Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Kuidas leiutada tavalisele istmele istmesoendust

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kuidas leiutada tavalisele istmele istmesoendust

Niisisiisi tekkiis idee soetada autole istme soendus..

pole just rikas ning ei usu et see odav lõbu olema saab kas keegi oskab nõu anda kuidas odavalt läbi ajada või kuidas ise leiutada istme soendus.. :blink:
    picduell.org

ma arvan et kõige lihtsam olex kuskilt lammutusest mõni istmesoojendusega tool muretseda ja siis kas ära vahetada selle tooli vastu või kuidagi aretada oma toolisse see :unsure:

NB: kindlasti on ka lihtsamaid variante...aga see tli lihtsalt esimesena meelde kohe
    Info võib olla ELUOHTLIK!

Comment

Ma olen täiesti kindel, et igasuguste vilkuvate täringute ja muude autovidinate hulgas leidub ka 12v pealt töötav istmesoojenduskate.

Comment

Originally posted by alaska@Dec 26 2004, 23:35
        Ma olen täiesti kindel, et igasuguste vilkuvate täringute ja muude autovidinate hulgas leidub ka 12v pealt töötav istmesoojenduskate.
        Täiesti õige, kuid tiheda kasutamise juures ei pea need odavad junnid eriti üle kahe kuu vastu. Kui veel tegemist on raske inimesega siis seda enam!

Comment

Äkki istme alla põrandakütte kaabel?
          Sobitatuna 12 v diga?
          Maailm oleks puhas ja süüta
          kui poleks õllejogurtit
          - Õ.Õ.

Comment

ise sai läbiläinud originaal istmesoojendus asendatud sellesamuse istmesoojendus katte sisuga.muidugi ebamugav oli see et leiutama ei viitsin hakata ja toide jäi sigareti süütajast aga eriti ei häirinud kah

Comment

Äkki istme alla põrandakütte kaabel?
              Sobitatuna 12 v diga?
              Kusjuures täiesti teostatav...vähemalt ideeliselt .
              Ainult enne tuleb kaabel umbes 5-ks tükiks jagada ja need siis paralleelselt ühendada. Eeldades, et põrandakaabli takistus on suurusjärgus 160 oomi (teeb 300W 220 voldi puhul), siis viiendik sellest on 32 oomi ja kõik jupid paralleelselt 6,4 oomi. See teeb 12V toite puhul 22W soojust ja peaks peaaegu sobima.
              Loodetavasti kasutasin Ohmi seadust õigesti .

Comment

Ma arvan,et tavaline põrandaküttekaabel selleks ei sobi.Nimelt on põrandaküttekaabel mõeldud segu sisse valamiseks.Segu toimib soojusjuhi ja soojuse akumulaatorina.Kui selline asi auto istmesse installida,siis paremal juhul ilmselt põleb kaabel lihtsalt läbi,halvemal juhul põletad ära oma tagumiku ja/või terve auto.
                Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

Vist küll, seda peab enne muidugi vaatama et see kaabel sul käes ära ei söestu. Kuid kui ma ei eksi siis on olemas põranda kütte kaabel isegi laudpõrandale.
                  Kuid peaks saama kasutada ka tavalist betooni kaablit - andmetest vaatad kui soojaks tohib ta üldse minna - ja siis paned lihcalt pikema jupi - mis 12 voldi juures norm tempile ikka jääb. Ma rääkisin siin ainult teoreetiliselt. Kuid midagi muud ma küll ise välja pakkuda ei oska.
                  Maailm oleks puhas ja süüta
                  kui poleks õllejogurtit
                  - Õ.Õ.

Comment

No mis mõtet on hakata aretama istmesse mingit küttekaablit?Vaata romulast istmed,milles on küte juba sees.
                    Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

No see arvutamine siin oligi ju palju madalamale võimsusele... Kui oleks tahtnud täis võimsust, siis oleks jaganud 5 jupi asemel 18-ks jupiks (220/12). Mida pikema jupi paned... St siis ei pane kahte lühemat paralleeli vaid pmst jadamisi.

Comment

Vs: Kuidas leiutada tavalisele istmele istmesoendust

Tõstan vana teema üles, kuna asi päris huvitav, aga kas kellegile ei tundu, et siin on väike aga sees. Nimelt See 300W küttekaabel maksab ca. 800 krooni. Või vaatan ma midagi valesti?

Comment

Umbes 500 eegu juures makasab soojendusega istme kate millel lisadena kaasas 6 erineva programmiga mazöör.

Comment

Kas lihtsam poleks kasutada täiendavat salongikütte radikat?
                            Näiteks kruvida see istme alla ning ühendada jadamisi olemasolevaga.
                            Antifriisi kuluks rohkem, kuid iste ei muutuks lõkkeks ja auto kasutegur kerkiks ka natuke.
                            Hoiatus - muudan oma postituse sisu kuni 30 minuti vältel pärast postitamist.

Comment

Esmalt postitatud 6p45s poolt
                              Kas lihtsam poleks kasutada täiendavat salongikütte radikat?
                              Tagumikku on reeglina vaja soojendada algul, mitte kogu sõidu ajal mune praadida. Radikas hakkab sooja andma alles siis, kui ka salong muutub soojaks (mootor soojeneb).

Teine ja üldiselt tervislikum moodus on kasutada teisest materjalist pükse talveperioodil

Comment

Working...
                              X