Teade

Collapse

ELFA veebipoe info

Kui kellelgi on küsimusi, märkusi või ettepanekuid ELFA DISTRELEC veebipoe keskkonna või sealsete kaupade kohta, siis palun esitada need aadressil:

Klienditeenindus
E-R: 09:00-18:00
Tel.: 660 5327
Faks: 660 5326
E-post: eesti@elfa.se
See more
See less

Foorumi uus kujundus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Foorumi uus kujundus

Kriitikat poleks, kui Sa Tanel installiks vana softi tagasi. Tead seda ise ka, aga kuna juba olemas teema tõlkevigade leidmise kohta, siis jah järelikult mingist vana foorumi softi tagasisaamisest juttu vist olla ei saa.

Aga olgu, peale seda "mahedaks" tegemist saab näha, mis see foorum on.
    Saan aru, et Sa oled admin ja omad seda võimu siin, teed seda mida vajalikuks pead, aga loe rohkem ka foorumikasutajate postitusi, loe nende muredest selle softiga. Paljud on siin foorumis iga päev ja mitu tundi.
    Istuvad ja loevad seda valget erksat foorumit, mis nendest silmadest küll saab?
    Ise oled foorumis ju mõned korrad kuus vist, ei mõju ehk see kontrast niiväga, aga teistele küll.

Ei midagi isiklikku Tanel, aga lihtsalt räägin nii nagu süda ütleb.

Ja mine foorumi avalehele, tiri paar korda järsult sellest ribast paremal hiirega ülesse ja alla, näed kuidas foorum katkub? Foorum on aeglasem, kui enne, ma pole ainuke, kes seda märkas.

Parimat.
    viimati muutis kasutaja Elektrik; 29 m 2009, 18:47.

Comment

Re: Vs: Foorumi uus kujundus

No ma ei saa aru, mis te hädaldate... Minu arvutis ja brauseris on kõik korras. Uus kujundus on kuidas on, eks iag uus asi vajab natuke harjumist aga oksele ta just ei aja ja silmad ka peast välja hüpata ei taha. Kõik nupud on õigetes kohtades, lisavõimalusepotensiaale olen juba märganud ja meeldivad.

ja mis kontrasti? tahad lillalt taustalt kollast teksti lugeda ve? ei tea, pole nagu väga midagi kurta. Mina jään Admini poolele.

Rain

Comment

Sa ära hüppa. Igaühel, kes foorumit kasutab on õigus öelda, mis ta sellest ja selle tööst arvab.
        Ja teha oma ettepanekuid.

Kas oled Taneli hoolealune, et kargad siin?

Ja kedagi ei huvita, kelle poolt Sa oled.

Comment

Endalgi teemade jälgimine on raskemaks muutunud, aga eks harjub ära...

Comment

Võiks ju teha hääletusteema uue kujunduse asjus: poolt/vastu ja siis tulemustele vastavalt tegutseda. Paraku endal selleks võimu ei jätku...
            Ja sigaaeglane on ikka ka. Kasutan Mozillat.

Comment

Jah. Sai kohe proovitud 3 erineva opiga ja erinevate brauseritega...
              Nüüd kannatab ka Linuxi keskonnas ja Dummi Userile mõeldud Firefoxiga foorumit lugeda, pole paha.
              Iseenesest on hea, et foorum toetab ka nüüd üle 17" arvutimonitore ( nagu mul 23").

Aga elfa enda leht ei kannata ikkagi kriitikat veel?

Kuigi, loetavus pole hea. Et lingid on sinist väri on mõistetav, aga et nood on helesinist värvi ja heledal taustal....?
              Samuti jutuks olnud valge taustavärv. Heledus aste varieerub 92 ja 80% vahel erinevate brauseritega. Võiks ehk äkki olla siiski tumedam, 70% võiks olla, või kui juba siis ,,tapeet" ja kõva IT mees paneks ehk tapeedi mis muutub kuude lõikes (nagu jõulukuu või heinakuu või...). Sommide veebides on, ega me saa kehvemad olla, või kuidas?

Tõrge kah:/ logid sisse, lähed teemale, tahad vastata ja.... ütleb et pole sisse loginud?
              Tõrge esines Linux/Firefox ja Win XP/IE 7 all (EST).
              viimati muutis kasutaja erku; 30 m 2009, 01:09.
              Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa

Comment

IE, Firefox famili brauserite tugi on olematu antud uue foorumiga.

