Teade

Collapse

ELFA veebipoe info

Kui kellelgi on küsimusi, märkusi või ettepanekuid ELFA DISTRELEC veebipoe keskkonna või sealsete kaupade kohta, siis palun esitada need aadressil:

Klienditeenindus
E-R: 09:00-18:00
Tel.: 660 5327
Faks: 660 5326
E-post: eesti@elfa.se
See more
See less

Foorumi uus kujundus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Foorumi uus kujundus

Ma virisen veel viimast korda ( rohkem ma tõesti enam ei viitsi) selle foorumi värvilahendusega,mis minu silmade jaoks on jätkuvalt ebameeldiv.
    Kas tõesti on raske ja võimatu teha foorumi värvilahendus ja ikoonid kasutajasõbralikumaks?Ma toon suvalise näite,mis minu jaoks on oluliselt parem ja loetavam:

Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

Vs: Re: Foorumi uus kujundus

Esmalt postitatud martinj poolt Vaata postitust
      Arvan , et telefonis oleks täitsa asjalik.
      Proovisin telefoniga. Selleks, et mobiiliversioon tööle saada, pidi kerima alla otsa, selle valikukastini. Kes ei tea, see ei oska otsidagi. Selle lülituse nupp peaks olema kusagil üleval, et ta tuleks kohe avalehele mobiiliga vaadates. Samuti peaks olema ka tagasi lülitamise võimalus.
      Mobiil SE W810.
      Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Proovisin samuti telefonis ja toimib täitsa.
        Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

aga uue postituseni ikka ei jõua ilma scrollimata.. võiks uurida seda kohta ka.

Comment

Kas ja kuidas saaksin oma postitust muuta? Tahaks teemat tõsta üle kuu aja aga sisutuid "up" postitusi ei taha liiga palju tekitada.

Comment

Esmalt postitatud taifunk poolt Vaata postitust
              aga sisutuid "up" postitusi ei taha liiga palju tekitada.
              Võid teha uue ja sisukama teema.
              Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Esmalt postitatud taifunk poolt Vaata postitust
                Kas ja kuidas saaksin oma postitust muuta?
                Tundub et kui oled autor ja koputad oma kirjale, siis seal ala tuleb rida
                Muuda postitust
                Vajutad sinna, saad
                Vasta põhjalikumalt

Kirjaauguks pakutakse küll algul paar rida muu teksti vahele
                aga asi seegi.

Aga kuidas saada nii et näed mida viimasel ajal on kirjutatud ja
                seal hulgas oleks ka sinu enda tekstid seda selles uues ma küll ei oska.
                Jälgimisega midagi saab aga lugu on üsna vaevaline.

Uus tundub vähemalt minule hulga läbimõtlematuma loogikaga kui oli vana.
                Menüüd on laiali pillutud ja blokeerivad üksteist.

On ka plusse.
                Näeb väga lihtsalt kes on need foorumi juhid.
                See on ju nii tähtis asi et ei peaks ütlema et kes küll see *** oli
                vaid saad kohe ausalt öelda et vaat see mees on küll pumbum.

Comment

Ma tahaks et teema autor saaks oma teema pealkirja muuta vastavalt vajadusele, näiteks kui on müügiteema, mis sisaldab palju erinevaid asju, siis teatud asjade lisandumisel või müümisel, võiks saada seda ka pealkirjas saada kajastada, muidugi siis kui pealkiri ebaõnnestub, siis oleks ka vaja muuta, aga ei saa. Siis vist saab, kui teema on värske ja keegi pole vastanud, aga nii kui lisanduvad postitused, siis saab muuta ainult viimast postitust, see ei ole piisav.
                  Kui Midagi Teha, Siis Tuleb Seda Ikka Korralikult Teha

Comment

Vs: Re: Foorumi uus ja muudetav kujundus

Muutsin natuke pealkirja
                    Vaatame mis saab.
                    Mina seda teemat ei alustanud, ainult muutsin

Comment

Selline kord, et postitust saab muuta vaid mõne aja jooksul, on loodud selleks, et tagada teemades loogiline ja lineaarne arutelu. Kui näiteks ühele kirjale on lisandunud mitu vastust ja mingil ajahetkel otsustab kirja autor kirja sisu totaalselt muuta, siis võib tekkida olukord, kus keegi ei pruugi enam aru saada, millest räägitakse.

Comment

Esmalt postitatud tanker poolt Vaata postitust
                        Kui näiteks ühele kirjale on lisandunud mitu vastust ja mingil ajahetkel otsustab kirja autor kirja sisu totaalselt muuta, siis võib tekkida olukord, kus keegi ei pruugi enam aru saada, millest räägitakse.
                        Või saavad juba algusest peale aru millest jutt on
                        Aga selliseid täiendavaid märkusi võib ka ju pärast uutesse tekstidesse lisada.

