Teade

Collapse

ELFA veebipoe info

Kui kellelgi on küsimusi, märkusi või ettepanekuid ELFA DISTRELEC veebipoe keskkonna või sealsete kaupade kohta, siis palun esitada need aadressil:

Klienditeenindus
E-R: 09:00-18:00
Tel.: 660 5327
Faks: 660 5326
E-post: eesti@elfa.se
See more
See less

Imelik tagasiside administraatorist

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Imelik tagasiside administraatorist

Kirjutasin kuulutus Ärifoorumis, sain teade et sellel on viga ja küsin milline.
    Kirjavahetus on siin:

Kallis Zombie,
    Sa oled saanud ELFA tehnikafoorumites hoiatuse
    Põhjus: Eksimine ärifoorumite reeglite vastu
    -------
    Kuulutus ei vasta reeglitele. Kustutan.
    -------
    Antud hoiatus lisab Sinu hoiatustekontole 4 punkti ning võib põhjustada foorumis piiratud ligipääsu. Sõltuvalt hoiatuse iseloomust ei pruugi saadud punktid kunagi aeguda

Originaalpostitus:
    Müüa kaks passiivfiltrid Yamaha NS1000M
    Uued terminaalid
    100 € + saatmine

Ma vastan:
    Oleks hea teada kuidas ma olen foorumite reeglid rikkunud.

Sellele saan vastust:
    Valesti on see, et reeglitega pole tutvutud või ei suvatseta sealsete nõuetega arvestada.
    Ettelugemise teenust tuleb mujalt otsida.

Ma olen mitu foorumite liige ja esimene kord saan selline ebaviisakas vastus kui küsin kuidas ma reeglid rikkusin.
    Kas keegi siin saab mulle teatada mis selle kuulutusega viga oli?
    Olen mitu kuulutused postitanud ja pole mingit probleemi olnud.
    Administraatori nimi om vasaraonu
    viimati muutis kasutaja Zombie; 12 m 2018, 10:34.

Vs: Imelik tagasiside administraatorist

Tere tulemast klubisse..

Comment

Vasaraonuga on ka mul sarnane, kummaline kogemus, kui küsisin ühes kõlari müügi teemas midagi müüja käest, et millega ta edasi kuulama hakkab jm, ja mode mu postituse kustutas, öeldes, et sellised küsimused ei ole ärifoorumis kohased. Nüüd aga tehakse seda pidevalt ja vasaraonu teatab, et nii ongi väga ok. Veider põhimõtete muutumine.

Comment

Vasaraonu kujutabki ette, et on siin sisuliselt väljasurnud foorumis ilge jupijumal ja näeb end tähtsa tegelasena.
        Mingit dialoogi temaga pidada ei õnnestu, läheb veel õhku täis ja surub bännihaamrit...
        Kusagil mujal foorumis oleks sellised ebastabiilsed ammu modede listist maha võetud.

Comment

Nii on aga ega meil paremat pole nii et elage üle. Tasuta teenuselt pole mõtet rohkem eeldada kui maksnud oled.

Algataja jätab ilmselt midagi rääkimata Igaks petteks reeglid siia ka:
          Elfafoorumis võivad kaupu müüa vaid eraisikud. Juriidilistele isikutele (kauplused; firmad; e-poed; müügi- ja oksjonikeskkonnad jms.) on oma kaupade müük ning reklaam keelatud.
          Teise foorumikasutaja poolt algatatud äriteemasse on keelatud konkureerivate pakkumiste tegemine. Nende edastamiseks tuleb teha oma teema.
          Uue teema loomisel pane olenevalt sisust teema pealkirja esimeseks täheks üks variant kolmest: O: - ostusoov, M: - müügisoov, V: - vahetussoov, millele järgneb kauba nimetus.
          Ärifoorumi müügikuulutustes ei ole lubatud viited ja lingid muudesse müügikanalitesse: oksjoniportaalid, kuulutustelehed j.n.e. Lubatud on lingid kauba tootja info lehtedele.

