Teade
Collapse
ELFA veebipoe info
Kui kellelgi on küsimusi, märkusi või ettepanekuid ELFA DISTRELEC veebipoe keskkonna või sealsete kaupade kohta, siis palun esitada need aadressil:
Klienditeenindus
E-R: 09:00-18:00
Tel.: 660 5327
Faks: 660 5326
E-post: eesti@elfa.se
Klienditeenindus
E-R: 09:00-18:00
Tel.: 660 5327
Faks: 660 5326
E-post: eesti@elfa.se
See more
See less
Viirusehäire foorumi skype-lingis
Collapse
X
-
Vs: Puhta energia generaator
Esmalt postitatud saformo poolt Vaata postitust(teistele hoiatuseks, millega mees tegeleb)
Äkki teinekord võtad selliseid mõttetuid pilte/teateid kerge huumoriga või lihtsalt ignoreerid.
-
Esmalt postitatud A.S. poolt Vaata postitustJa millega ta siis tegeleb? Hobusekasvatusega?
Äkki teinekord võtad selliseid mõttetuid pilte/teateid kerge huumoriga või lihtsalt ignoreerid.
Võid seda postitust ignoreerida või võtta puhta huumoriga ...
Comment
-
Koristasin MSNi ja Skype'i viited ära profiilist.
Lihtsalt infoks, kasutan neid kanaleid pigem hädavajadusel, kui siiski.
PS, e-mail ja telefon on siiani piisavad vahendid olnud.
Hobuste-teemat kommenteerida ei oska, teadlikult nakkust pole saanud, arstilt ravimeid samuti mitte :-)Erilahendused.
PS või mail.
Comment
-
Esmalt postitatud Starfish poolt Vaata postitustLiiga püüdlikud pahavara tõrje programmid kipuvad mõnikord nalja tegema.
Aga jah, nii see on, midagi asjalikku need viirustõrjed tavaliselt ei leia, ainult mõttetuid teateid loobivad.
Comment
-
Esmalt postitatud A.S. poolt Vaata postitust... Aga jah, nii see on, midagi asjalikku need viirustõrjed tavaliselt ei leia, ainult mõttetuid teateid loobivad.
Ma pole 13 aasta jooksul siin foorumis ühtegi tõrje teadet saanud, nüüd siis esimene. Ja ma ei pea seda sugugi tähtsusetuks.
Ju siis ikka W@ldur püüdis luua ühendust. Seda ma nüüd küll ei usu, et viirusetõrje siin foorumis mitte mingisuguse tegevuse peale lausa "HTML/Refresh.BC Trooja hobune" teateid viskab ja ühenduse blokeerib!
Aga moded saavad siin sõna sekka öelda, neile peaks foorumi kood kättesaadav olema.
Selleks, kui soovi on, võib keegi mode proovida tegevust matkida ja kui ma saan sarnase teate, siis on selge pilt, kas W@ldur rikkus foorumi reegleid.
Lisan poolitatud rea logifailist:
NB! Minu eesmärk on asjas selgusele jõuda, ehk teisiti, tõde teada saada.
Comment
-
Esmalt postitatud W@ldur poolt Vaata postitustKoristasin MSNi ja Skype'i viited ära profiilist.
Lihtsalt infoks, kasutan neid kanaleid pigem hädavajadusel, kui siiski.
PS, e-mail ja telefon on siiani piisavad vahendid olnud.
Hobuste-teemat kommenteerida ei oska, teadlikult nakkust pole saanud, arstilt ravimeid samuti mitte :-)
Minu eesmärk on ainult asjas selgusele jõuda.
Comment
-
Leidsin infot et ESET/NOD32 on sellist valehäiret andnud paljudele kasutajatele.
Häda pidi olema uuenduses: (It would appear that update 13102 is causing false positives on every site, rolling back to previous update works.)
https://forum.eset.com/topic/7550-wr...-jsscrinjectb/
Comment
-
Nagu isegi näed, hädaldatakse faili peale ja fail olevat http://mystatus.skype.com/smallicon/waldurwaldur. Kausta nimest võib eeldada, et tegemist on pildiga. Ise Skype ei kasuta, seega kommenteerida ei oska.
Võimalik oleks olnud fail(id) alla laadida ja siis Virustotal saidil kontrollida, nüüd tundub juba hilja olevat, sest mystatus.skype.com kohta väidetakse, et "Server not found". See olevat selline traditsiooniline teade, juba aastaid.
Ja igasugu valehäired on viirustõrjete maailmas üsna tavapärane nähtus. Eriti juhul kui on tegemist pakitud failidega.
Comment
-
Esmalt postitatud Starfish poolt Vaata postitustLeidsin infot et ESET/NOD32 on sellist valehäiret andnud paljudele kasutajatele...
Häda pidi olema uuenduses: (It would appear that update 13102 is causing false positives on every site, rolling back to previous update works.)
Comment
-
Esmalt postitatud saformo poolt Vaata postitustMa ei kasuta Nod32-te, mul on Eset Smart Security...
Comment
-
Tegelikult jah, "linnukesi" on ka vähem, seega NOD32 hädaldab vähem. http://www.eset.ee/et/for-home/windows
Comment
-
Esmalt postitatud A.S. poolt Vaata postitust... Ja igasugu valehäired on viirustõrjete maailmas üsna tavapärane nähtus. Eriti juhul kui on tegemist pakitud failidega.
Aga katsetame.
W@ldur, pane skype link tagasi, taasta sama seis ja kui sa tookord midagi üritasid, siis tee sedasama nüüd uuesti, nii saame jälile, kas ikka on "täiesti tavaline süütu trooja hobune".
Kordan, soovin asjasse selgust, ei ole keelegi peale pahane.
Comment
Comment