Teade

Collapse

ELFA veebipoe info

Kui kellelgi on küsimusi, märkusi või ettepanekuid ELFA DISTRELEC veebipoe keskkonna või sealsete kaupade kohta, siis palun esitada need aadressil:

Klienditeenindus
E-R: 09:00-18:00
Tel.: 660 5327
Faks: 660 5326
E-post: eesti@elfa.se
See more
See less

Interneti foorumites toimuv kasutajate diskrimineerimine adminide iklikel eelistustel

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Interneti foorumites toimuv kasutajate diskrimineerimine adminide iklikel eelistustel

lääne foorumites on tavaline et inglased s.h. usa can jp(usakad) (õnneks mitte oz? ja ka vähem uk) saavad oma lauseehitust vabamalt kujundada kui teiste riikide kodanikud ...

siin elfas kehtib ka mingi siseringi kliima kus ilma igasuguse põhjenduseta lihtsalt kustutatakse su töö - ja kui sa pahandad ähvardatakse su konto kinni keerata ?????

väga tsiviliseeritud -- ainuke asi mida te sellega saavutasite on see et ELFA'st ma päris kindlasti enam midagi ei osta

Vs: Interneti foorumites toimuv kasutajate diskrimineerimine adminide iklikel eelistu

Esmalt postitatud ci139 poolt Vaata postitust
    lääne foorumites on tavaline et inglased s.h. usa can jp(usakad) (õnneks mitte oz? ja ka vähem uk) saavad oma lauseehitust vabamalt kujundada kui teiste riikide kodanikud ...

siin elfas kehtib ka mingi siseringi kliima kus ilma igasuguse põhjenduseta lihtsalt kustutatakse su töö - ja kui sa pahandad ähvardatakse su konto kinni keerata ?????

väga tsiviliseeritud -- ainuke asi mida te sellega saavutasite on see et ELFA'st ma päris kindlasti enam midagi ei osta
    Konkreetselt kes?

Comment

Vs: Interneti foorumites toimuv kasutajate diskrimineerimine adminide iklikel eelistu

Esmalt postitatud ci139 poolt Vaata postitust
      ainuke asi mida te sellega saavutasite on see et ELFA'st ma päris kindlasti enam midagi ei osta
      Siit ei osta midagi enam?
      https://www.elfadistrelec.ee

Mis on seost sellel foorumil ja ElfaDistrelec nimelisel firmal ?
      On nagu meeles et Elfa tahtis selle foorumi üldse põhja lasta nagu Tõnisson lasi parve.
      http://hparchive.com/
      https://worldradiohistory.com/index.htm

Comment

Kui ma ei eksi, siis ELFA foorum ja ELFA pood on kaks erinevat asja. Enne ELFAa poolt yles ostmist oli tegu Tevaloga. ELFA ise on suur kett ning ma ei usu, et v2ikesete tegelasete kadumine neid kuidagi morjendaks. Aga sellegi poolest 2ra enda pahameelt valede inimeste peale v2lja vala: kui ylemus s*tasti ytleb/teeb, siis ei l2he ju oma naist ja lapsi nypeldama.

Kui sa viitad fre poolt tehtud l6imest postituse kustutamisele, siis see on selline nii ja naa teema: admin -jah- oleks v6inud yhendust v6tta ja paluda korrigeerida positust vastavaks, mitte kustutada seda. Aga samas, kui vaadata fre palvet, et ei mingeid simulatsioone...
        viimati muutis kasutaja Mephistopheles; 20 m 2019, 17:12.
        V2ntv6ll on selleks k6ver, et mahuks mootorisse 2ra.

Comment

Esmalt postitatud Mephistopheles poolt Vaata postitust
          palvet, et ei mingeid simulatsioone...

Oli üks teema (ma hetkel ei viitsi otsida aga igaüks leiab ise kui selle teema autori poste vaatab) kus teemaautor kukkus foorumirahvast sõimama, et nood olla lollakad kuna ei lähe kaasa tema virtuaalse pläustiga (no keegi ei olnud härrale vastanud tema järjekordse mingi simulaatoripildiga postitusele ja siis ta kuulutas, et "lollid istugu oma reaalses maailmas" või no umbes sedamoodi kirjutis), autor armastab igasse posti pilduda mingeid simulatsioone ja jura mis teemadega ei lähe kokku, need pigem nagu mingid targutused.
          -superradical-

Comment

Aa, ok, ma lihtsalt lugesin fre teemat, kus antud teema algataja oli solvnunud, et tema postitus l2inud oli.

OT: TTÜs me digiloogikat simuleerisime DixiCadis. Kui ma miskit simuleerida tahan, siis teen arvutused, laon skeemi maketeerimislaual kokku ja proovin ning m66dan, kas k6ik on nii nagu peab. Eks n6nda tehes v6ib nii m6nestki asjast tossu v2lja lasta.

Comment

Esmalt postitatud Mephistopheles poolt Vaata postitust
              Kui ma miskit simuleerida tahan, siis teen arvutused, laon skeemi maketeerimislaual kokku ja proovin ning m66dan, kas k6ik on nii nagu peab. Eks n6nda tehes v6ib nii m6nestki asjast tossu v2lja lasta.
              Loogika osas on simulaatorid jama, tegelikult muidki asju kus simulaatorid ei tööta. Kui toited ja tasandid on õiged siis suitsu välja saada keeruline reaalis maketti tehes. Loogika simulatsioonis aga võib vabalt n.ö. paberil skeem töötada aga reaalses elus mitte või viskab piisavalt villast, et kahelda skeemi üleüldises toimivuses. Sellest (siis märgitud "välismaa" foorumites) küllalt juttu olnud.
              -superradical-

Comment

Tegelikult ma m6tlesin seda, et maketeerimislaual tehtud viga v6ib ajada tossu v2lja. Viimati oli selline juhus, kus 18V otsa yhendasin kogemata valele poole takisti otsale ehk siis otse vaese transistori baasile. Viimane v2ljendas oma pahameelt pl6ksakaga ja tossuga.

