Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Kas keegi valmistaks sellise kaabli või aitaks....

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kas keegi valmistaks sellise kaabli või aitaks....

Kas keegi valmistaks sellise kaabli ja palju see maksma läheks või aitaks leida asenduse optronile ning skeemi vastavalt sellele kohandama.Teeks ise valmis,aga ei oska asendada jne.
    http://www.planetfall.com/~jeff/obdii/

lihtne teha, aga kui kogemused puuduvad siis mjah parem lasta kellegil teisel teha.
    optronile muidugi peab asenduse leidma

Comment

Originally posted by Elektrik@Oct 4 2004, 02:58
      lihtne teha, aga kui kogemused puuduvad siis mjah parem lasta kellegil teisel teha.
      optronile muidugi peab asenduse leidma
      Seda küll jah,et optronid tuleb vahetada teiste vastu.Teeks ise valmis,kuid ei oska neid asendada ja vastavalt sellele skeemi ümber teha.

Comment

Ise tegin trasntsidega, töötas. Kuid optronidega kindlam. Aga kust tarkvara saad, see ju tasuline igalpool, või ma ei leidnud lihtsalt õiget kohta...

Comment

Tere. tegin endale selle kaabli asendades optronid suvaliste teistega.Doonoriks oli hunnik vanu impulss toitekaid--põhimõtteliselt kõigis neis optron sees.Kaabel töötab hästi vähemalt minu passatiga.

Comment

Originally posted by anku@Oct 4 2004, 19:14
            Tere. tegin endale selle kaabli asendades optronid suvaliste teistega.Doonoriks oli hunnik vanu impulss toitekaid--põhimõtteliselt kõigis neis optron sees.Kaabel töötab hästi vähemalt minu passatiga.
            Kas mingit skeemi on ja palju need jupid maksma läksid?

Comment

Jupid läksid maksma-------eee 9 eeku -ehk siis db9 pesa arvuti com porti yhendamiseks. ylejäänu kõik oli kolakapist. ja skeem on ju lehel-http://www.planetfall.com/~jeff/obdii/schematic_b1.pdf Natuke aju ja jootekaga tööd ja ongi valmis.

Comment

Kas keegi Tallinna kandis saaks seda jubinat laenata - laseks oma Audi korra üle.
                Tasus lepime kokku!

Comment

Working...
                X