Teade

Collapse

ELFA veebipoe info

Kui kellelgi on küsimusi, märkusi või ettepanekuid ELFA DISTRELEC veebipoe keskkonna või sealsete kaupade kohta, siis palun esitada need aadressil:

Klienditeenindus
E-R: 09:00-18:00
Tel.: 660 5327
Faks: 660 5326
E-post: eesti@elfa.se
See more
See less

Elfafoorum on nüüd aadressil elfafoorum.eu

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Tänud! Olen veel õppimisvõimeline ei osanud taibata, et see mummu seal midagi tähendab.
    1 tähelepanek, enda postituste vaatamisel on tulemuste järjekord vaikimisi ajaliselt vigane, kui filtrit lõksutada, läheb paika.

Comment

See tumesininesinine taust ja valge foorumi sisu on päris valus. Võiks kaaluda tausta valgeks tegemist.
      Sain tegelikult juba, stiil Blue Yellow on enam vähem võrreldes Blue Green. Lehe alt saab igaüks ise valida.

Comment

Lehe alt saab stiile valida, hetkel on kõik võrdselt saadaval.

Tehelikult - valige meeldiv välja, panen vaikimisi stiiliks.

Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

See default vB5 on ok, las ollagi see.

Need fb ja twitteri nupud võiks pisemaks teha või värvi muuta vms et ei oleks kõige silmatorkavam element iga postituse juures.

Tänased postitused (mitte viimased lugemata) on kuskil kiirvalikus?
          Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Kuna ma enamuse ajast sirvin foorumit ilma sisse logimata (mitmed seadmed jne), siis pakun, et mõttekas oleks vaiketaustaks kasutada opsüsteemipoolset akna vaikeväärtust. Kes on oma ekraanidel aknataustad kollaseks keeranud, kes halliks - igasugune suuremastaabiline valge "röögib näkku"...

Comment

Oleks üks pisikene küsimus uue foorumi kohta. Kas on lootust, et seda saab tulevikus kasutada ka vanemate brauseritega, nagu seni sai?
              Mul on XP ja seal FF 51.0.1 ning Chrome 49.0.2623.112. Põhimõtteliselt viimased, mis normaalselt töötavad. Seal ei logi ei sisse ega saa ka uut kasutajat teha.

Mitte, et ma tingimata peaksin siin foorumis käima, veel vähem kirjutama, lihtsalt tahaks teada.

Comment

Esmalt postitatud A.S. poolt Vaata postitust
                .... vanemate brauseritega, nagu seni sai?
                .
                Aga miks peaks ?
                Mõnikord tuleb teha valikuid. Kas olla kaasaegne veebikeskkond (nagu see foorum tehniliselt on) või ühilduvuse nimel kopeerida oma arvutist foorumi faile 2x päevas üle. Mõne üksiku vanurarvuti pärast seda teha ei ole mõtet

Hetkel kirjutan seda teksti win 7ga.

Elu läheb edasi, tahame, või ei taha. Eelmine soft oli .ee domeeni peal 10 aastat ja uuendamata (ok, see on veel praegugi seal, proovige .ee/index.php )
                . Isegi tühi php kirjutatakse kord päevas üle.

Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Tundub et jätab stiili meelde mis valitud ja ka ilma logimatta näitab seda.

Ega siin polegi haldajatel midagi peale hakata kui käia kaasas foorumitarkvara uusimate versioonidega. Kui pidevalt ei uuenda, siis vande versioonide turvaaugud muutuvad avalikuks infoks ja võetaksegi kogu aeg maha seda.

Comment

Imelik on, et kui sisse ei ole loginud siis on "Today´s post" ja teised nupud eesti keeles aga sisseloginuna on ka "Uued postitused" kohalikus keeles, mitte, et ma seda tänased/uued postitused nuppu kasutaks (vast siinse eksistentsi jooksul olen kümmekond korda seda klikkinud kui niigipalju) aga mingi tõrge selles osas vist veel on.

