Teade

Collapse

ELFA veebipoe info

Kui kellelgi on küsimusi, märkusi või ettepanekuid ELFA DISTRELEC veebipoe keskkonna või sealsete kaupade kohta, siis palun esitada need aadressil:

Klienditeenindus
E-R: 09:00-18:00
Tel.: 660 5327
Faks: 660 5326
E-post: eesti@elfa.se
See more
See less

Foorumi uus kujundus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Foorumi uus kujundus

Esmalt postitatud Garol poolt Vaata postitust
    mul teistsugune pilt http://i46.tinypic.com/6i4mx3.png
    IE 6.0

Comment

Esmalt postitatud kfl poolt Vaata postitust
      mul teistsugune pilt http://i46.tinypic.com/6i4mx3.png
      IE 6.0
      Ma tõesti ei soovita tänasel päeval kasutada ajast ning arust ning paljude turvaaukudega IE6-te. IE6-ga võib antud foorumi tarkvaras esineda teatavaid küljenduse probleeme.
      Soovitan kasutada mõnda IE uuemat versiooni või siis Firefoxi (http://www.mozilla.com/et/) või Operat (http://www.opera.com/) või Chrome (http://www.google.com/chrome/)

Comment

Teemades teksti osa taust võiks olla valge, kuna hetkel on väsitav lugeda. Maine süsteem võiks ka tagasi tulla.

Muidu mulle meeldib uus rohkem ning vana tagasi ei taha.

Comment

tanker, üks soe soovitus Sulle: pane vana tarkvara tagasi ja kõik on rõõmsad ja rahul!

Comment

Huvitav kas selline uue asja vastu vingumine on Globaalne mure või on see ainult vinguva Eestlase hea omadus...

Comment

Huvitav kas selline uue asja vastu vingumine on Globaalne mure või on see ainult vinguva Eestlase hea omadus...
              Uut ainult selle pärast kiita, et ta uus on, ei näe ka mingit pointi.
              Kui võtan jälgitavad teemad, siis ma ei saa aru, milleks seal vasakpoolne tulp on? Ma lähen sinna konkreetse sooviga ja muud kola ma seal parema meelega näha ei tahaks.
              Ekraanipinda raisatakse ikka mõnuga, olulist infot paistab hetkel vaid 7 lauset. Ootan ka minimalistlikku kujunduse varianti, disainivigurid minus vaimustust ei tekita.

Comment

Esmalt postitatud toimik007 poolt Vaata postitust
                Mis tähendab uue? Asi ei tööta ju. Mul samuti ei näita postituste kuupäevi. Uue kirja kirjutamisel puudub tööriistariba (kust lisada linke ja pilte). Nali on selles, et sama tarkvara kasutav (juhuslikult vahetati ka samal päeval) http://www.vintage-computer.com/vcforum/forum.php foorumis töötab kõik normaalselt.
                Lisaks on uus tarkvara vanemal masinal kordades aeglasem (toimub ka mingi pidurdamine igakordsel lehe laadumisel).

Comment

Esmalt postitatud a1 poolt Vaata postitust
                  Uut ainult selle pärast kiita, et ta uus on, ei näe ka mingit pointi.
                  Kui võtan jälgitavad teemad, siis ma ei saa aru, milleks seal vasakpoolne tulp on? Ma lähen sinna konkreetse sooviga ja muud kola ma seal parema meelega näha ei tahaks.
                  Ekraanipinda raisatakse ikka mõnuga, olulist infot paistab hetkel vaid 7 lauset. Ootan ka minimalistlikku kujunduse varianti, disainivigurid minus vaimustust ei tekita.
                  Kuna jälgitavad teemad on Sinu kasutajaprofiili osa, siis kuvatakse vasakus veerus linke, kust sa saad kiiresti ligipääseda oma sõnumitele ja muudele seadistustele.
                  Kuna enamik monitore on minuteada ikkagi nn. landscape kujulised, siis ei tohiks veerg, mis katab ekraanist 20-30% väga raiskavana tunduda. Juhul, kui sa muidugi mobiilseadmelt seda lehte nüüd ei vaata....

