Teade

Collapse

ELFA veebipoe info

Kui kellelgi on küsimusi, märkusi või ettepanekuid ELFA DISTRELEC veebipoe keskkonna või sealsete kaupade kohta, siis palun esitada need aadressil:

Klienditeenindus
E-R: 09:00-18:00
Tel.: 660 5327
Faks: 660 5326
E-post: eesti@elfa.se
See more
See less

Ärifoorumite arutelu.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Küsimus modedele!!!

Käekell on aja vaatamise seade. Antud juhul oli siis elektrooniline seade. Kokku teeb see elektroonikaseade. Ärifoorumis on elektroonikaseadmed ja komponendid.
    Isegi kui ma eksin on mul alati õigus!

Comment

Vs: Ärifoorumite arutelu.

Ennevanasti oli rohi rohelisem ja moded ka paremad... kuni tuli vasaraonu.
      viimati muutis kasutaja vasaraonu; 09 m 2011, 22:20.
      Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Esmalt postitatud tiidu93 poolt Vaata postitust
        Kas Te tarkpead tahate öelda, et säärane käekell ka ei kuulu elektroonika kategooria alla??
        http://www.in-ovation-products.com/i...adio_watch.gif
        Saa üle sellest !

Suures plaanis on elektrooniline käekell elektronseadis.
        Elektronseadis - seadis, mille töö põhineb elektronide ja/või ioonide liikumisel ja konsentratsiooni muutumisel vaakumis, gaasis, tahkises, plasmas, vadelikus.
        http://hparchive.com/
        https://worldradiohistory.com/index.htm

Comment

Esmalt postitatud vasaraonu poolt Vaata postitust
          Ennevanasti oli rohi rohelisem ja moded ka paremad... kuni tuli vasaraonu.
          Pigem ignoreerida provokatsioone.

Kusagilt see piir siiski jookseb, kui mõtteliselt mõelda komponentide, trükkplaatide, korpuste jne suhet pesumasinate, õmblusmasinate, külmikute, miksrite, kohvimasinate suhtes.
          Asjad mida saab parandada, modida, ümber ehitada, lammutada, koostada, ise ehitada ja juurutada jne ning seondub elektroonika ja elektroonikafoorumiga.

Käekell; hea küsimus.., kas sobib foorumisse või mitte.. .
          Otsustati et hetkel ei sobi, no ju siis ei sobi, milleks lüüa lärmi, muid müügikohti on murdu, saabki rohkem küsida.

OT:
          Sama "tolerants" teema oli avataridega. Mõni mees ei kannatanud enam rindu vaadata ja mõnele ei meeldinud... Aga ma pole veel seniilne ja mulle meeldis (tean mõisteid huumor, must huumor, jne)
          Siis oleks enamus avatare pidanud kaduma korraga, võõra omandi kasut; ka minu oma, sest pilt on minu aga viidet pole millega...

Ja sealt tulenevalt on siiralt kahju, et tekivad sellised teemapunktid..
          Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa

Comment

Kuidas oleks ühe lisa kategooriaga kus saaks müüa igasugust pahna. Päris lusikakomplekte seal vast ei müüdaks, aga selliseid üldiselt tarbeesemeid. Ehk mikroskoobid ja selline kama ka sinna alla visata.
            Estonian SPL & Sound
            @gargru

Comment

Kas üle seitsme kategooria saab teha. Muidu võiks küll olla müügiosas varia. Vaatajaid - kauplejaid kindlasti oleks.

Comment

<sensored>&/¤%&%¤#%%()&%</sensored>
                Ei tea, kas tänapäeval on mõtlemine Out. Mida rohkem sa ajuvaba ja mõttetud pläusti suust välja ajad,
                seda "COOLIM MÄN" oled...???

Ma ei ole otseselt müügi kui sellise vastane, vaid asja POINT on selles, et foorum on oma algse suunitluse minetanud ja on muutunud lihtsalt mingiks järjekotseks turuputkaks.
                Müügikategooriate lisamine keerab seda foorumit veel rohkem pekki.

Comment

Asjade liigitamine elektroonikaseadmeteks ja mitte elektroonikaseadmeteks on tänasel päeval tõesti pisut keeruline. Seetõttu peab moderaator/administraator aeg-ajalt lähtuma oma 'kõhutundest'. Ma usun, et valdava enamuse üldeesmärk on siiski vahest see, et me siin foorumis näiteks vilkuva LEDiga supilusikaid müüma ei hakkaks. Las taolistele kaupadele jäävad soovid, börsid ja muud teised vahvad kohad.

Aeg-ajalt võib ette tulla olukordi, kus mõned teemad sobivad tegelikult mitmesse alamfoorumisse. Kui kasutaja on teema teinud enam-vähem sobivasse alamfoorumisse, siis moderaator seda ju ümbertõstma ei hakka. Moderaatorid reageerivad vaid olukorras, kus üks ja sama teema on tehtud mitmesse foorumisse korraga ning sellisel juhul kustutatakse see kõikidest vähemsobilikematest.

