Teade

Collapse

ELFA veebipoe info

Kui kellelgi on küsimusi, märkusi või ettepanekuid ELFA DISTRELEC veebipoe keskkonna või sealsete kaupade kohta, siis palun esitada need aadressil:

Klienditeenindus
E-R: 09:00-18:00
Tel.: 660 5327
Faks: 660 5326
E-post: eesti@elfa.se
See more
See less

tere MartinJ

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: tere MartinJ

Kelle jaoks on siinse foorumi sisuks äri pool ja tehnika jutt käib sellega tühise kõrvalefektina kaasas siis on see jah arusaamatu ja täiesti läbimõtlematu ja ülekohtune mingi oma suva peale pressimine. Arusaadav.

Aga ma arvan et ma pole ainus kes peab seda eelkõige tehnikafoorumiks kus omasugustega targutada ja selle poole pealt pole suurt midagi kadunud. Kui siis ehk uustulnukad kes selle koha läbi ärifoorumi leiavad aga tahaks ka päris aruteludes sõna sekka öelda.

Ja ega see pole kivisse raiutud et igavesest ajast igavest jäävadki ärifoorumid peidetuks. Kui ilmneb selge vajadus seda muuta siis takistusi ju pole.
    Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Kuidas teha sellel "äril" ja "tehnikal" vahet?
      Kui otsin 5x10 cm monitori mikroprotsessori juurde kas see on äri või tehnika?
      Kui soovitada tehnikast mittejagajale et seal poes on see vajalik asi saada - on see äri?
      Kas põlenud takisti vahetamise juures jutt et I=U/R ja P=IxU on väga teemakauged asjad?
      Kas näpuviga firma kodulehel peab olema riiklik saladus?
      ___
      Ma ei saa sellest aru, aga see ei pea siis veel vale olema.

Comment

Õhtust.
        Kas ärivärgi nägemiseks peaks olema kasutaja või mitte, ei oska ma kindlat seisukohta võtta, mõlema poole seisukohtades on loogikat.
        Aga.
        Üle pika pika aja proovisin olla foorumis ilma sisselogimata ning kohe lõi "lambi põlema".
        Probleem selles et juhuslikul külastajal ei ole aimugi et ärifoorumid üldse olemaski on. Ja see on SUUR VIGA.
        No ei ole raske progeda nii et ilma logimata oleks näha kogu algmenüü. Ärifoorumite kastidesse lihtsalt tekst "Sisenetav ainult registreeritud kasutajatele" vms.
        Muidu on elektroonikakaugel inimesel tõesti esmamulje et "kuhu ma olen sattunud, jooksen parem ära". Siis aga ehk võib tekkida mõte "äkki mul oleks seda kohta isegi vaja" ja tuleb teine kordki veel.
        Või on see probleem et on rohkem kasutajaid ? Minu arust ei ole, vast sinna serverisse ikka mahub veel...
        Mis arvate ?

Comment

Mikumaku lõi tõesti lambi mul põlema. Üritan välja mõelda kirik keset küla variandi.

Teeme siis sedasi, et foorumid sisselogimata nähtavaks, kuid otsimootoritel ei lase indekseerida.
          viimati muutis kasutaja OSX; 21 m 2015, 19:02. Põhjus: kokku
          Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Esmalt postitatud tm101 poolt Vaata postitust
            Reaalsus on selline.See foorum kuulub Elfale, kuna kasutab selle serveriruumi.Kuna mul s... tõsiselt kees, siis ma otsustasin, et ma küsin ka peremehe käest, et miks ta sellise totruse välja mõtles.Kõigepealt tegin kõne Elfasse, et küsida kes siin asju korraldab ja millistel tingimustel.Elfa ütles ainult seda, et foorumi alustamisel mingid mehed tulid ukse taha kraapima, et tahavad siin moded olla ja asja ilusasti korraldada.Server kuulub elfale ja nad on andnud loa modedele heas usus siin toimetada.
            Kuidas tegelikult oli?
            1. "Täiesti juhuslikult" oli sel päeval Tallinnas ka Elfa Distrelec balti piirkonna müügijuht Stokkholmist.
            2. Kirjavahetus selle koosoleku korraldamiseks algas palju varem. Mingit "ukse taga kraapimist" ei olnud. Milleks kasutada sedasorti väljendeid?
            3. Need "mingid mehed" juba olid foorumi moded. Väljend "tahavad siin moded olla" on kellegi väljamõeldis.
            4. Läbirääkimised toimusid mitte Tallinna poe müügimeestega, vaid selle ELFA piirkonna müügijuhiga. Tema esitas oma nõudmised ja temaga sai kokku lepitud tingimustes.
            Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Kui on "suurte valgete ülemuste" poolt müügiteema näitamise või mittenäitamise osas vabad käed antud,
              siis võiks ju kasutajate hulgas selles küsimuses hääletuse korraldada...
              Postitustel võiks olla samuti + - nupud, st. kogub nt. 10 miinust järelikult ajuvaba teema>kustub automaatselt,
              kõikvõimalikel adminnidel ja modedel ka vähem tegemist.

