Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Geneka kamm

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Geneka kamm

Miski jama on genekaga, suurema koormusega vahel hakkab pinge ujuma paar kolm korda sekundis. Täistuledega on hästi näha kuidas tee pimedaks läheb. Kui koormust vähendada, läheb viga ära, enamasti on üldse korras. Soojal aastaajal vist ka viga polnud.
    Boschi oma, regulaator vahetatud.
    Ei viitsi uut ka otsida enne kui midagi maha põleb.
    Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Pane voltmeeter vahele,siis näed kas ka ilma koormuseta pinge kõigub ,kui kõigub võibviga olla pingeregulaatoris,ka harjad võivad olla juba kulunud.

Comment

Ilma/väikese koormusega ei kõigu, viga ilmneb ainult külmal ajal.. vist.
      Regulaator vahetatud.

Edit: uued harjad olid ka muidugi regulaatori küljes.

Comment

Kogemus endal ...generaatori ankur. B-)

Comment

Panin nüüd tähele, et viga tuleb paksus lumes sõites esile, ilmselt siis lendab lumi genekasse kuhugi. Kui lasta kohapeal käia 10 minutit siis jälle korras.
          Et kus saaks olla sihuke koht, mis märjaks saades laadimise ära kaotab ja poolkuivalt laadimise katkendlikuks muudab? Kui pinge kõikuma hakkab siis mootori pööretest asi ei sõltu.
          Ja siis veel kui pinge kõigub, vilgub ka aku tuli, samas kui laadimine päris ära kaob, on tuli kustu.

Comment

Võta pingeregulaator ära, ehk näed (näiteks peegliga) missuguses korras lamellid on. Võimalik, et need tahmased või väga kulunud. Regulaatori harjad surutakse küll lamellide vastu, kuid vahel paras sädelus ja kontakt vilets, eriti niiskes keskkonnas. Vahest aitab see, kui kollektori peene liivapaberiga üle käid.

Comment

Dammit, miks pildiga post läbi ei lähe?
              Igatahes rootor paistab korras olevat, peab teisi klemme ka vaatama.

Comment

üldiselt on nii et ega sitast saia ei teee ......vaheta välja see genekas või vii remonti ja lase kogu kupatus mis perses ära vahetada , see pole üldse kallis kui mingi asjaliku sepa leiad kuskilt . üldiseslt kui genekas jamab siis ega see akule hea pole ...varsti see ka perses., sest kui genekalt piisavat pinget ei tule siis koormab see akut tublistii ja vartsi sinu kokkuhoid lõppeb sellega et ostad nii geneka kui uue aku ja võibolla veel mingi elektroonikavidina. :P
                edu igatahes!

Comment

Originally posted by haistag@Mar 10 2005, 16:55
                  lase kogu kupatus mis piix ära vahetada , see pole üldse kallis kui mingi asjaliku sepa leiad kuskilt
                  Seep see on, et ma ei tea, mis piixus on, võib ju olla, et mingi tarbija paneb hoopis räige koormuse taha ja geneka vahetus ei muuda midagi.
                  Ma lootsin, et keegi on sarnase veaga kokku puutunud ja oskaks viga lokaliseerida.
                  Vahetusega või mis iganes saaks ise ka hakkama.
                  Peab vist ampertangid autosse viskama ja teinekord lumehanges, kus asi tavalisalt ilmneb, viga taga ajama hakkama.

Edit: pilt kah: http://www.hot.ee/elucaz/tvlo/gene

Comment

Pildil ülemine kontaktrõngas tekstoliidini välja kulunud.Tuleb lasta uued peale pressida.

Comment

Vs: Geneka kamm

Sorisin siin vanade teemade seas ja peab ütlema et asi töötab tänase päevani ilma igasuguse remondita, endiselt kõigub vahelduva eduga, aga töötab.

Õige link kah: http://www.hot.ee/elucaz/tvlo/gene.jpg

Comment

Working...
                      X