujääk mis siin tarkvaras minuarvates on.

Veel oleks hea see loginud kasutaja "teemas viibimise" aja pikendamine, võrreldes vanema tarkvaraga on see aeg lühemaks jäänud, kui kohati sai siis väga pikalt kirjutatud siis nüüd ei saa isegi suhteliselt pikka teksti ilma korduva logimiseta esitada.
        viimati muutis kasutaja radiotehnika35; 08 m 2010, 21:59.
        -superradical-

Comment

Esmalt postitatud radiotehnika35 poolt Vaata postitust
          Igaljuhul jätkuvalt arvan, et nende Sõnumite puhul võiks kustutaja õigus olla vaid konto omanikul kelle kontole sõnum on jäetud-see oleks siis suurim puudujääk mis siin tarkvaras minuarvates on.
          Sa unustad teise aspekti: n.ö. paha mees saab ka oma profiilis siis sõnumeid kustutada.

Maine süsteem on ju alles, müügitehinguteks peaks seda kasutama. Avalikud sõnumid võiks ära keelata, et ei tekiks mõtetut lahmimist (millele sa tähelepanu pöörasid). Vägikaikavedu saab privaatselt teha või vastavas teemas. Suurt mõtet sellel funktsioonil ei ole, kui mainesüsteem on niikuinii olemas.

Comment

Endiselt sisselogimisprobleemid, kuna kasutan avalikku arvutit siis on vastuvõetamatu fakt, et selleks, et sisse logida pean ma paluma lehel end meelde jätta.

MIKS ükski admin (tanker) ei reageeri sellele probleemile, kõik loetavused ja mugavuseprobleemid peaks tahaplaanile jätma, kui selline elementaarne asi, nagu sisselogimine ei toimi!

mina endiselt ei saa kasutada foorumit, kas see ongi eesmärk?

Comment

Kui vaatan oma profiili siis seal on kirjas minu viimane tegevus.
              Ainult et seal on kirjas 15.xx

Kui vaadata arvuti kella, siis see on 14.xx, samuti näitab käekell, seinakell ja ETV.
              Ega see Sinu viimane tegevus ei ole selline hoiatus et tunni aja pärast tulevad nemad?

Paneks serveri kella paika.
              Ja kui uut teemat kirjutada siis võiks ikka saada ka ja muudele kujunduselementidele ligi.
              On ainult irvitavad lõustad.
              Antud sõnumi lisamisel tekkisid järgmised vead
              You specified a tag that was too long. A tag can only be 25 characters.
              ???
              Mis on SILT? ??

Seda uut teemat ei saanudki lisada.
              Kas vastata saab? Proovime.

Nii saadeti sõnum ära.
              viimati muutis kasutaja A.R.; 11 m 2010, 14:28. Põhjus: Testimise tulemuse lisamine.

Comment

Palju õnne! Nüüd ka minul sisselugimisraskused (pea mind meeles). Pealegi ei suuda oma profiilist leida enda algatatud postitusi (kõiki saab küll). Ja aeglane ikka, eriti sisselogituna.
                Moraal: Ära käpi asja, mis töötab! Eriti, kui peale uue larhvi midagi ei taotletagi.

Comment

Esmalt postitatud 4/20 poolt Vaata postitust
                  Endiselt sisselogimisprobleemid, kuna kasutan avalikku arvutit siis on vastuvõetamatu fakt, et selleks, et sisse logida pean ma paluma lehel end meelde jätta.

MIKS ükski admin (tanker) ei reageeri sellele probleemile, kõik loetavused ja mugavuseprobleemid peaks tahaplaanile jätma, kui selline elementaarne asi, nagu sisselogimine ei toimi!

