Teade

Collapse

ELFA veebipoe info

Kui kellelgi on küsimusi, märkusi või ettepanekuid ELFA DISTRELEC veebipoe keskkonna või sealsete kaupade kohta, siis palun esitada need aadressil:

Klienditeenindus
E-R: 09:00-18:00
Tel.: 660 5327
Faks: 660 5326
E-post: eesti@elfa.se
See more
See less

Foorumi uus kujundus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Foorumi uus kujundus

Esmalt postitatud Nrgy poolt Vaata postitust
    Täiega jama see uus kujundus. Mobiiliga jälgides peaaegu kasutu:-(. Egas head asjad igavesti kestagi.
    Otseselt mobiiliga sirvimiseks pole antud foorum mõeldud. Samas, kui vaatan teda Opera Mini-ga, siis ei saaks öelda, et olukord oleks kehva. Lugeda on suhteliselt mugav.Ning saab ka kirjutatud, Tanel@opera mini
    viimati muutis kasutaja tanker; 29 m 2009, 00:16.

Comment

All vasakul nurgas on välimuse kiirvalik ja seal ainult 1 teema. Neid võiks sinna terve hunniku panna, leiab igaüks oma, ei maksa ju midagi nende panek.

Comment

Teine asi on see, et "viimane postitus" all on kiri liiga hele. Kontrast on seal nagu paigast ära, aga võibolla ma püüdlen liiga vana stiili poole?
        Jääb mulje, nagu sõna "poolt + kuupäev" ja "teemasid: postitusi: " on suurema kaaluga kui viimase teema pealkiri kuhu postitati.

Kas keegi reaalselt kasutab "jägi seda teemat" ja "rss voog" ? Ikoonid vähe väiksemaks oleks kah tore. Isiklikult püüaks võimalikult proffesionaalse mulje jätta foorumi avalehest.

"Sarnased teemad" on aga jällegi plusspool foorumit alles õppivale inimsele.

Ahjaa, teemade all postitusi lugedes jäi silma liiga suur personaalse info ala(helesinine), kus on kirjas kasutajanimi, liitunud, asukoht,postitusi. Võrreldes valge alaga võiks asja vähendada -- saaks rohkem teksti ühele reale ja jällegi, asja informatiivsemaks.

Lihtsalt minu vaatevinklist. Ega foorumi kujundamine ei ole, ega peagi olema, lihtne teiste foorumlaste seisukohalt. Jõudu ja jaksu adminnile ja moderaatoritele

Comment

Minu arvates "Vasta teemale" nupp võiks olla ka lehe lõpus, nagu varemgi, muidu keri vastamiseks jälle üles. Ning vastamise kast tuleks kohe "põhjalik", mitte kiirvastuse kast. Teema sees mingile konkreetsele postile vastates sobib esmasena ka kiirvastus.

Väga tunnen puudust lineaarrežiimis iga postituse päises olnud postitamise kuupäevast (kuupäev, eile, täna) ja kellaajast.

Sõnumi kirjutamisel on täiesti puudu kirjastiili, -värvi, pildi- ja manuse-, lingi- jne lisamise nupud. Sama ka uue teema lisamisel.
          Või on see vaid IE6 trikk?

Ka võiks postituse kirjutamise aken olla sama suur kui vanas foorumis. Praegu liiga madal, pikema kirja korral peab aina kerima, et oma teksti algust näha.

Uue foorumi tarkvaras on ka mingi bug: tekivad kahe-, mõnel juhul isegi neljakordsed topeltpostitused (sellesama teema esimesel lehel või Varias Sõnavabaduse teemas).

Muidu navigeerimine oli esmalt harjumatu, aga koheselt arusaadava loogilise ülesehitusega.
          viimati muutis kasutaja Scott; 29 m 2009, 07:18.
          73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
          ATiP1pN4XeM

Comment

Ootame ära siis lihtsama kujunduse.
            See kujundus võtab Aceri minirüperaali peal kõvasti ekraanipinda.

