Teade

Collapse

ELFA veebipoe info

Kui kellelgi on küsimusi, märkusi või ettepanekuid ELFA DISTRELEC veebipoe keskkonna või sealsete kaupade kohta, siis palun esitada need aadressil:

Klienditeenindus
E-R: 09:00-18:00
Tel.: 660 5327
Faks: 660 5326
E-post: eesti@elfa.se
See more
See less

Elfafoorum on nüüd aadressil elfafoorum.eu

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Jube on see vBulletin. Mitte midagi ei leia, värvitoonid jubedad.
    Kujundus täielikult alla igasugu arvestuse. See on kivi nende kapsaaeda.

Loodetavasti Martin teeb paremaks aegamööda.
    Sisseloginud kasutajad esilehel seal all võiks olla nimedena, mitte avataridena.

Sisselogimise nupu võiks tuua allapoole.

Moblas on see tarkvara veel hullem. Ei ole mõeldud üldse läbi.

Comment

Esmalt postitatud Elektrik poolt Vaata postitust
      Jube on see vBulletin.
      Ehk on tegemist signaaliga, et on aeg mina tagasi juurte juurde?
      Kas foorum tekstipõhises sirvikus (Lynx jne) on kasutatav?

Comment

Esmalt postitatud martinj poolt Vaata postitust
        Tundub, et tehnilised jamad vist on hetkeks läbi, hetkel keskendun tõlkimisele. Mingi hetk lähevad prügikasti 0 postitusega kasutajad ja vanad äriteemad.
        ]
        Null postitusega kasutajd genereerib foorum ise. Arvatavalt see meelega nii tehtud, et kasutajate arvu suurendada > kui inimene tahab suuremalt miskit foorumisisest pilti/skeemi uurida, peab ta end liikmeks määrama. Sama jama ka nt elektroonikafoorum.ee-s, et kõikide tikutopsi suuruste piltide suuremalt vaatamiseks pead end sisselogima/registreerima. Diskuteerida ei taha, konstanteerin fakti.

Digital is like formaldehyde, first it kills the music, then it stores it forever.

Comment

Esmalt postitatud martk poolt Vaata postitust
          kui inimene tahab suuremalt miskit foorumisisest pilti/skeemi uurida, peab ta end liikmeks määrama. Sama jama ka nt elektroonikafoorum.ee-s, et kõikide tikutopsi suuruste piltide suuremalt vaatamiseks pead end sisselogima/registreerima
          Sama praktika toimib ju enamikus rahvusvahelistest foorumitest - miks peaks siin teisiti olema?

Comment

Esmalt postitatud madis64 poolt Vaata postitust

Sama praktika toimib ju enamikus rahvusvahelistest foorumitest - miks peaks siin teisiti olema?

Et kõik on suunatud mulli puhumisele? Mnhjahh.

Uuest foorumist:
            Vot tsitaadiga on ka midagi teisiti.
            Idee oli tsiteerida koos eelnevalt tsiteerituga, mis ei ole alati viisakas, aga sõltub kontekstist, aga ei saa. Õigem oleks ilmselt öelda, et ei oska. Ennem sai. Või oskasin.
            Mu küsimusele avalehe asjade suhtes ei ole ka keegi reageerinud, on see ainult minu probleem? Mitte et see nüüd universumi kaalukeeleks oleks .... Aga huvitaks ikka.

Martinjotile muidugi jõudu ja jaksu.

Comment

Esmalt postitatud tcumen poolt Vaata postitust
              Et kõik on suunatud mulli puhumisele?
              Ma väitsin, et sisu kvaliteetnägemine eeldab enamal juhul muu maailma foorumitest registreerumist ja siiselogimist. Kus kohas selles väites "mulli puhutakse"?

Comment

Ma sain aru, et mulli puhutakse kasutajate arvu suurenemise suhtes.
                Logimise vajalikusest suurte piltide vaatamiseks pole ka mina aru saanud.
                0 postitusega olid vist ka ainult ärifoorumisse postitanud.

Comment

Nii. Nüüd on manused nähtavad sisselogimata. Nagu aru saan, on see valik vaikimisi kõikides foorumites.

Kas see ka mõistlik valik on, ei oska öelda.

Võibolla on 0 postitustega kasutajate kogumine ärilistes huvides (spämm ja meiliaadressid). Igatahes see minu huvi ei ole.
                  Olgu siin pigem vähem kasutajaid, aga olgu nendest ka asja !

