Teade

Collapse

ELFA veebipoe info

Kui kellelgi on küsimusi, märkusi või ettepanekuid ELFA DISTRELEC veebipoe keskkonna või sealsete kaupade kohta, siis palun esitada need aadressil:

Klienditeenindus
E-R: 09:00-18:00
Tel.: 660 5327
Faks: 660 5326
E-post: eesti@elfa.se
See more
See less

Foorumi uus kujundus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Foorumi uus kujundus

Kalendris on nüüd viimaseks aastaks seatud 2012
    Ma tõsiselt loodan, et kirjaoskamatus ja kujundus omavahel seotud pole. Kirjaoskuse oleme loodetavasti omandanud ikka koolist

Comment

Esmalt postitatud tanker poolt Vaata postitust
      Ma tõsiselt loodan, et kirjaoskamatus ja kujundus omavahel seotud pole.
      nii hull pole, aga kogemus ütleb et liigse graafikaga kaunistatud lugemiseks mõeldud asju
      teevad väga vähe lugenud ja lugevad kujundajad (-;

Comment

Tänan tähelepanu juhtimise eest. Me siin kolm elektroonikut ei tulnud päev otsa selle peale ,et peaks alla lõpuni välja kerima, ehk annaks ikka ülesse ka panna.

Ühest pisiasjast tunnen veel puudust, mulle siin tuli ühelt foorumlaselt 6 kirja mõne tunni jooksul, varem Back-ga tagasi minnes näitas millist enne lugesin, nüüd enam mitte.
        VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Esmalt postitatud marley poolt Vaata postitust
          nii hull pole, aga kogemus ütleb et liigse graafikaga kaunistatud lugemiseks mõeldud asju
          teevad väga vähe lugenud ja lugevad kujundajad (-;
          lugemus ning kirjaoskus pole päris sünonüümid. Disainerite lugemuse kohta ma igaks juhuks üldistusi ei teeks....

Jyrka: Tehnikapoe link on nüüd ka lehe päises.

Comment

Minu ettepanekud kujunduse suhtes:
            Click image for larger version

Name:	teemalogo.jpg
Views:	1
Size:	4,8 KB
ID:	865080 Teema logo põhjendmatult suur - mis oluilist infot see kannab, ma pole siiani pihta saanud, (õigupoolest on see sama nupp, mis järgminegi.)

Name:	teemakokkuv6te.jpg
Size:	4,9 KB
ID:	865081 Teema kokkuvõtte ikoon liiga suur - palju seda üldse kasutatakse? Selle võiks ära kaotada, kui kasutust vähe.

Name:	mine_uue.jpg
Size:	1,7 KB
ID:	865082 "Mine esimese uue postini"-nupp vastupidiselt liiga väike - seda kasutan mina küll väga tihti ning praegu on väga raske pihta saada

Mingi nõksakene tumedama põhjaga kujundus võiks olla küll. Praegu on häirivalt kontrastis ning pikemalt lugeda on silmale valus.
            Minu DIY blogi
            <- CSS'i lairibad EL70 erihinnaga!

Comment

tehke nii et saab valida kas võtan uue kujunduse või vana saaks valida kes tahab võtab ühe kes tahab võtab teise.
              präegune kujundus on ämmbris .

Comment

Maadlesin ka siin Firefoxiga sisse logida.Kustutasin küpsiseid ja ... Kui vahepeal kuskil lehel mujal käisin, hakkas jälle sama otsast peale. Tuli välja, et mul oli järjehoidjas veel vana nimega aadress (http://www.tevalo.ee/foorum/), kui kasutasin uut (http://www.elfaelektroonika.ee/foorum/), sai asi korda. Et kui kellegil veel see probleemiks.

Uus kujundus: meeldib, ja ei meeldi ka.Eks harjumine võtab muidugi üksjagu aega.

Ja kas emotikone enam polegi?

