Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Webasto Thermo Top E

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Webasto Thermo Top E

viskan siis mingid hägused pildid siia:

Comment

minu loogika ütleb, et ühekordne sidur on mõttetu, võiks pigem põrksidurit kasutada, sest muidu pole ju vahet, põleb mootor või murdub sidur - pump õhtal nagunii. võimsam pump kummitiivikuga võiks ka lahendus olla.

asjast endast: ilmselt on see vana pump samuti taastatav, lihtsalt osavaid näppe ja mõnda tööriista tarvis
      Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Esmalt postitatud reuter poolt
        võimsam pump kummitiivikuga võiks ka lahendus olla.
        Seisusoendusel on voolutarve üsna kriitiline, kui kell olemas. Üsna tihti juhtub, et nädal aega käiakse lühikesi otsi tööle ja tagasi ning reede või laupäeva hommikul on täkutamise kurss, sest aku lootusetult tühi - laristada sellel teemal ei tasuks. Kummilabadega pump, kus labad vastu seina käivad, on iseensest toimekas asi küll, aga sellel versioonil, millega mina olen kokku puutunud, said need labad mingil hetkel otsa ja tuli vahetada. Harilikul tsentrifugaalil on jälle vähe raskem õhku süsteemist kätte saada - sõltub muidugi pumba asukohast.

Comment

Võtaks teema taas üles ja mul mureks see, et sooviks webasto termotop E elektriskeemi. Oleksin väga tänulik kui keegi selle avaldaks.

Comment

http://www.techwebasto.com/heater_ma...oting_Tree.pdf

See pole küll päris see, aga mingit aimu vast ikka annab(jutu lõpus on skeem ka).
            viimati muutis kasutaja supra; 08 m 2009, 02:59.

Comment

Ja nii edasi ja edasi....
              Google on seda staffi täis.

Comment

vana teema aga uus küsimus.
                sai ostetud webasto bbw46. probleem selles, et pole doseerimispumpa. küsimus, et kas sinna sobivad kõik webasto pumbad või ainult antud mudelile vastav pump? pumba koodi ka otsisin üles
                194 86B mis peaks olema.

Comment

oskab keegi kommenteerida???

Comment

Võid panna sinna ka tänapäeva pumba ja toimib.

Comment

milline see tänapäevane pump välja näeb siis?

Comment

Mine küsi www.autoekspert.ee .Nemad teavad mis sul vaja. Hind ca 2000.-

Comment

jah autoekspert teab tõesti (hind oli 3500 ja peale natsa) uut ei taha, kuna webasto ise sain 1000 krooniga. otsin kindlaid fakte kas sobib ka mõni teine pump asenduseks.

Comment

kaevame jälle vana teema ülesse. mure selle, et insallisin neda t4-le webasto bbw46. kõik muidu toimid ilusti kuna hakkas üha kehvemalt ennast süütama. nüüdseks on asjad seadsi, et kui webasto käivitad, läheb ainult läbipuhkevent tööle. vent töötab 60sec peale seda vaikus. olemas webasto täielik manual. temperatuuri anduri kontrollisin ära. näidud korras. temperatuuri kaitse korras. süüteküünal korras. ainuke mille näidus ma kahtlen on leegiandur. kirjade järgi peaks olema vastavate klemmidel olema nö dark seisundis 12v ja bright seisundis 1v. mul koguaeg 1v. soov oleks siis saada enda oletustele kinnitus, ennem kui torman uut leegikat ostma ~600eek. keegi pädev võiks pilgu äkki peale heita Tartu kandis.

hannes 5012375

Comment

Tere.
                              Upitaks ka vanat teemat. Äkki keegi annab vihjeid vea kohta. Kui mootori töötamise ajal lülitan sisse webasto ,siis kõik töötab ilusti.Aga kui lülitan webasto sisse mittetöötava mootoriga,siis puhub läbi ja lülitab webasto välja. Tegemist siis diisel webastoga.
                              Ette tänades.

Comment

Working...
                              X