Ja samuti kasutan Win7 arvutit, kõik mis vaja on olemas.
                    Imelik oli aga kokkupuude niisuguse asjaga, et kui .ee lõppu panna siis mina saan suunava teate klikitava uue lingiga aga oli juhus kui ühel inimesel näitas väga kummalist teadet, ilmselt võib see veel paljudel olla kes mõtlevad, et foorum kadunud. Mis sellega võib olla, kas mingi windowside versioonidest tingitud kala?

Aaa, seda ka, et kas mingid muutused on ka ps osas toimunud? Sõnumite hulga piirangud on endised või muutunud?
                    -superradical-

Comment

Esmalt postitatud martinr112 poolt Vaata postitust
                      Tundub et jätab stiili meelde mis valitud ja ka ilma logimatta näitab seda.
                      See vist eeldab ajaloo säilitamist brauseri sulgemisel? Sellisena on mul seadistatud ainult isiklik kodune (peamine) arvuti, kõikjal mujal tehakse sirviku sulgemisel ajalooga puhas vuuk.

Comment

Esmalt postitatud madis64 poolt Vaata postitust

See vist eeldab ajaloo säilitamist brauseri sulgemisel? Sellisena on mul seadistatud ainult isiklik kodune (peamine) arvuti, kõikjal mujal tehakse sirviku sulgemisel ajalooga puhas vuuk.
                        Nii on jah. Kui on puhas vuuk siis nagu täiesti võõras uus klient ja näeb standard stiiliga.

Comment

Esmalt postitatud radiotehnika35 poolt Vaata postitust
                          Imelik on, et kui sisse ei ole loginud siis on "Today´s post" ja teised nupud eesti keeles aga sisseloginuna on ka "Uued postitused" kohalikus keeles, mitte, et ma seda tänased/uued postitused nuppu kasutaks (vast siinse eksistentsi jooksul olen kümmekond korda seda klikkinud kui niigipalju) aga mingi tõrge selles osas vist veel on.

Ja samuti kasutan Win7 arvutit, kõik mis vaja on olemas.
                          Imelik oli aga kokkupuude niisuguse asjaga, et kui .ee lõppu panna siis mina saan suunava teate klikitava uue lingiga aga oli juhus kui ühel inimesel näitas väga kummalist teadet, ilmselt võib see veel paljudel olla kes mõtlevad, et foorum kadunud. Mis sellega võib olla, kas mingi windowside versioonidest tingitud kala?

Aaa, seda ka, et kas mingid muutused on ka ps osas toimunud? Sõnumite hulga piirangud on endised või muutunud?
                          Ma ei ole jõudnud tõlkida... jooksvalt muudan keelefaili .ps mahtu võin suurendada.

Comment

Click image for larger version

Name:	vaneelfaindeks.png
Views:	304
Size:	33,2 KB
ID:	1107744
                            Selline näeb välja hetkeseisuga .ee laiendiga domeeni index.php . Ehk ma ei ole umbes nädal seda ülekirjutanud.

Comment

Siin teemas küll hetkel ei paista, aga muidu iga postituse päis koosneb postituse ajast, järjekorra numbrist ja teemast - kas seda ala kuidagi värvi või kontuuriga eristada saaks?

Comment

Kindlasti saab, võibolla mõnes stiilis on (kõik on alt vasakult saadaval) . Põhimõtteliselt on võimalik ka stiil, mis on äravahetamiseni sarnane eelnevaga. Hetkel peaks olemas esmanähtavad elemendid tõlgitud.
                                Eks ma ka ise õpi - alles kolmas päev. Tundub, et tehnilised jamad vist on hetkeks läbi, hetkel keskendun tõlkimisele. Mingi hetk lähevad prühikasti 0 postitusega kasutajad ja vanad äriteemad.
                                (siiralt loodan, et ma oma tehtud samme ei kahetse)

Comment

Working...
                                X