Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Mure Astraga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Mure Astraga

3 aastat olen olnud Astra ´92 1,8i omanik, auto igati korralik kuid umbes aasta tagasi hakkasid mured. Nimelt korra-paar kuus auto ei käivitunud, lihtsalt lambist, mingit seaduspärasust ei olnud. Kuid nüüd jandib juba iga päev. Olen vaadanud läbi juhtmestiku, säde on olemas bentsu tuleb peale, mida siis veel vaja on? Ja siis järsku läheb käima ja käib kui kellavärk. Korra käisin autoelektriku jutul kuid siis käis auto väga hästi. Ei tea kas mootoristend näitaks vea ära?

Ei usu et mootoristend midagi näitab tõenäoliselt on kuskil kehva yhendus.
    Suure tõenäosusega on see kehva yhendus kapoti all. Käi üle kõik pistikud, mis kapoti alt leiad vaata ega mõni pole rohlieks läinud. Käimise ajal võid sakutada ja liigutada juhtmekimpe pistikuid ja ühendusi. Selliste kord on kord mitte vigade leidmine ysna raske. On olnud juhuseid kus keset juhtmekimpu on juhtme isolatsioonil väike auk sees sealt puges vesi sisse ja juhe mädanes ära. ja kui juhe on keset kimpu mis on korralikult kinni köidetud ja jookseb ka kuskil mootori taga ning pealt vaadates ei leia mitte midagi ainult kui vaadata konkreetset juhet tähelepanelikult oli näha imepisike roheline täpike, mis punnitas ennast läbi juhtmeiolatsiooni augu. Katsu selline viga üles leida.
    Ja kas sel ajal kui auto ei taha käivituda on säde olemas?

Comment

Säde on olemas. Pistikuid olen vaadand katsund niipalju kui olen leidnud. Äkki on ajul mingi külmjoode - plaanin lahti võtta ja luubiga uurida . Muide esimese ajuuuringu järel töötes autu ilusti mingi nädala. Aju ise ilusti kuiv ja klemmid puhtad.

Comment

Originally posted by tilts@Oct 3 2004, 08:49
        Säde on olemas. Pistikuid olen vaadand katsund niipalju kui olen leidnud. Äkki on ajul mingi külmjoode - plaanin lahti võtta ja luubiga uurida . Muide esimese ajuuuringu järel töötes autu ilusti mingi nädala. Aju ise ilusti kuiv ja klemmid puhtad.
        Kas kollane diagnostikatuli armatuuris põleb?
        "Computers in future may weigh no more than 1.5 tons."(Popular Mechanics, 1949)

Comment

ei põle, muidu kui auto töötab on kõik OK

Comment

asi on nüüdseks korras. Viga oli ikkagi selles et sel hetkel kui auto ei käivitunud polnud sädet. siis vahetasin kommutaatori ja autu töötab jälle korralikult

Comment

Working...
            X