Vs: Kokkuvõte teemast „Pilt avatariks (teemast "Vs: Karp LED ribale"“
Kogenud(?) foorumikasutajana tean ma seda et pole minu asi kahtlustada linke välismaalt, kohalikust piirkonnast, avatare, teisi kasutajaid ükskõik milles. Kahtlustuste osakond töötab veebipolitsei nimetuse all, see peaks olema nende pädevuses rohkem. Mul ei ole ka illusioone et minu kahtlustuste põhjal jääb kellegil see leht nägemata - siia näiteks ju see konkreetne pilt juba lingiti enne kui minul sellest üldse mingit aimu tekkis.
Avalikus internetiruumis avaldatud teabe eest vastutab eelkõige selle teabe avaldaja, mitte leidja (kuigi on täheldatud ka sellesuunalisi soove).
Lõhnadest rääkides, kahjuks või õnneks mul puudub kogemus teatud kiudtaime lõhnadega, kuna minu naabrimees aga on oma töös politseiprefektuuri juhtides kindlasti asjaga kursis siis kahtluse korral küsin nõu temalt.
Esmalt postitatud M.L poolt
Vaata postitust
Avalikus internetiruumis avaldatud teabe eest vastutab eelkõige selle teabe avaldaja, mitte leidja (kuigi on täheldatud ka sellesuunalisi soove).
Lõhnadest rääkides, kahjuks või õnneks mul puudub kogemus teatud kiudtaime lõhnadega, kuna minu naabrimees aga on oma töös politseiprefektuuri juhtides kindlasti asjaga kursis siis kahtluse korral küsin nõu temalt.
Comment