mina endiselt ei saa kasutada foorumit, kas see ongi eesmärk?
                  Võibolla ma lugesin kehvasti, aga sa jätsid vist mainimata mis brauseriga surfad, nii ei saa ju viga parandada kui ei tea, mis valesti.
                  Nii ma tegin katse IE ja FFiga, selle sisselogimiskatse, kustutasin arvutist kõik ajutised failid ära ja nii IE kui ka FFiga sain ilma "pea mind meeles" nuputa vabalt sisse logida, ja nii kui aken kinni olid andmed kustunud. Logisin sisse nii et nii IE kui ka FFiga panin ka linnukese "pea mind meeles" nupule ja kui aken kinni siis järgmine kord olingi meelde jäänud, aga kui vajutasin mõlemal brauseril LOGI VÄLJA nupule siis tuli tekst et olen välja logitud ja kõik küpsised on kustutatud. Katsetasin, sulgesin brauseri aknad ja avasin uuesti ja ei mingit võimalust sisse logida ilma kasutajanime ja parooli teadmata.
                  Ma eeldan et avalik arvuti on avalikus internetipunktis ja seal kasutatakse kindlasti peamiselt IEd või FFi XPga
                  Siin saan väita seda et kui nimetatud brauseritega vead esinevad siis ei ole viga enam foorumis vaid mingites vanades küpsistes või on brauser vigane, ma ei usu et minu katse all olnud brauserid on juhuslikult õigetmoodi vigased. Kui ei taha et avalikus arvutis keegi teie foorumi privaatsõnumeid loeb siis IE ja FFi puhul aitab "logi välja" nupp, teisi brausereid ei oska kommenteerida, küll seda teevad teised.
                  Kui Midagi Teha, Siis Tuleb Seda Ikka Korralikult Teha

Comment

Minuarust on üsna ebameeldiv, et sisselogimata ei näe lisatud pilte. Mingid turvakaalutlused? Kindlasti on neid, kes foorumit lihtsalt silmaringi avardamise mõttes või juhuslikult võrast arvutist lugemas käivad, üsna ebameeldiv on sellise poolsuletud info peale sattuda. Müügiteemade tegemisel peab seda kindlasti arvestama, sest siis on see juba otseselt potensiaalse rahakoti pihta.

Comment

Kui sisselogimata pilte näeks, siis ei tekiks ka mõttetuid kasutajaid kes ainult pildi jaoks viitsivad kontot teha ja me ei pea "tervitama uut liiget" kes tegelt vaatas ainult korra pilti millele google või otsing vihjas.

Comment

Esmalt postitatud A.R. poolt Vaata postitust
                        Ja kui uut teemat kirjutada siis võiks ikka saada ka ja muudele kujunduselementidele ligi.
                        On ainult irvitavad lõustad.
                        Kui vastad on B I U A olemas, hea seegi.
                        Oma arvitis ja Google Chrome all saab selle sisselugemisega hakkama.
                        Aga kui vaatad mis on uut siis on seal minu arust kaks võimalust.
                        Kas jälgitavad teemad, mida pead ise paika panema
                        või Uued postitused (ei meeldi see sõna spellerile).

Aga mingi oma kirjeid uutes ei näe (oli vist nii)
                        Ja kui sealt uuest on paremasse otsa kiirlingi asemele tulnud märgi loetuks ja ongi uus ja vana segi löödud.
                        Õige väljumine käib siis üle Foorumi menüü.

Keeruline on siin see elu.

Vaatame mis nüüd juhtus.

Comment

Orkutis on väga lihtne: tuli uus kujundus, anti kõigile valida kas võtab uue või jääb vana juurde. Mina jäin vana juurde

Comment

Ka orkutis on juba aastaid probleeme. Näiteks et lisada Fanne jms sõpradega seotud jubinaid
                            It works better if you plug it in

Comment

Orkutis paned inglise keele peale, siis saad fänne ja jubinaid lisada, siis paned eesti keele tagasi ja on jälle mõneks ajaks rahu majas. Kahtlen et Tankeri põhitöö on selle foorumi disain ja progemine, aga orkutil on ikka terve meeskond taga, seega kahtlen et siia kaht tüüpi foorumi valikut ka üldse tehtaks, kuid see oleks küll mugav, värvilahenduse valik on vist lihtsam, aga see ei lahenda probleeme mis erinevate brauseritega esineb. Vana orkut on palju mugavam kasutada, ainult seepärast et sellega on harjutud, aga põhimõtte pärast panin ikka uue orkuti endale, lihtsalt et ajaga kaasas käia ja eeldan et kunagi niikuinii kaob vana ära. Kuigi esimestel uue orksi päevadel ma vandusin, sest miski polnud õige... nüüd on kõik nagu vanasti.

Comment

vBulletin Version 4.0.1 ja praegune kujundus on juba väga OK. IE6 näitab jälle vahepeal kadunud olnud postituse kellaaega ja kujundusatribuutika nuppe. Kuid ikka tekkis ühes teemas topeltpost.
                                73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
                                ATiP1pN4XeM

Comment

Working...
                                X