Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

haagissuvilasse veepump

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

haagissuvilasse veepump

sai muretsetud haagissuvila, kuid puudu on veepump. tal ei ole kraani juures lülitit, nagu ma osadel näinud olen vaid on kraan. kust ma võiks sellise pumba leida, mis rõhu langedes ise tööle hakkab??? Ei tahaks mitut tuhandet selle eest välja käia. tootlikkus peaks olema 10-15L minutis ja kindlasti 12V.

kas oleks võimalik kasutada auto klaasipesuri pumpa, koos mingi klapi/relee variandiga, palju sellel võiks tootlikkus olla???

kas klaasipesu pump peab olema uputatud või on ta võimeline ka vaakumit tekitama? Nimelt paneb vee mahti ava selle paika.

kui soovid et asi hakkaks surve peale t88le siis olen ise kasutanud pesumasinast v2lja v6etud klappe...ma ei tea muidugi mis survele need on...ma arvan et k6ige targem on nii teha(sama systeem on enda haagissuvilal)et kraanikausi juures on jalaga vajutatav lyliti ja kui soovid midagi teha siis teed kraani lahti ja vajutad jalaga lylitit...kui survega asi siis peab k6ik olema 6hukindel et pump "tyhja t88d" ei peaks tegema..pumbana sobiks ka auto klaasipesu pump kuid see 10 liirtit kyll minutis ei l88...

Comment

tal on nii dussi kui kraanikausi juures klapiga kraanid ja ei tahaks lülitit panna. aga äkki keegi on kokkupuutunud selliste pumpadega või kust eestis osta saaks

Comment

survele reageeriva lüliti peaksid saama igast san tehnikaga tegelevast kauplusest, lülitatav pinge ei ole üldse oluline. ~200 eek
        Elekter on niisugune asi mida ei näe, aga tunned - ja kui tunned siis enam ei näe

Comment

tänud, leidsin "automaatse surve lüliti" ka netist, küll mitte eestist. Kui aega saan lähen astun mõnest poest läbi

Comment

Working...
          X