Kuulutuses peab olema kauba või kaupleja asukoha info.
          Kui sul on rohkem kaupa müüa siis tee seda ühes teemas.
          Kui äritehing on on edukalt lõpule viidud, sulge teema.
          Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Mul pole soov vasaraonu kaitsta ega laita kuid mujal foorumites öeldaks äsjaliitunu (liitunud 07/2018) sellise postituse number 1 peale suht krõbedalt ...

Comment

Meie ärikuulutuste foorumid on boonusvõimalus neile, kes on võimelised reeglid läbi lugema ja reeglite nõuetega arvestama.

Reeglite loomise teema lugemiseks.

Kui siinsed reeglid on liiga keerulised, siis võib kuulutada mujal.
              Kõik elfafoorumi kasutajad on võimelised lugema neid kuulutusi ka mujalt internetist.
              Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Kui viitsisid juba siia teemasse kirjutada, kirjuta siis ka täpsemalt, mis ikka sellel postitusel viga oli.

Comment

Kuna mul on võimalus näha algpostitust, siis oli see just selline, nagu teemaalgataja väitis.
                  Ainuke, mida tähele panin, on mõned kirjavead, aga kellel meil neid poleks.
                  Võibolla on midagi, mida me ei tea.
                  Samas , kasutaja siia tegemine müügieesmärgil ei ole hea märk.
                  Tegu on siiski tehnikafoorumiga, mitte ärikeskkonnaga.
                  Nagu ka uue kasutaja tegemine, et modesid, administraatorit sõimata.
                  Tänu suvele viibin foorumis läbi telefoni.
                  Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Ju siis oli asukoht puudu.
                    Kui isegi admin aru ei saa mis valesti on siis võiks teema taastada.
                    Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Ootasin selline kiri postkasti:
                      Tere, tore et te kasutasite meie foorumit kuulutamiseks, aga teie kuulutusel puudub x inf.
                      Palun lisage x inf, muidu olen ma sunnitud reeglite kohaselt teie kuulustus eemaldada.
                      Lugupidamisega,
                      Admin

Et "teenus" on tasuta ei vabanda inimese ebaviisakas käitumine.
                      Isik on ise kolm korda teemat arutanud ja kordanud lugemiseoskuse mantra selle asemel et (viisakalt) kirjutada milline viga on.
                      Et ma pole eriti palju kirjutanud elektroonika teemadel ei vabanda ka. Tore et võimalus olemas müüa oma üliliigne kraam asjatundjatele.
                      Ja mu kirjavead tuleb sellest et Eesti keel on mu neljas keel, mitte emakeel.
                      Taustainfoks vöin ka lisada et olen isiklikult ja töö kaudu olnud Elfa klient alates 70ndate teisel poolel.
                      viimati muutis kasutaja Zombie; 13 m 2018, 11:03.

Comment

Milles nüüd probleem on?
                        Olemegi jõudnud sinna kus reeglid tuleb igaühele isiklikult ettelugeda?
                        Eeldan, et kui inimene oskab kirjutada - oskab ta ka lugeda. Kui tahtmist on, siis ka loetust aru saada.
                        Ju siis seekord oli tahtmine puudus.

Comment

Ja seda siis öigustab veider käitumine? Probleemid vöib lahendada söbralikult ja normaalse tooniga. Aga mönedele käib seda vist üle jöu...

Comment

Esmalt postitatud melll poolt Vaata postitust
                            Eeldan, et kui inimene oskab kirjutada - oskab ta ka lugeda. Kui tahtmist on, siis ka loetust aru saada.
                            Ju siis seekord oli tahtmine puudus.
                            Kui ikka oled tõesti nii loll et sellest veast aru ei saa,
                            siis vast keegi lugeda oskaja seletaks põhjuse ära ja kõik saaksid natuke targemaks.

Comment

Kas sõna "asukoht" on reeglitesse niisama tähtedearvu suurendamiseks kirjutatud?

Comment

Working...
                              X