Comment

Noh... Vasaraonu bännis kasutaja Oss Papi kuna keegi linkis mingi osta.ee lingi tema müügikuulutuse alla samalaadsete paari kõlaritega. Mis siis et härral oli neid paare 5 ja ostas oli müügil vaid üks..

Comment

Esmalt postitatud jannozz50 poolt Vaata postitust
                    keegi linkis mingi osta.ee lingi tema müügikuulutuse alla samalaadsete paari kõlaritega. Mis siis et härral oli neid paare 5 ja ostas oli müügil vaid üks..
                    Nii, ja siis?
                    "Keegi" linkis jah kuna oli ilmunud teema kus heietati, umbes selles liinis, et "müün mingit asja, mida ma kuskil mujal ka müün", mida ma aga müün, seda ma täpselt ei kirjuta. Selge, et loogiliselt mõtlev inimene võtab kasutab natuke otsingut ja kuna selles teemas küsiti täpsustavat informatsiooni, et millest jutt (kus siin on keelatud lingile viitamine?), see link ka anti.

Mis puudutab 5 või 10 või 500 komplekti olemasolu siis, kas müüjal on kont kõhus, et raske on mainida, et ostas müüdav ja siin müüdav on erinevad asjad? On need komplektid varastatud, et see info on salajane?
                    Teemas viidati väga õigesti, et mis siis saab, kui siin keegi soovib osta ja siis ostas teeb ka keegi pakkumise aga sellepeale, et inimesemoodi vastatagi, et see pole ainus kõlar, tekkis teemas müra ja mode toimiski ju õigesti.
                    -superradical-

Comment

Tuumani ka jõutakse?
                      Erilahendused.
                      PS või mail.

Comment

Teemaalgaja simulatsioonid on olnud suht arusaamatud. Seega võiks küll vähem neid olla. Samas kui soovi simulatsioone niiväga levitada tee oma teema ja simuleeri palju jaksad. Siin on ka lühilaineteema, mitte et ma sellest palju jagaksin aga kui omas teemas siis on tore lugeda millega inimesed tegelevad. Laiali teiste teemadesse oma simulatsioone jagada on tõesti väsitav.

Comment

Mul on sellist teemat vastik vaadata lihtsalt. Tsiviliseeritud inimene vähemalt kontrolliks mida ta kirjutab, seejärel millest ta kirjutab. Pealkiri, mis asi see on? Tekst - väikese tähega laused, teema ise ei ütle midagi millest midagi reaalset järeldada. Miks te solvate eesti keelt ja sellega eestlasi - ise veel piirivalvur?!

Kui fre kirjutab et "Siin teemas ei soovi näha mikrokontrolleriga või muid tarkvaralisi lahendusi
                          ega ka skeemisimulaatori teema sissetoomist" siis nii ongi - see on teemaalgataja soov, põhjendus miks mõned postitused on tema teemast lahkunud. Kuna neid postitusi on keeruline ilma sissejuhatuseta kuhugi toppida ja spetsiaalset "idiot corner" nimelist sektsiooni ka ei ole, siis nad lahkuvadki.

Eraldi jannozz50'le - esiteks see kasutaja kirjutas ise oma nime väikeste tähtedega, teiseks osutus ta ühe firma müügimeheks, kel see sobivalt meelest läks (ja ühtlasi seletab see miks tal oli 5 paari ühesuguseid kõlareid - ilmselgelt mitte selleks et neist üks "identne" paar välja valida ).
                          viimati muutis kasutaja OSX; 21 m 2019, 11:58.
                          Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
                          Konfutsius

Comment

Adminn on sellele kodanikule märkusi teinud, vastused olid nigu olid. Aga kuna ta ise alustas uut teemat uue simulatsiooniga, siis olgem viisakad ja mõistlikud (tänane ühiskond lausa nõuab seda) ja edaspidi liigutan ma kõik asjadesse mittepuutuvad simulatsioonid sinna.
                            Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Vs: Simuleerimise teema (oli)SN7404 ostsillaator (ilma tuletuseta)

Mitte, et ma offtopicut pooldaks ja õigekirja-natsiks ka end ei pea (mis ei tähenda, et korrektselt ei pea kirjutama), siis ci139 on vähemalt minu jaoks huvitav nähtus. Sisuliselt heas mõttes, vormiliselt veidi arusaamatu.
                              Veidi tobe oleks seda talle privaatsõnumina saata, aga päriselt, kes sa oled ja kust sa tuled?
                              Suhteliselt uus tegija (jep, tegija, mitte ussike), postitused pole üldse mitte sisulagedad mõttevälgatused, simulatsioone valdad üsna mitmest vaatenurgast, ja kirjakeel just stiililt on täiesti asi ise. Nurkadega sulud, kriipsud-kraapsud, natuke ASCII'd, natuke kirbusi*ta.
                              Huvitav on lugeda, ja mõnikord jookseb juhe kokku ka.
                              Ehk mida soovitaksin: sisuga on kõik korras, adminnid ja lumehelbekesed (ühed on ühed, teised on teised, mitte segi ajada) hoiavad asja korras, aga lihvi veidi vormi või vormistust, ainuüksi jälgitavuse pärast. Päris soe ja sõbralik soovitus, ilma tilga irooniata :-)
                              Erilahendused.
                              PS või mail.

Comment

Working...
                              X