Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
ELFA veebipoe info
Kui kellelgi on küsimusi, märkusi või ettepanekuid ELFA DISTRELEC veebipoe keskkonna või sealsete kaupade kohta, siis palun esitada need aadressil:
Mulle täitsa meeldib ja töötab ka kenasti, vähemalt esialgu. Eks uus asi ikka harjumatu. Mäletan, kui viimati uus kujundus tehti, siis mulle uus ka kohe üldse ei meeldinud. Pikka aega kasutades aga ei tundunud midagi enam vastukarva olevat. Ühesõnaga inimene harjub kõigega, isegi poomisega. Algul sipleb, aga pärast jääb rahulikuks
Ints, see ongi põhjus, miks sellist jama tehakse.
Soovitakse, et see foorum välja sureks, seetõttu ka tehakse kõik halvemaks.
Venekeelne foorum kadus nagu tina tuhka ja varsti juhtub sellega vist sama.
Vähemal sisseloginud kasutajale võiks see olla väljalülitatud.
Või on foorumikasutajad ka botid juba?
Sisselogitud kasutajatel seda polegi. See kontrollelement on vaid külaliste jaoks.
Lisaks pole kellegi eesmärgiks antud foorumi väljasuretamine. Äkki oled tähelepannud, et viimasel ajal on just ettevõetud samme siinse olukorra parandamiseks - oleme hankinud juurde moderaatoreid, parendame tarkvara.... Juhul, kui eesmärk oleks miskit välja suretada, siis ilmselt poleks mõtet niipalju vaeva näha
Ints, see ongi põhjus, miks sellist jama tehakse.
Soovitakse, et see foorum välja sureks, seetõttu ka tehakse kõik halvemaks.
Venekeelne foorum kadus nagu tina tuhka ja varsti juhtub sellega vist sama.
Algul natuke harjumatu aga kõik siiani toiminu toimib edasi ja ilu on vaataja silmades.
Mitte ühtegi halba sõna uue tarkvara kohta. Ja aegluse jutust ei saa ma aru, sest mina ei näe mitte mingit vahet, kui mitte kiirem pole.
Venekeelsed foorumid venemaal, kus nad olema peavad ja üle webi neile ju juurdepääs olemas...
See uus kujundus on silmadele väga väsitav. Seetõttu olen kahjuks sunnitud seda foorumit ilmselt harvemini külastama.
Just sama asi jahmatas ka mind seda uut kujundust esimest korda nähes. Nähtust leevendas veidi seesama "zoomimine", aga teatud suurendusest alates (mugav oleks üks aste veel, aga siis läheb veel hullemaks) hakkab kohati tekstiridu altpoolt ära lõikama või osa tekstist ära kaduma. Loodan et pakutakse teisi valikuvariante (eelmine tonaalsus oli küll hea ja rahulik, kas ei saaks selline olla?), see on tõesti silmadele väsitav.
Elektroonika töötab suitsu baasil.
Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.
Nojah, vähemalt need 2 asja töötavad nagu enne.
Aga tõesti, foorumi kujunduse võiks lugupeetud tanker ikkagi üle vaadata.
Kui juba nii paljud kasutajad vastu on.
1. see juurdetekkinud alariba -- milleks? nüüd on iga postitus KUUE triibu vahel:
EELMISE VASTUSE ALATRIIP, VAHETRIIP 3 MM, VASTUSE PEALIS, postitus, VASTUSE ALATRIIP, VAHETRIIP 3 MM, JÄRGMISE VASTUSE PEALIS.
leidke ülareast postitus (-;
pakun, et see ongi üks suurimatest loetavuse rikkujatest hetkel.
tuletan meelde, eelmises versioonis oli postitus vaid kahe triibu vahel...
2. muutuv laius. milleks see vajalik on? lugemist teeb hullemaks ja nüüd peab selle foorumi lugemiseks
pidevalt akent optimaalsele laiusele sättima.
3. vastuse kirjutamise akna tekstisuurus. miks see selline kirbu...tt peab olema?
4. postituse alaribal (paremal) olevate kirjete-ikoonide pealetükkivus.
minuarust ei ole küll mõtet "uuenduste" tähe all loetavust hullemaks muuta.
vaevalt et see ka foorumi omaniku eesmärk oleks. ning see "küll harjub -jutt pole
ka nagu eriti asjakohane, kui seda lõime ja kriitikat veidigi mõttega lugeda.
vaatasin Safariga.
viimati muutis kasutaja marley; 28 m 2009, 15:21.
Põhjus: lisasin 4. punkti veel.
Pakun kaalumiseks välja väikese paranduse: leheküljel "Uued postitused" võtta postituste pealkirjade shriftist maha rasvasus (bold) ja teha shrift ise kriipsuvõrra suuremaks. Põhjendus: paksem kiri tundub olema raskemini loetavam (võrdlesin teiste foorumitega). Samas, nuppude peal rasvane kiri ei häiri, kuna peale väikest harjumist on niigi teada, kus nad on ja mida nad teevad.
If you think education is expensive, try ignorance.
.... Konservatiivsemate kasutajate jaoks leiame siia ka pisut kokkusurutuma disainiversiooni
on tehtud.
Uuendused on loomulikud, nagu ka väikesed tagasilöögid sellega koos. Praegu näen, et foorumi admin on valmis seni põhilise kriitikakohaga tegelema, andkem siis selleks talle aega.
Aastate jooksul olen üle elanud päris mitmeid foorumiuuendusi ning ainult üks neist on oma uue kujundusega minu jaoks täiesti loetamatuks muutunud, see siin on veel päris OK.
Pigem võiks teemat kasutada natuke konkreetsemalt ebakohtade välja toomiseks, nagu seda näiteks marley tegi. Seda saaks siis lisastiilide tegemisel admin arvestada juba.
Kuigi see teine punkt - muutuv laius - ise kasutasin võimalusel just täislaiust ja hindan seda rohkem ... kui see on see, mida marley silmas pidas (nujah, mul standardlaiuses ekraan kah, ehk laiadel võib lugedes kael kangeks jääda). Teiseks ei tea, kuidas safari näitab, aga FF küll nagu midagi eriti sinna postituse alaribale ei joonista (need kolm vastamisvariandi linki on ju küll üsna tagasihoidlikud?). Riba enda mõtte(k/t)uses olen täiesti sama meelt.
Mujal uues osas ringi kolades hakkas muide silma, et kalendris on viimaseks aastaks 2008. Jyrka küsitud link poodi on kõige all tumedal ribal olemas, kuigi endale tundub loogilisem, et ta kusagil üleval (samuti) oleks.
Comment