Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Oleks vaja Peugeot 309 elektirskeemi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Oleks vaja Peugeot 309 elektirskeemi

Nii siis äkki oskab keegi öelda kust saaks peugeoti 309 elektriskeemi

Originally posted by badmarx@Nov 5 2004, 23:16
    Nii siis äkki oskab keegi öelda kust saaks peugeoti 309 elektriskeemi
    vbolla Peugeot 306 skeemid abiks

Comment

Vs: Oleks vaja Peugeot 309 elektirskeemi

Tere!

Olen seda Peugeot 306 teemat erinevates foorumites "vändanud". Saanud palju soovitusi, aga tulemus 0. Leidsin praegu päringu peale üsna vana teema, kus palju elektriskeeme üleval. Aga ma ajan taga 306 salongi ventilaatori skeemi aga kahjuks seda selles Elektriku pakutud paketis ei ole. Ehk on keegi kokku puutunud selle teemaga. Nagu ma soovitustest aru olen saanud, hakkab vooluahel peale kapotialusest kaitsmekarbist aga õiget otsa leida ei oska. Lisaks on termoregulaator vahepeal, lülitil 4 astet. Öeldakse, et kui regulaator nöögib, kaob mõni aste ära aga mul ei tule ühelgi astmel pinget peale.

Ilusat õhtut Elmar

elmar.moorats@tttk.ee
      55513520

Comment

Tere!
        306-el ja Partneril oli üks el.süsteem.Salongivendile anti toide otse peale ja
        kiirust regulliti maaga (läbi takkide).

Comment

Esmalt postitatud voltmeeter poolt
          Nagu ma soovitustest aru olen saanud, hakkab vooluahel peale kapotialusest kaitsmekarbist aga õiget otsa leida ei oska. Lisaks on termoregulaator vahepeal, lülitil 4 astet. Öeldakse, et kui regulaator nöögib, kaob mõni aste ära aga mul ei tule ühelgi astmel pinget peale.
          Millise juhtmeotsa pealt sa siis mõõtsid, et pinget ei tule? See ongi ju õige ots ?
          Kui kaitsmed korras ja pinged kõigis kaitsmepesades sees, siis viga ikka regulaatori/ventika poolel on, mitte kaitsmeplokist eespool.
          Või siis pole see kapotialune kaitsmeplokk õige... Peugeoti kohta ei tea, ei mäleta (mingit 206 sai aastakümneid tagasi ikka lahatud), aga päris paljudel autodel on mitu plokki - kapoti all ja salongis. Ja üldiselt on seal ka kaane peal kirjas, mis kaitse mis seadmele kehtib.

Comment

Õhtust
            Sellel mudelil on mitu erinevat skeemi. Oleneb aastast ja kaitsmekarpidest. Kui sa Tartus asud, võta ühendust. Teen sul selle korda kui soovid. Kogemust nendega üksjagu. Laupäeval (08.10) olen pealinnas. Siis võin ka seal aidata.

Comment

http://pdftown.com/Peugeot-309-Service-Manual.html

Lae see alla.14 peatükk on skeemid.Parool : pdftown.com

Comment

Vahepealsed kommentaarid ajasid väheke segadusse. Lammutamine käis täpselt hr dubalazovi Auto 24 foorumist õpetuse järgi ainult lisaks tuleb üks kolmnurkne kronstein maha kruttida, muidu ei saa seda kummikatet kätte. Oma lollusest ju lühise tekitasin ja selle tulemusel põleski ventilaatori mootori pöörete reguleerimise relees termotakisti maha. Maksis Elfas 30 raha. Teie juttu hakkasin tõsiselt kontrollima peale seda kui õnnestus netist hankida service manual, kus elektriskeemid olemas. Skeemilt on näha, et vooluahel käib sealt läbi ja kui too termokas on kutu, siis vent ei kõssagi. Suured tänud Teile! Kui kellelgi on huvi Peugeot 306, ka osa teisi prantslasi pidi sama elektriskeemiga olema, on täiuslik ingliskeelne manuaal olemas, üle 300 lk. Võtke ühendust, saata ei saa, liiga suur. On kõrvetatud CD peale ja võin lahkelt laenata.

Parimat Elmar

Comment

Working...
                X