Autoks volvo 740 d ise külmaga käima ei lähe, ainult tõmmates ja kui siis käima läheb siis kohapeal seistes mootori temp. tõuseb ja nii kui sõtma hakkan kohe langeb miinimumi peale. Tegelt sõita õieti ei saagi kuna pöörded hüppavad nii ,et jube, kord on jõudu kõvasti ja siis võib olla 5 minti nii ,et vaevalt käib ja pöörded üle 1000 ei tõuse .Ja kui gaasi üldse ei pane sureb välja.Mis arvate mis asjad seal läbi on ise pakun ,et eelsüüteküünlad siis äkki termostaat ja äkki lambda aga võin täitsa mööda panna nii ,et ärge õiendama kukkuge. SOS
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Ei lähe käima ja kui läheb siis ei liigu.
Collapse
X
-
Siis ilmselt vesi sees, pane mingit lisandit, mis kütusest vett seob.
Startimise vigu võib palju olla, küünlad, pihustid, pumba süütenurk, kompressioon.
Neid pole mõtet enne otsida kui küttega asi korras (loe: mootor töötab ühtlaselt).
Kraadide kõikumine tuleb ilmselt termostaadist.Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
Comment
-
no diisel on üldiselt selline huvitav asi
filtrid tuleks enne talve alati vahetada, et olla indel kütuse jüudmises pumbani, oli probleem toyotaga, külmalt ei liigu näha et jämefilter klaasist ei lase kütust läbi, parafin on sees ja ajab umbe. sai see eemaldatud ja korras.
küünlad mõjuvad ikkagi käivitusele, hilisemale tötöamisele ei mõju, kui ikka peale käivitamist ka mootor ei tööta siis ei ole neid küünlaid mõtet puutuda.
lihtne asi on see, et saab lasti filtirst vett välja
keerata kork alt ära ja vaadata mis tuelb välja, enne võiks soojendada ka fltirt, kui vesi on jääs siis sealt ei tule midai välja
temp. kõikumisega on seline asi ka, et andur võib jamada või kontakt, sieral oli sama asi, viskas punasesse vahest samas kukkus kohe alla, termostadi vahtus ei aidanud, autovahetus aitaas :P
Comment
-
OT
mul sama auto ja soojendus ei anna sooja yldse. Sooja tulek j2i suhteliselt kiiresti 2ra. Kontrollisin k6iki voolikuid ja asi l6ppes soojendusradika vahetusega. N2dal hiljem sama lugu. Tosool 6line pole. V6is muidugi olla ka teine radikas suhteliselt umbes aga ei usu h2sti. Voolikud kontrollitud. Termostaat alles vahetatud.Viga ilmselgelt soojendusradikas aga ma ei suuda v2lja m6elda mis v6iks viga olla et ta t2is l2heb. Ahjaa, soojendusradikat l2bi puhudes l2heb asi natukene paremaks kuid seda ainult p2evaks paariks. Olen n6utu.
Comment
Comment