Visuaalse poolega tegelen siis kui kõik muu kriitiline on tehtud !
                  Hetkel tuleb üle käia automaatsaadetavad e-kirjad, sest need on seoses muutujate nimede vahetusega segi läinud.. See on ülioluline registreerimisel, paroolide jms asjadega tegelemisel.
                  Igal juhul. Kui eestikeelne tulemus on jura, valige inglise keel. Selles asi vähemalt toimib !
                  Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Nii. Nüüd on manused nähtavad sisselogimata. Nagu aru saan, on see valik vaikimisi kõikides foorumites.
                    Manuse olemasolu ja pisipilt on nähtav, täsissuuruses pilt eeldab enamuses foorumites sisselogimist.
                    Filosoofia on ilmselt vorst vorsti vastu - meie anname sinule täiskvaliteediga teabe, sina aga registreerud ja annad meile teada, kes sa oled.
                    Valikute ja prioriteetide küsimus - kui delfi ja muu veebimeedia on liikunud väärtsisuga maksumüüri taha, siis milleks peaks foorumid helikopterilt väärtsisu külvama...

Comment

Esmalt postitatud a1 poolt Vaata postitust
                      Ma sain aru, et mulli puhutakse kasutajate arvu suurenemise suhtes.
                      tcumen otsustas millegipärast minu postitust selle väitega seoses tsiteerida - ma natuke pahane...

Comment

Kiikasin ka sõnumitesse - seal oleks siiski hea esimesel real esitada teema (see nagu oluline ja juhtiv element), korrespondenditeave võiksid paikneda "rida allpool".

Comment

Esmalt postitatud madis64 poolt Vaata postitust

Manuse olemasolu ja pisipilt on nähtav, täsissuuruses pilt eeldab enamuses foorumites sisselogimist.
                          Filosoofia on ilmselt vorst vorsti vastu - meie anname sinule täiskvaliteediga teabe, sina aga registreerud ja annad meile teada, kes sa oled.
                          Valikute ja prioriteetide küsimus - kui delfi ja muu veebimeedia on liikunud väärtsisuga maksumüüri taha, siis milleks peaks foorumid helikopterilt väärtsisu külvama...
                          Samas - peavoolumeedia kasserib raha.
                          Registreerimine suvalist maili kasutades, selleks et saada midagi kätte ja siis lahkuda - ma ei näe sel mõtet. Mingi point on võibolla kasutajaandmete kogumisel, et siis saata neile spämmi. Võik koguda populaarsust - näe, kui suured me oleme.
                          Vähemalt minu lootus on, et kui kasutaja registreerib, siis ta postitab siia ka midagi asjalikku. Hetkeseisuga on 14577 0 postitusega kasutajat.
                          Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Registreerimine suvalist maili kasutades, selleks et saada midagi kätte ja siis lahkuda - ma ei näe sel mõtet.
                            Kui see suvaline meiliaadress on toimiv, siis ilmselt on see parim, mis hetkel autentimiseks selles kontekstis võtta on.

Prioriteetide ja valikute küsimus - ma ei näe üleilmses praktikas küll mingit erilist probleemi, et sellest erandit tekitama hakata. Diyaudio, audiokarma, soomlaste foorumid - igal pool regad end kui pilte normaalsuuruses näha tahad ja mitte keegi ei vingu, halise ega kurda inimõiguste piiramise üle.

Comment

Ma ei näe põhjust, miks pildid-joonised peaks olema registreeringu taga peidus. On selliseid foorumeid küll, kus näeb ilma regamata. Võib-olla tarkvarafailid jms võiks olla registreeritutele, aga siin selliseid asju eriti ei jagata ka.

Üks Soome foorum on lausa selline, et külalisena näed vaid teemade esimest postitust.

...

Oli või on üks selline veebileht, kus sai kasutajat "laenata" ehk valisid foorumi, millest manuseid vaja, siis pakuti välja kasutajaid ja valides neist ühe, said sisse ja faili-pildi kätte. Kui foorumist selline litskasutaja bänniti, võisid ise teha uue kasutaja ja jätta see järgmisele kasutada. Mõned foorumid tapsid selliseid pidevalt, osades oligi jäetud üks, mis nn ühiskasutuses.
                              73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
                              ATiP1pN4XeM

Comment

mul oli ka kuskil foorumis null postitusega kasutaja ainult selleks et saada tarkvarauuendusi. millegiks muuks seda vaja polnud.

Comment

Working...
                                X