Comment

Esmalt postitatud tcumen poolt Vaata postitust
                  Maadlesin ka siin Firefoxiga sisse logida.Kustutasin küpsiseid ja ... Kui vahepeal kuskil lehel mujal käisin, hakkas jälle sama otsast peale. Tuli välja, et mul oli järjehoidjas veel vana nimega aadress (http://www.tevalo.ee/foorum/), kui kasutasin uut (http://www.elfaelektroonika.ee/foorum/), sai asi korda. Et kui kellegil veel see probleemiks.
                  Ole sa tänatud, siin oli sama jama. Nüüd ok.

Comment

Esmalt postitatud felch poolt Vaata postitust
                    Kunagi ühel veebikujunduse koolitusel räägiti, et hea leht peab olema lühike - üle 80% vaatajatest ei viitsi kerimise nuppu kasutada. Hetke kujundus on selle kriteeriumi järgi paha küll.
                    Eks need trendid muutuvad, endale meeldib küll leht hästi pikaks ajada, hea otsingut kasutada ja kerimisnuppuga alla sõita. Seda eriti veebipoodide lehel saab kohe reklaamist mööda ja ...
                    Mina panen küll vastuste kuvamise maksimumi peale.
                    Aga kui rahvale nii rohkem meeldib ...
                    Äkki saaks valida siis, kes tahab 10 vastust lehele, kes 300 vastust lehele.

Lisatud:
                    Aga vana kujundus meeldis ikkagi rohkem, uus hakkab silmadele.
                    viimati muutis kasutaja klm; 28 m 2009, 21:17.
                    MINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
                    KUI POSTITUS EI SOBI SIIS PALUKS SEE KUSTUTADA !

Comment

Väga, väga kehva. Ikka päris paha.
                      Tasuta präänikut ei anta, ei elus, ei elektroonikas.
                      Ettevaatust! Postitan ainult ebakaines olekus!

Comment

Poega ei sobi kah mitte visuaalselt kokku.Ei meeldi ühesõnag. +1 valiku varjandi poolt: Vana Skin/ Uus Skin
                        S A C
                        Siberian Audio Concept

Comment

No täitsa keberniit on sellega, kaasfoorumlane kirjutas mulle pikka kirja, 2 tundi, mõttega sisukat teksti ja ..enne ärasaatmist oli välja loginud see meie "uus ja parem".. haihtus ka kiri! Võibolla kirjutab ta ise ka sellest siin..

Comment

ei meeldi, et nii pisikeselt on need viimased postitused tulp seal paremal pool, venitage julgemalt neid vasakule, kellel seda tühjust ikka seal keskel vaja on. Muusosas ei ole probleeme täheldanud, ka sisselogimisega kõik ok.

Aga kiidame kah, isiklikult meeldib värvilahendus.

Comment

Täiega jama see uus kujundus. Mobiiliga jälgides peaaegu kasutu:-(. Egas head asjad igavesti kestagi.
                              Isegi kui ma eksin on mul alati õigus!

Comment

Mnjah...kui tohib siis meenutus aastate tagant. Kunagi tegin ka üht veebilehte ja olin maru leilis igasugu vilkuvate/värviliste vidinate suhtes. Ei saanud kuidagi aru et miks need siis küll mõnedele ei meeldi. Tühja kah, ei koti. Tegin samas stiilis edasi.
                                Hiljem sain aru.... Külastatavuse indeks kinnitas arvamust.

Uuel foorumi softil on ehk palju häid omadusi aga vaadatavus nadivõitu. Proovisin küll nii neutraalselt vaadata, kui suutsin...ju siis ei suutnud. See on muidugi vaade minu mätta otsast, ei pretendeeri absoluutsele tõele kohe üldse mitte.
                                Positiivset on ka: ikoonid on vahepeal hulka normaalsemad mõõdud võtnud.

Edu kohendamisele!
                                - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                                - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Working...
                                X