Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Auto müravaiksemaks

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Ints@Mar 31 2005, 13:24
    AndresA,ma kadestan sinu auto uksi. Selles mõttes,et väga hea ligipääs on selleks tööks.Mõnede autode uksed aga nii lahedat ligipääsu ei võimalda.
    Ma suurendan seda kadedust veelgi audi uksed nimelt käivad nii juppideks:

Ja siis matti täis:

Vildini mina siis veel ei jõudnud, matt oli esmatähtis.

Comment

Ohoo F**ck. :unsure: Vat see on küll hea variant.
      Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

Ladaklubis ka üks hea teema selle kohta

Comment

Võtsin uksepolstri maha ja kurbuseks on ukse sisemus kapitaalselt kinni ehitatud, et ainuke vahend oleks ketaslõikur. Seega pigi jäi mängust välja. Aga uurisin seda vilti. Järve Noores Tehnikus müüa niiskusekindlamat vilti 190.- rull, liimisin selle uksepolstri siseküljele. Ja tulemus oli täitsa rahuldav. Rehvide sahinat teel on natuke vähem kosta salongi. Ja uksed käivad kinni paremini, ju vildi raskus mõjutas.

Et saaks pigi alla oleks muidugi bro aga see väike katsetus tasus end täitsa ära.

Comment

Mina toppisin taga koopad ja põhja pigimattide alla.Varem tekkis tagant sõiduajal rõvedat kõminat.Mingi resonants.Kõmin igaljuhul kadus jasumpa ei kostu ka enam nii teravalt sisse.Pigitamisel pidasin kinni reeglist, et mida suurem pleki pind, seda paksemalt pigi.Plekile koputades hea ikka kuulata kuidas pigi all olev plekk muutub vaikseks. vilti pole veel pannud.
            Uste sisse üritasin ka panna.aga jah väga vähe ruumi jäetud.Sai siis väikeste osade kaupa paigaldatud.Fööniga kõigepealt plekk soojaks ja siis pigimatile kuuma.Niimoodi kleepisin tükikaupa ukse sisse niipalju kui kannatas.
            muusika on kuulamiseks

Comment

Working...
            X