Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Signalisatsioonipult

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Signalisatsioonipult

Tere,

mul on üks wolksvageni signalisatsioonipult, suhteliselt uus mudel. Niipalju veel et see töötab 404MHz juures. Kas selle ümber progemine mingile teisele autole on raske või võibolla üldse võimatu. Aga äkki saab seda veel millekski muuks kasutada?
    www.zone.ee/systema

Natuke raske on teda kasutada. Pakun välja, et kivi on 1 kord progetav või lausa tehases maskiga kirjutatud.
    Võib proovida tema signaali püüda ja oma vastuvõtja ehitada. Kui süsteem kasutab muutuvat koodi, on ka see mõte suht teostamatu.
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Võib sobida ainult sama marki alarmiga.

Comment

Lissalt nagu huvipärast lahkaks seda pulti ja kui tõesti midagi sellega teha ei anna siis prügimäele. Aga ma teen skeemist pilti ja paneb siia üles. Siin peal on 2 kivi

1. T53214
        U27418N
        5345

2. T 042
        M44C890E
        CH351005

siis 3 nuppu, üks must "kastike" millel ei ole ühtegi mskeeringut, üks led ja hunnik transe jms. Toide Panasonic CR2032 3V lame patarei.

Ühesõnaga siis nende kivide peal need markeeringud peaksid vist näitma, max pinget, kasutus materjale jne. kui ma õieti mäletan. Aga sealt vist ei loe midagi erilist välja. Aga nii @felch palju et see väljund signaali lugemine, kuidas ma siis saan selle väljund signaali ära lugeda. See signaal on siis kahendsüsteemis ja edasi peaks see signaal minema kusagile saatjasse, kus see muudetakse raadiosignaaliks. Nii et sealt kusagilt vahepealt peaksin ma siis signaali kinni püüdma, aga mis vahenditega?
        www.zone.ee/systema

Comment

kui seda sama marki alarmi kasutada on see võimalik näiteks defa pult maxab 300 - 400 eeku uus ja selle kodeerimine maxsab aint 25 kui leid kellegi kellel sellex aparaat

Comment

Working...
          X