Ja kas küpsised tuleb enne igat logimist ära kustutada ? Täna jälle ma sisse ei saanud.
            Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Esmalt postitatud martinj poolt Vaata postitust
              Ootame ära siis lihtsama kujunduse.
              See kujundus võtab Aceri minirüperaali peal kõvasti ekraanipinda.

Ja kas küpsised tuleb enne igat logimist ära kustutada ? Täna jälle ma sisse ei saanud.
              Kas sa avad foorumi brauseri Favorites/Bookmarks all asuvast lingist? Mis link sul seal on? Ega midagi tevalo.ee aadressi sisaldavat?

Comment

Minu poolt veel üks kord palve moderaatorile:
                Palun võta midagi ette,et see uus foorumi kujundus/lahendus nii kohutavalt silmade peale ei hakkaks.
                Mina saan siin foorumis olla maksimaalselt 5 minutit,rohkem minu silmad ei suuda seda taluda...
                Äkki oleks vaja muuta värvilahendust vms..?
                Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

ma siin vaikselt imestan, miks kujundusemuutjad ise midagi ei põhjenda,
                  mil moel see praegune kujundus parem on kui eelmine? kriitikat on palju,
                  soovitusi ka, läbimõeldud vastuseid -- pole. seda, et võimalusi on rohkem,
                  saan aru küll, see on igati positiivne.

tegijaile üks konkreetne näide ka, kui vähese kila-kola ja värvidega võib hakkama saada:
                  News and reviews, covering IT, AI, science, space, health, gaming, cybersecurity, tech policy, computers, mobile devices, and operating systems.

kas ainult mulle kui profile tundub toodud näite valguses see meie uus "ilus" kujundus
                  pigem lastelehe kolmele teemale sobilikum kui korralikule TEHNIKAfoorumile?
                  millised on kujundusmuutjate endi võrdlevad hinnangud toodud näite ja meie praeguse kujunduse loetavusele?

muidugi vabandan, et kasutan "meie", aga vähemalt mulle tundub, et foorumi tegijad oleme
                  siiski me kõik oma postitustega...

Comment

Värvilahenduse valimise võimalus võiks olla küll, siis saaks kõik omale meeldiva valida. Mind see uus kujundus ei häiri ja kõik toimib kenasti.

Comment

Re: Vs: Foorumi uus kujundus

Esmalt postitatud marley poolt Vaata postitust
                      ...tegijaile üks konkreetne näide ka, kui vähese kila-kola ja värvidega võib hakkama saada:
                      http://episteme.arstechnica.com/...
                      No kui juba näidete toomiseks läks, siis hea sisu ja "kehva" ehk tekstiorienteeritud välimusega foorumit pole siinmaalgi vaja kaugelt otsida -- tikutaku

Sealt (kuid mitte ainult sealt) pärineb ka
                      1) minu soov uute postituste filtri järele, millest siin teemas paar lehekülge tagasi juttu tegin ja
                      2) (kui kellasid-vilesid tõesti vaja, siis) võimalus tekstis esitatud hüperlingi kirjapilti oma soovi järgi muuta.

Comment

Ei ole kuskil sees sõna "tevalo".
                        Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Veel üks näide foorumist mida tihti külastan:

Lihtne tarkvara ja välimus, mis kõige parem: tasuta.

Ei tea miks on vaja alati seda viimast vBulletin jama installeerida.

Kõik uus pole alati parem, pigem just vastupidi, hullem veel kui vana.
                          See on ka tihti tavalise tarkvaraga niimoodi.

Comment

kas ma pime ve, aga ei näe iga posti juures postitamise aega

Comment

Kohe siinsamas
                              Estonian SPL & Sound
                              @gargru

Comment

Kas asi minus või on ära kadunud maine-süsteem. Ehk siis tagasiside. Enda profiilis ei näe küll enam.
                                Aga tõesti - võtke midagi selle välimuse ja uimasusega midagi ette. Praegune uuendus on küll hea pingutus külastatavuse vähendamiseks.
                                Transistor - Seadeldis, mis kaitseb sulavkaitset läbipõlemise eest.
                                Ostan Goldstar MODEL 760 Ressiiveri. Ükskõik, mis seisus.

Comment

Working...
                                X