Uute äri-alamfoorumite lisamise osas jään ma hetkel äraootavale seisukohale. Kas meil on elektroonikaseadmete- ja komponentide ning arvutustehnika foorumis hetkel liiga palju postitusi, et neid foorumeid omakorda veel tükeldama hakata?
                  Kui jah, siis millised oleksid ettepanekud uute alamfoorumite nimede osas?

Comment

Re: Vs: Ärifoorumite arutelu.

Esmalt postitatud Starfish poolt Vaata postitust
                    Elektronseadis - seadis, mille töö põhineb elektronide ja/või ioonide liikumisel ja konsentratsiooni muutumisel vaakumis, gaasis, tahkises, plasmas, vadelikus.
                    Kas tiidu93 poleks pidanud käekelli müüma koos elektronlampidega või pooljuhtidega? Müüb ühe 6zh1p ja ostja saab kingituseks kaasa käekella ja kellegil poleks kobinat olnud. Kõik oleks just kui õige ja moded ka ei saa pahaks panna.
                    Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

Comment

Vs: Re: Vs: Ärifoorumite arutelu.

Esmalt postitatud RaunoK poolt Vaata postitust
                      Kas tiidu93 poleks pidanud käekelli müüma koos elektronlampidega või pooljuhtidega? Müüb ühe 6zh1p ja ostja saab kingituseks kaasa käekella ja kellegil poleks kobinat olnud. Kõik oleks just kui õige ja moded ka ei saa pahaks panna.
                      Oh my %&%/# god.
                      Kas tõesti sellise statement'i pärast tasus klaverit kulutada.
                      Las ma siis selgitan piltlikult mida ma mõtlen.

Võtame vastupidiselt: turg, oma jopedel lubatakse pläru kimuda...tulevad kunded, ahaa kimuks ka pläru mis siis ikka, lõpuks vaatavad möödaminejad ohoo plärutamise koht ja tulevad ka suitsetama. Ja lõppkokkuvõteks inimene kes tuleb turule mingit kaupa otsima, ei leia selle suitsupilve seest enam lettigi üles, rääkimatta letil olevast kaubast.
                      Püüdge kasutada otsingut palju sealt mingi sõna kohta tuleb vasteid, kui palju on need seotud äriga?, kuidas te selekteerite neid? Et midagi asjalikku leida pead ikka väga suure hunniku #%&# läbi lappama. Paralleel on GOOGLE kui ikka otsida ei oska siis ei leiagi sellest info hulgas mitte midagi.

Comment

Võimalus on kasutada foorumi jälgimist. Jätad äri foorumi välja

Comment

mingil määral peab ost müük toimuma, muidu ei saa

seda, mida müüa ja kust piir tõmmata, seda peab keegi tegema, kas vabatahtlikult või kasvõi foorumi omaniku käsul, kasvõi sedapidi, et mõni supermode läheb küsib omanikult, et nüüd on käes see hetk, piirid tuelb paika seada, muidu läheb läbuks ja kannatavaks pooleks on vanad kasutajad, kes selle jama peale siit minema lähevad.

sellien mõte.

Comment

Esmalt postitatud Netwrk poolt Vaata postitust
                            Võimalus on kasutada foorumi jälgimist. Jätad äri foorumi välja
                            Sa jätad välja olulise aspekti, info otsing. Ma tegelikult enda pärast ei muretsegi . Aga väljastpoolt ja mitte foorumi spetsiifikaga kodus olev info otsija ei pruugi leida soovitud info ja jälle tekib ei tea mitmes dubleeritud, tripleeritud jne, abi/info palve.

Esmalt postitatud umbellatus poolt Vaata postitust
                            mingil määral peab ost müük toimuma, muidu ei saa
                            .
                            Vastupidi kauplejaid nagu Netwrk, Kalleb jne. sooviks lausa rohkem näha, teema on siiski foorumiga otseselt mitte seotud, sõnarõhuga otsesel, kaubal. Tehnika mis sobib projektideks why not...väga teretulnud.

PS. Netwrk, proovi oma kaup ühte postitusse panna, oleks isegi teinekord käpp olnud, aga mõne jubina pärast ei viitci sehmida ja näpuga foorumis jälge on juba eelpool kirjutatud problade pärast #%&#¤ ajada.
                            viimati muutis kasutaja rauka; 10 m 2011, 20:52.

Comment

Asjade lisandumine, teatud asjade müügile mõtlemine, vahendamine jne sunnib eraldi teemasid tegema. Lõpetaks üldiselt selle vanade kasutajate autoriteedi ära. Me oleme siin kõik inimesed ja siia tulnud, sest on antud foorumi vastu huvi.

Comment

OT. Ma teen oma kauba teema tuleval nädalal. Pean väikest inventuuri tegema

Comment

Working...
                                X