Proovisin Linux keskkonnas Opera 10.10 versiooni brauserit.

Ja tulemus:
                Logid sisse ja oledki sees. Ei viska välja, ei vaja uuesti sisse logimist kui kirjutad uut sõnumit jne.
                Vaikimisi teksti kuju on parema fondiga ja seega foorum paremini loetav.
                viimati muutis kasutaja erku; 30 m 2009, 01:06.
                Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa

Comment

Ma kasutan Firefox 3.5.6 ja pole ühtegi probleemi, automaatne login töötab ja scrollimine kiire. Kõik nupud ja värgid paistavad ka õigel kohal.

Comment

Ei kurda uue kujunduse üle. Tõesti, kõik paistab paisunud ja palju tühja ruumi/pilte/graafikat, aga kannatab ära. Üks asi mille kadumise üle siiski hädaldaks, on postituste juures märgid, kas ma olen juba seda postitust lugenud (varem olid oranžid/hallid kui mälu ei peta).
                    EDIT: Sorri, panin mööda. Valged on loetud ja sinised on lugemata. Üle scrollides kergelt siiski vahet ei tee. Minu palve on lugemata posti märgid vähe erksamaks muuta (oranžiks, kui mitte lausa punaseks).
                    EDIT2: Minu vaatepunktist oleks väga tervitatav ka kui lingid oleks vähe tumedamad sinised. Hetkel ei pane neid kohe teksti keskel tähele.
                    viimati muutis kasutaja denry12; 29 m 2009, 22:05.

Comment

Õhtast!
                      Uuel foorumil on kindalsti palju eeliseid aga on ka mõned tõrvatilgad, mis mee maitse potis rikuvad.... Mõned neist aga muidugi vaid minu mätta otsast vaadatuna. Teistele võib kõik hoopis teistmoodi paista. Niisiis:
                      - tundub, et too rõhuv-raske lehe päis on liiga tume. Nagu meie suvi - pidevalt pilves. Otsese mõttes....
                      - miskipärast on arvatud et kõik kasutajad viitsivad kuva allapoole skrollida ja seega on vertikaalsihilist ruumi raistatud nii palju kui torust tuleb. Tegelikult...ega ei viitsita küll (mitte ainult mina). Tasub ehk arvesse võtta;
                      - värviskeem paistab olevat liiga kontrastne. Lihtsalt häirib, ei kutsu uuesti külastama. See on subjektiivne arvamus aga...kasutajad ongi säärased subjektid. Ja kellele see leht siis ikka tehtud on;
                      - mäletan küll,et ka eelmine softivahetus tekitas vastakaid arvamusi. Mäletame ka, milline arvamus peale jäi. Arvan siiani, et lihtne ja hästi jälgitav keskkond oleks parim. Too keskkond oli selline.
                      Edu igatahes!
                      - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                      - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Esmalt postitatud Elektrik poolt
                        ....
                        Niiet midagi head selles kujunduses pole.
                        Kas oli ka mingi mõjuv põhjus tarkvara uuendamiseks või niisama asja hullemaks tegemiseks?
                        No offense, aga see kujundus on prügikastile paras, aga mitte sellele foorumile.
                        ....
                        Miks ei küsitud foorumirahvalt, kas neile meeldiks uus kujundus või oleks targem jätta vana?
                        Aga jah, see ju tüüpiline, et siin foorumis lähevad asjad ainult hullemaks, mitte paremaks.
                        Seda on ammu näha olnud juba.
                        Esmalt postitatud Daddario poolt
                        .... Aga antud juhul hakkavad silmad ikka tõesti valutama...
                        Esmalt postitatud margoK poolt
                        Masendav on see kujundus. Tuju on nii ära.. ja jääbki ära..
                        Esmalt postitatud matih22 poolt
                        ....
                        Aga see sinine, ei taha halvasti ütelda, on küll nagu mõnest paremast kohast tulnud. Minu arust see sinine ei sobi siia
                        Esmalt postitatud Ints poolt
                        See uus kujundus on silmadele väga väsitav. Seetõttu olen kahjuks sunnitud seda foorumit ilmselt harvemini külastama.
                        Esmalt postitatud Ints poolt
                        Minu poolt veel üks kord palve moderaatorile:
                        Palun võta midagi ette,et see uus foorumi kujundus/lahendus nii kohutavalt silmade peale ei hakkaks.
                        Mina saan siin foorumis olla maksimaalselt 5 minutit,rohkem minu silmad ei suuda seda taluda...
                        Äkki oleks vaja muuta värvilahendust vms..?
                        Esmalt postitatud humax poolt
                        Minul pole midagi uuenduste vastu, kui kasutamine muutub paremaks, kuid sedakorda on läinud kordades halvemaks ja jälgimine tunduvalt raskemaks. Millegi pärast väsitab silmi ja üle 10min. seda jama vastu ei pea ja pole see midagi vinguva eestlase hea omadus. Jääb üldse arusaamatuks miks on vaja hea, mugava kasutusega asi ära rikkuda ja seda ainult uuenduste nimel. Teha uuendusi uuenduste pärast ja kui olukord muutub halvemaks, siis pole asjal mingit mõtet! Kui see kõik nii jääb, siis siia enam asja pole ja jõudu kõigile asjaosalistele uuenduste tegemisel. Kui juba kasutamine tehakse ebamugavaks, milleks siis siia ikka tulla! ....
                        No kes meie halaga ikka arvestab...

