Teade

Collapse

ELFA veebipoe info

Kui kellelgi on küsimusi, märkusi või ettepanekuid ELFA DISTRELEC veebipoe keskkonna või sealsete kaupade kohta, siis palun esitada need aadressil:

Klienditeenindus
E-R: 09:00-18:00
Tel.: 660 5327
Faks: 660 5326
E-post: eesti@elfa.se
See more
See less

Uus foorumi stiil ehk välimus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Uus foorumi stiil ehk välimus

'Minu profiil' nupu alt avaneb järgnev pilt:
    Click image for larger version

Name:	000850.jpg
Views:	1
Size:	27,9 KB
ID:	865508
    Minu DIY blogi
    <- CSS'i lairibad EL70 erihinnaga!

Comment

Esmalt postitatud radiotehnika35 poolt Vaata postitust
      Miks selle uuenduse raames on võetud võimalus pildi lisamisele teemas oma arvutist? Oli lihtne ja käepärane võimalus. Ei luba seda antud juhul ei Google Crome ega IE. Kas see võimalus ikka taastub kunagi?
      Pildi lisamise funktsionaalsuses muutusi pole. Chrome kasutades tuleb oma arvutist pildi lisamiseks kasutada nuppu Halda manuseid ning selle abiga pilt ülesse laadida.
      Firefoxi ning IE-ga avaneb postituse aknas nupul Lisa pilt klikates hüpikaken, kus saab pildi ka oma arvutist ülesse laadida.

Sa väidad, et IE-ga taolist akent ei avane. Millist IE versiooni sa kasutad?

Comment

Esmalt postitatud YRO poolt Vaata postitust
        'Minu profiil' nupu alt avaneb järgnev pilt:
        [ATTACH=CONFIG]3206[/ATTACH]
        Sinises stiilis on nüüd vajalikud muutused tehtud ning pilt peaks nüüd pisut parem olema

Comment

Esmalt postitatud tanker poolt Vaata postitust
          Chrome kasutades tuleb oma arvutist pildi lisamiseks kasutada nuppu Halda manuseid ning selle abiga pilt ülesse laadida.
          Sa väidad, et IE-ga taolist akent ei avane. Millist IE versiooni sa kasutad?
          Chromega viimasel ajal rohkem netis käinud, seega see hakkab juba vaikselt harjuma. Aga ma kusagil ei märka niisugust nuppu :/... nagu see "Halda manuseid" . Võtsin paar oma posti ja "muuda" ning ühtki niisugust ikooni mis oleks selle nimeline ei leia...ilmselt kas siis pime olen või valest kohast otsin?

IE versiooni kohta jään vastuse võlgu. Monitoril selle juures lisamärget ei ole ja niipalju kui oskasin vaadata selle kohta siis ei leidnud kusagilt numbrit, ses osas ilmselt vaatasin valest kohast aga jääks siis selle Chrome juurde.

Samuti selles teemas: http://www.elfafoorum.eu/threads/520...elistele/page6
          post 76. Selles postis on pilt mille enne lisasin sinna Album.ee saidile ja seejärel siin see aknake pildi lingi jaoks...nagu näha siis see ei tööta. Ikka pidin pildi lingi eraldi uuesti välja tooma - millest see tingitud?
          Pilt ju on seal Album.ee olemas, ometi seda URL see kastike niisugusel juhul ju ei aktsepteeri .
          -superradical-

Comment

Chromega viimasel ajal rohkem netis käinud, seega see hakkab juba vaikselt harjuma. Aga ma kusagil ei märka niisugust nuppu :/... nagu see "Halda manuseid" . Võtsin paar oma posti ja "muuda" ning ühtki niisugust ikooni mis oleks selle nimeline ei leia...ilmselt kas siis pime olen või valest kohast otsin?

Kui Sa muudad postitust, siis pead peale vajutust lingil muuda valima valiku Vasta põhjalikumalt ning seejärel pisut allapoole rullima. Siis ilmubki nähtavale nupp nimega Halda manuseid. Chrome's on see asi pisut ebamugavam kui praegusel hetkel IEs või Firefoxis.