Comment

Aga mul tuli ka üks "kenjaalne" mõte - kui me siin niimoodi iga hinna eest "timukraatiat" taga ajame, miks mitte nõuda KÕIGILE adminni õigusi. Saaks suurpärase isereguleeruva süsteemi ! ;-)

Comment

Esmalt postitatud Arvi poolt Vaata postitust
                  Aga mul tuli ka üks "kenjaalne" mõte - kui me siin niimoodi iga hinna eest "timukraatiat" taga ajame, miks mitte nõuda KÕIGILE adminni õigusi. Saaks suurpärase isereguleeruva süsteemi ! ;-)
                  See oleks kaos mitte suurepärane süsteem ja see poleks demokraatia vaid anarhia, mis tegelikult sarnaneb maapealse paradiisiga aga kõigi punkarite kurvastuseks pole anarhia inimeste ahnuse tõttu võimalik ja sellepärast peabki süstemil juht olema.
                  http://hparchive.com/
                  https://worldradiohistory.com/index.htm

Comment

Aga selle eest lõpmata demokraatlik mille peale enam ei tohiks kellelgi kobisemist olla et temaga ei arvestata.... sorry, läbu eest aga no ei saanud ka mitte torkamta jätta, kui keegi arvab et ma seda tõsiselt võtsin.....

Comment

Esmalt postitatud martinj poolt Vaata postitust
                      Mikumaku lõi tõesti lambi mul põlema. Üritan välja mõelda kirik keset küla variandi.

Teeme siis sedasi, et foorumid sisselogimata nähtavaks, kuid otsimootoritel ei lase indekseerida.
                      võiks nii vähemalt olla küll

Comment

Või hoopis teeks nii et iga kasutaja on admin 24h vahetusega nagu päevnik või rühma vastutav ajateenistuses.

Kord on oskamatus lasta olukorral vabalt kulgeda !
                        http://hparchive.com/
                        https://worldradiohistory.com/index.htm

Comment

Esmalt postitatud vasaraonu poolt Vaata postitust
                          Kuidas tegelikult oli?
                          1. "Täiesti juhuslikult" oli sel päeval Tallinnas ka Elfa Distrelec balti piirkonna müügijuht Stokkholmist.
                          2. Kirjavahetus selle koosoleku korraldamiseks algas palju varem. Mingit "ukse taga kraapimist" ei olnud. Milleks kasutada sedasorti väljendeid?
                          3. Need "mingid mehed" juba olid foorumi moded. Väljend "tahavad siin moded olla" on kellegi väljamõeldis.
                          4. Läbirääkimised toimusid mitte Tallinna poe müügimeestega, vaid selle ELFA piirkonna müügijuhiga. Tema esitas oma nõudmised ja temaga sai kokku lepitud tingimustes.
                          Tuleb aru saada olulisest ajast.Selle asemel, et nüansside üle vaielda, võiks ju sisust aru saada.Kama kaks , kas minu kõne ajal oli siin üks või teine, mida iganes.Kes, kuidas modeks sai või ei saanud- see ei olegi oluline, mina tsiteerisin edasi seda, mida mulle öeldi.Ukse taga kraapimist füüsilisel kujul ei olnud, aga see väljend tähendas seda, et initsiatiiv tuli modedeks tahtjate poolt.Tubli, et moded on võtnud endale selle ülesande, aga see ei tähenda seda , et vastu võtta mitte kõige vajalikemaid otsuseid.
                          Minul ei ole siin mingit vahet, kas see foorumi äriosa on kõigile nähtav või suletud grupile nähtav.Siin on ju asi põhimõttes.Turu peitmisega vähenes nägijate arv.Selle asemel, et kogu turg peitu panna, võiks teha hoopis mingid mõistlikud reeglid, et kust hakkab äri ja kus on huviliste omavaheline asjade-raha vahetamine.

Comment

Minul ei ole siin mingit vahet, kas see foorumi äriosa on kõigile nähtav või suletud grupile nähtav.Siin on ju asi põhimõttes.Turu peitmisega vähenes nägijate arv.Selle asemel, et kogu turg peitu panna, võiks teha hoopis mingid mõistlikud reeglid, et kust hakkab äri ja kus on huviliste omavaheline asjade-raha vahetamine.
                            Kas kooskõlastame maksuametiga?
                            Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

..i.Ukse taga kraapimist füüsilisel kujul ei olnud, aga see väljend tähendas seda, et initsiatiiv tuli modedeks tahtjate poolt.Tubli, et moded on võtnud endale selle ülesande, aga see ei tähenda seda , et vastu võtta mitte kõige vajalikemaid otsuseid.
                              Minul ei ole siin mingit vahet, kas see foorumi äriosa on kõigile nähtav või suletud grupile ..
                              Vaata, kaasfoorumlane tm101. Kui mina ei oleks õigel ajal käinud kraapimas ukse taga, poleks Sul hetkel seda kohta, kus halada.
                              Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Esmalt postitatud vasaraonu poolt Vaata postitust
                                Kas kooskõlastame maksuametiga?
                                Kas see koodiga sissepääs ongi sellepärast et maksuamet teada ei saaks?
                                Siis on selge värk.
                                Muidu ei saa kuidagi aru miks lugemiseks sisselogimist vaja on.

Comment

Working...
                                X