On tõsine kahtlus, et tegemist on suliga. Viimane külastus oli 1.03. Kui nüüd vaadata ta profiili ja avatari, siis on vast selge. Koondaks ehk võlanõuded?
Teade
Collapse
ELFA veebipoe info
Kui kellelgi on küsimusi, märkusi või ettepanekuid ELFA DISTRELEC veebipoe keskkonna või sealsete kaupade kohta, siis palun esitada need aadressil:
Klienditeenindus
E-R: 09:00-18:00
Tel.: 660 5327
Faks: 660 5326
E-post: eesti@elfa.se
Klienditeenindus
E-R: 09:00-18:00
Tel.: 660 5327
Faks: 660 5326
E-post: eesti@elfa.se
See more
See less
andu
Collapse
X
-
Vs: andu
Andu32 kohta oskan mina rääkida nii palju, et soovis osta vahepeal minult võimendit. Sai siis tehtud võimendi nii nagu ta soovis. Kui mul oli valmis siis lubas ära maksta. Maksmine jäigi aind lubadusteks ja lubas koguae, et homme homme homme... Õnneks ei saatnud ennem teele kui polnud raha kandnud! (Tehing jäigi katki ja enam pole ta ühendust võtnud)Teostan trükkplaatide söövitamist ja puurimist! Hinnad soodsad!
Comment
-
Sai mu käest mingi odava võimendi: korraldasin transa Tartu. Kolm korda küsis mult arve numbrit: sai saadetud. Rahaline kaotus on tühine, aga moraalne küll. Peale selle pean heale transasõbrale õlled ise tegema: oma müügile peale maksma?
Oleks ikka õige, kui profiilis oleks selged kontaktid?
Mul on veel mingi tunne ühe uue anduga, aga kuna profiil/kontakt on olematu, siis pole nagu viriseda midagi.
Ettepanek:
1. inventuur nn. kasutajate seas
2. registreerunud (ka vanad!) avavad oma profiili rohkem.
3. absoluutselt küündimatud postitused ellimineeritakse ja kasutajaga juhtub sama.
Palju tahetud?
Pakkuge paremat.
Comment
-
Esmalt postitatud Shele poolt Vaata postitustOleks ikka õige, kui profiilis oleks selged kontaktid?
Ei ole nõus sellega, et absol. igalühel peaks olema profiilis kontaktid. Aga kui ma olen erakliku loomuga ja ei soovigi, et suvaline minu andmeid saaks?
Ses mõttes ma lahutaks siiski ärifoorumid tehnilisest osast.
Ettepanek:
1. inventuur nn. kasutajate seas
2. registreerunud (ka vanad!) avavad oma profiili rohkem.
3. absoluutselt küündimatud postitused
Minu meelest.
Et ehk oleks mõistlik ärifoorumitesse pisut teistsuguse rakursiga suhtuda?
Comment
-
Esmalt postitatud sill poolt Vaata postitustMis seal rasket.Väikene avaldus pollarise.Ip järgi saadakse kõik mu.
Ehk on see uuemal ajal moes?
Comment
-
Pettusega tegeletakse ka külakohtades. Inimesed on viimasel ajal nii nahhaalsed. Toon näite: Kusagil Tõrvas elab üks tüüp, kes lasi mu kursavenna üle. Pidi maksma kolme parandatud HP emaplaadi eest. Kasutajaga oli tehtud varem sarnane diil ja kõik sujus. Viimasel korral pani kursavend paki teele ja raha lubati ka ära maksta. Asi venis ja venis ning raha pole siiani. Tõrva ei tohiks olla just teab mis suur koht, et sarnaste valskustega tegeleda. Vahest aitab ehk see, kui leida keegi kolmas isik, kes venda veidi mudida saab. Näiteks vanemad, sõbrad jne.It works better if you plug it in
Comment
-
Esmalt postitatud Shele poolt Vaata postitustSee raha pole suur, aga hämmastav, kui odavalt keegi oma au ja nime ise ära lörtsib.
Ehk on see uuemal ajal moes?
Comment
Comment