Samuti selles teemas: http://www.elfafoorum.eu/threads/520...elistele/page6
            post 76. Selles postis on pilt mille enne lisasin sinna Album.ee saidile ja seejärel siin see aknake pildi lingi jaoks...nagu näha siis see ei tööta. Ikka pidin pildi lingi eraldi uuesti välja tooma - millest see tingitud?
            Pilt ju on seal Album.ee olemas, ometi seda URL see kastike niisugusel juhul ju ei aktsepteeri .
            Sa oled pildi lingiks pannud http://album.ee/node/24251139/50259069. See pole tegelikult pildi aadress vaid terve lehe URL, kus on ka palju muud peale pildi. Pildi URL oleks antud juhul http://static2.album.ee/files/970/4/...51139_yEYv.jpg. Selle kasutamise korral kuvataks pilt kenasti postituse sisse.

Comment

Ma olen märganud ,et kui näiteks sõnum tuleb foorumisse ,siis enam ei ole seda alamenüüd, mis tekib kui sõnumite ikoonile vajutada.
              Alati põleb midagi.(SUURE LEEGIGA)

Comment

Esmalt postitatud Lauri.L poolt Vaata postitust
                Ma olen märganud ,et kui näiteks sõnum tuleb foorumisse ,siis enam ei ole seda alamenüüd, mis tekib kui sõnumite ikoonile vajutada.
                Kus kohas seda menüüd pole? Ülal paremas nurgas?
                Mis stiili ja brauserit sa kasutad?

Comment

Esmalt postitatud tanker poolt Vaata postitust
                  Kus kohas seda menüüd pole? Ülal paremas nurgas?
                  Mis stiili ja brauserit sa kasutad?
                  Mul ka sama lugu, näitab: "Sõnumid" ja seal järel siis sõnumite arv.
                  Klikkides enne avanes siis rippmenüü, seal klikkides sai siis sõnumite kausta...nüüd enam ei saa. Mingi kitsas triip nagu ilmub aga muud ei teki. Ootasin ka umbes minuti...

See viga on IE-ga.
                  Chrome-ga on OK, sellega töötab aga vahel unustan ja kasutan IE-d, siis peab uuesti logima Chrome-ga.
                  -superradical-

Comment

Mulle pakub siiski huvi, millise IE versiooniga on tegu.
                    Seda saaks vaadata näiteks Help->About Internet Explorer.

Comment

Mul on explorer 8.0.6001.18702

Tunduks nagu ,et see menüü läheb pildi taha.

Comment

Hea meelega vaataks kui vaid teaks kus see koht on kus seda näeb?
                        Kus ma selle "Help" leian?
                        Paremklik ikoonil ei anna niisugust asja, klikkides avaneb kohe esileheks määratud lehekülg ja seal ülaservas pole niisugust tööriistariba kus võiks Help leiduda... nagu mainitud, programmiasjades mis arvutis olen puruloll...
                        -superradical-

Comment

Kas sa saaksid brauseri cache tühjendada?
                          Selleks mine elfafoorumite lehelt minema ning ava Tools->Internet Options->Browsing history->Delete....
                          Avanevas hüpikaknas veendu, et linnuke oleks kastikeses 'Temporary internet files' ja seejärel vajuta Delete.
                          Pärast seda naase elfafoorumite lehele. Kas olukord on muutunud?

Comment

Hea meelega vaataks kui vaid teaks kus see koht on kus seda näeb?
                            Kus ma selle "Help" leian?
                            Paremklik ikoonil ei anna niisugust asja, klikkides avaneb kohe esileheks määratud lehekülg ja seal ülaservas pole niisugust tööriistariba kus võiks Help leiduda... nagu mainitud, programmiasjades mis arvutis olen puruloll...
                            Help võiks paikneda akna paremas ülaosas küsimärgi ikooni all

Comment

Mul siis vanem
                              7.0.5730.13
                              -superradical-

Comment

Minul aitas ja nüüd töötab

Comment

Working...
                                X