Nagu ma varem kusagil mainisin, kellel jõud - sellel õigus!

Selle asemel et mitmete vanemate foorumiliikmete märkusega arvestada, et selline värvilahendus on silmadele väga väsitav ja seesugune jama koheselt lõpetada, tegeletakse igasuguse vähemtähtsa tilu-liluga. Ilmselt tuleb 'humax'iga ühineda ja siia mitte silmi rikkuma tulla, väga vastik ja väsitav on.
                        Elektroonika töötab suitsu baasil.
                        Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
                        Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.

Comment

Jah, vähemalt on olemas Eestimaal veel teinegi foorum, mis on märksa kasutajasõbralikum. Tundubki praegu olema ainuõige lahendus.

Kuna see post toob ilmselt kaasa eelmodereerimise, bänni ja viis surmatõbe mõtlesin, et varundaks oma privaatsõnumid ära. Aga ei suuda kuidagi antud funktsiooni leida. Vanal versioonil oli ilusti all olemas. Või on minu viga? Sai kõik sõnumid eksportida tekstifailiks.

EDIT: Muidugi kohe, kui kisama paned, siis leiad üles. Aga omapärane on see, kui valida kõik sõnumid, siis tehakse vastav toiming ainult seal lehel olevatega.
                          viimati muutis kasutaja Daddario; 30 m 2009, 02:28.
                          Transistor - Seadeldis, mis kaitseb sulavkaitset läbipõlemise eest.
                          Ostan Goldstar MODEL 760 Ressiiveri. Ükskõik, mis seisus.

Comment

Esmalt postitatud Daddario poolt Vaata postitust
                            Kuna see post toob ilmselt kaasa eelmodereerimise, bänni ja viis surmatõbe mõtlesin, et varundaks oma privaatsõnumid ära. Aga ei suuda kuidagi antud funktsiooni leida. Vanal versioonil oli ilusti all olemas. Või on minu viga? Sai kõik sõnumid eksportida tekstifailiks.

EDIT: Muidugi kohe, kui kisama paned, siis leiad üles. Aga omapärane on see, kui valida kõik sõnumid, siis tehakse vastav toiming ainult seal lehel olevatega.
                            Kui üksteise järel iga lehekülje üleval vajutad kõigi sõnumite märgistamise, siis on võimalik teha toiminguid kõigi sõnumitega.

Samas kui liikuda sissetulevate ning väljuvate sõnumite kaustas ning teha märgistusi mõlemas, siis jätab ta märgistusi veidralt meelde. Selle loogika ei tundu olema hetkel intuitiivne ning kahtlustan, et mingi viga on võib-olla sees.

Comment

Täna on juba parem. Osade anomaaliate põhjuseks on IE6.
                              73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
                              ATiP1pN4XeM

Comment

Re: Vs: Foorumi uus kujundus

Esmalt postitatud Daddario poolt Vaata postitust
                                Jah, vähemalt on olemas Eestimaal veel teinegi foorum, mis on märksa kasutajasõbralikum. Tundubki praegu olema ainuõige lahendus.
                                Jäingi just mõtlema, et kas nüüd siis tehaksegi kusagile mingi uus foorum, kuniks siinsele tekib juurde ka loetavama disainiga välimus. Tuleb välja, et ongi juba tehtud, tänud vihje eest.

Comment

Working...
                                X