Comment

Esmalt postitatud Elar poolt Vaata postitust
                    Mis tähendab uue? Asi ei tööta ju. Mul samuti ei näita postituste kuupäevi. Uue kirja kirjutamisel puudub tööriistariba (kust lisada linke ja pilte). Nali on selles, et sama tarkvara kasutav (juhuslikult vahetati ka samal päeval) http://www.vintage-computer.com/vcforum/forum.php foorumis töötab kõik normaalselt.
                    Lisaks on uus tarkvara vanemal masinal kordades aeglasem (toimub ka mingi pidurdamine igakordsel lehe laadumisel).
                    Millist brauserit kasutad? IE6 või midagi muud...

Comment

IE6, aga nagu ma enne kirjutasin, siis sama foorumi tarkvara teises saidis töötab normaalselt. Kaasa arvatud pealehe logimise efekt. Küpsiste kustutamine aitas ainult eile (kusjuures eelmainitud teises foorumis seda efekti ei olnud, samuti ei olnud mingeid küpsiseid vaja kustutada).

Ja üleüldse ma hoiduksin sellistest tarkvara versioonidest stiilis v 4.0.0.0.0.... Tuhandete kasutajate peal beetatestimine..

Comment

Minul pole midagi uuenduste vastu, kui kasutamine muutub paremaks, kuid sedakorda on läinud kordades halvemaks ja jälgimine tunduvalt raskemaks. Millegi pärast väsitab silmi ja üle 10min. seda jama vastu ei pea ja pole see midagi vinguva eestlase hea omadus. Jääb üldse arusaamatuks miks on vaja hea, mugava ,kasutusega asi ära rikkuda ja seda ainult uuenduste nimel. Teha uuendusi uuenduste pärast ja kui olukord muutub halvemaks, siis pole asjal mingit mõtet! Kui see kõik nii jääb, siis siia enam asja pole ja jõudu kõigile asjaosalistele uuenduste tegemisel. Kui juba kasutamine tehakse ebamugavaks, milleks siis siia ikka tulla! Head vana aasta lõppu ja meeldivamat uut aastat kõigile!

Comment

Harjumuse jõud on alati suur. Tuletan meelde meie eelmist foorumi tarkvara uuendust / vahetust, mis tekitas enam-vähem samapalju pahameelt

Tonaalsust muudame kohevarsti natuke mahedamaks, et ei väsitaks sedavõrd palju silmi.
                          Ning igasugune asjalik kriitika on endiselt oodatud

Comment

Esmalt postitatud tanker poolt Vaata postitust
                            Harjumuse jõud on alati suur. Tuletan meelde meie eelmist foorumi tarkvara uuendust / vahetust, mis tekitas enam-vähem samapalju pahameelt

Tonaalsust muudame kohevarsti natuke mahedamaks, et ei väsitaks sedavõrd palju silmi.
                            Ning igasugune asjalik kriitika on endiselt oodatud
                            Kahjuks ei ole mul võimalik näha, millal eelmine tarkvara vahetus toimus. Ka smailit ei saa lause lõppu panna (foorum on katki)

Comment

Kuna jälgitavad teemad on Sinu kasutajaprofiili osa, siis kuvatakse vasakus veerus linke...
                              Minuarust võiks need olla avatavad ülaserva menüüdest "sõnumid" ja "minu profiil". Ma lihtsalt ei mõista vajadust neid pidevalt kuvada.
                              Sealt paistab miskit puudu olema:
                              Click image for larger version

Name:	puuduv nupp.jpg
Views:	1
Size:	7,2 KB
ID:	865084

Comment

viimast lehte ka ei saa võtta kui teemas on fail lisatud jääb see kirrja klammber ette.

Comment

Working...
                                X