See pealkirja muutmine paistis töötavat aga mõjus ainult otseaknasse.
                        Jälgimisse jäi vana pealkiri.

Kaupmeestele võiks ju olla kasulik et igalpool muutub.

Samas mina eelistaks vana näitamist tingimusega et saan öelda et kui pealkirjas on O: või M: siis ära näita.

Aga näita seda mida MA ISE olen kirjutanud.
                        Siis on natuke lihtsam jälgida et mida sinu jutust arvatakse.
                        Mõnikord on huvitav seda ka teada.
                        Kui oma kiri ei ole just et:
                        "Olete kõik nii lollid et Ma ei taha teid kuulda ega näha!!!!"
                        viimati muutis kasutaja A.R.; 05 m 2010, 13:30.

Comment

Kui ma siin foorumiteel kõndima hakkasin, siis tegin jubedaid asju, nii pealkirjades ja sisus, minu kasutajaga tegid ka sõbrad siia paar postitust, aga nüüd ma alati, nii harva kui ma neid teemasi siia teen, ikka mõtlen hoolega läbi ja teen pealkirja mida muuta pole vaja. Muutmist vajavad tegelikult just ärifoorumi teemade pealkirjad, või võiks vähemalt olla võimalus lisada paar sõna, nagu "müüdud" või "lisandus...." "järgi ainult...." jne, või kui on enampakkumisel, siis saaks lisada pealkirja viimane pakutud summa. Öeldakse et pilt ütleb rohkem kui tuhat sõna, siis foorumis on enne pilte just pealkiri, mis peab ütlema kõike mis teema sisaldab, Kui on müügiteema A La, "Müür palju helitehnikat", siis oleks hea, et kui läheb aastake mööda, teemasse tuleb kaupa juurde ja läheb ära, siis saaks pealkirja lõppu lisada mis just värskelt juurde tuli. Sest kui on lihtsalt upitatud teema, siis ei loeta seda seepärast et seda on juba varem loetud, ja siis ei olnud sealt midagi huvitavat leida, aga kui pealkirjas kajastub lisandunud ese, mida tegelikult otsitakse, siis märkavad seda ka need kes midagi kindlat otsivad.
                          viimati muutis kasutaja onks; 05 m 2010, 14:04.
                          Kui Midagi Teha, Siis Tuleb Seda Ikka Korralikult Teha

Comment

Kui teemas on ikka 10 "up" postitust, häirib see teema lugemist. Ja ometigi on need "up" postitused tehtud nädalase või kuu ajase vahega, ehk siis täiesti mõistliku aja järel.
                            Avaldaks soovi võimaluse üle teema viimast posti muuta olenemata ajahetkest.

Hetkel ilmub selline teade:
                            Sa saad postitusi muuta vaid 1440 minuti jooksul alates postituse lisamisest. See ajapiirang on täitunud ja kui sa soovid muuta oma postitusi, siis võta palun ühendust administraatoriga.
                            viimati muutis kasutaja taifunk; 06 m 2010, 15:15. Põhjus: lisatud piirangu tekst

Comment

Nüüd üllatas http://forum.cxem.net/index.php?showforum=35 foorum, üldiselt nagu vähem häirib, karideni pole veel jõudnud
                              VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Vs: Foorumi uus kujundus

Avame menüü Foorum
                                Vaatame näitena teemat Anomaalia halogeen laevalgustiga.
                                Üle poole ekraani on vasakul foorumite loetelu, tegelik nimepikkus vast kolmandik ruumist.
                                Keskel postitste arv, olgu.

Aga paremal on jupike pealkirjast.
                                Tegelikult muutuv, infot sisaldav osa ja selline surutis.
                                Akna kokkusurumisel kaob infoosa esimesena.
                                Olevat küll masu, aga vast kirjaruumi võiks ikka natuke rohkem lubada.
                                Vasaku osa arvelt.

Valime sealt siis Teema.
                                Kui kasutusel on täisekraan, on nagu talutav. Väike osa paremalt on tühi.
                                Kui aga lükkame ekraani kokku, siis see parem osa hakkab domineerima.
                                See alumine Vastus , Vasta tsitaadiga võiks olla tabelis lubatud ka kirjateksti alla - Kastid kokku võetud.

Kirjutajate - lugejate üldhariduse huvides võiks ju olla lubatud ka natuke kujundamist
                                Bold, Italic, Tähesuurus.

Test:
                                Üks hästi pikk rida ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss s dddddddddddddddddddddddd ddddddd dddddddd gggggg ggggggg gggggg ggggggg ggggggggg ggggggg gggggggggg hhhhhhhhhhhhhhhhhh

Pikk rida on pikk rida
                                OK.
                                viimati muutis kasutaja A.R.; 11 m 2010, 23:30. Põhjus: Testi lisamine

Comment

Working...
                                X