Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

mida arvate antud alarmist ja kesklukumootoritest

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

mida arvate antud alarmist ja kesklukumootoritest

ALARM mida arvate sellest alarmist

ja http://pood.akustika.ee/index.php?GID=315&...st¤cy=EEK
    mis arvate sellest kesklukumootorite komplektist, et kas annab ylce selle alarmiga seda komplekti kasutada ja kui raske olex paigaldus bmw e30-le ??

oih kogemata vale foorum tõstke see palun autofoorumisse või kustutage teen uue teema siis õigesse kohta..

Tavaline odav juust, küll ta töötab. Mootoritel on ka piisavalt jõudu. Mõned sarnased olen paigaldanud, käivad aastaid tõrgeteta.
    Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

nu selge. ega tglt mul eriti vajadust ei ole selle signa ja värgi järele...kuna kasutan nagunii roolilukku jne... aga lissalt avastasin seal et hind nii nii soodne siis põhimõtteliselt on signa ka sellex mul vaja et puldist kesklukku lylitada ...

Comment

Originally posted by Elukaz@Apr 3 2005, 07:56
        Tavaline odav juust, küll ta töötab. Mootoritel on ka piisavalt jõudu. Mõned sarnased olen paigaldanud, käivad aastaid tõrgeteta.
        ma võiks just väita ,et need on ühed kehvemad mootorid...st muidu töötavad ilusti...
        a talvel niiske ja külmaga külmuvad kinni või lähevad rooste...

Comment

Ühel autol on need mootorid 8 aastat peal ja pole veel juhtunud, et midagi plokiks.
          Sul pigeb külmub hoovastik kinni.

Comment

Alarm ise üks kõige odavamaid,kuid töötab bmw peal küll.Käivitustakistuse osa pole kõige parem.Kesklukumootorid saab ka bmw´le aretada,kuid pole ka kõige paremad.Paar aastat peaksid ilma tõrgeteta töötama küll.

Comment

Originally posted by Elukaz@Apr 3 2005, 13:04
              Ühel autol on need mootorid 8 aastat peal ja pole veel juhtunud, et midagi plokiks.
              Sul pigeb külmub hoovastik kinni.
              minu autol on üldse tehase kesklukk...
              aga kuna ma ise autoteeninduses töötan siis olen ma sellega ka kursis ,et just sellised mootorid on põhilised mida välja vahetada tuleb...

Comment

Ok, minu viga kui viie komplekti järgi üldistuse teen.
                Soovitage siis paremat selles hinnaklassis.

Comment

Originally posted by Elukaz@Apr 4 2005, 15:07
                  Ok, minu viga kui viie komplekti järgi üldistuse teen.
                  Soovitage siis paremat selles hinnaklassis.
                  selles hinnaklassis ongi need parimad...
                  aga korralikumad on Cheetah'il aga maksavad ka rohkem...
                  http://www.autoalarm.ee/index.php?hinnakiri

aga samas kui juba signa panna...siis pole see ju väga oluline ,et juhi ja kõrvalistuja uksest ei saa teisi uksi lukku panna? aga kui on...siis läheb jah rohkem kui 640kr...

Comment

mis sellel cheetal paremini teostatud on siis?

Comment

Originally posted by kaupz@Aug 29 2005, 15:55
                      need peavad niiskust paremini...st teised roostetavad üsna tihti kinni...ja siis on tükk tegu ,et auto uks lahti saada kui ta lukus on ja keskluku motor järgi ei anna...

Comment

Originally posted by Tuhkur+Aug 29 2005, 18:19--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Tuhkur @ Aug 29 2005, 18:19)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-kaupz@Aug 29 2005, 15:55
                        need peavad niiskust paremini...st teised roostetavad üsna tihti kinni...ja siis on tükk tegu ,et auto uks lahti saada kui ta lukus on ja keskluku motor järgi ei anna... [/b][/quote]
                        oled Sa mõne sellise luku lahti võtnud? isiklikult ei kujuta küll ette, kuidas plast või hitleri sitt roostesse läheb B-)

Comment

kruvisin ühe kõduneva lancia pealt 2 lukumootorit maha juba.
                          swiss made
                          12v peale ühendades täitsa liiguvad.

ehk saan nendega asja jonksu

kuidas see juhtimine aga käib?
                          alarmist tuleb +12 ja ka -12 ?
                          et kui miski tavaline relee vahele panna siis alarmist -12v väljundi puhul relee mähis ju ei rakendu?
                          2 releed paraleelselt? tagurpidi mähiste otstega ?

Comment

Originally posted by kännuämmelg+Aug 29 2005, 16:58--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (kännuämmelg @ Aug 29 2005, 16:58)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>
                            Originally posted by Tuhkur@Aug 29 2005, 18:19
                            <!--QuoteBegin-kaupz
                            @Aug 29 2005, 15:55

need peavad niiskust paremini...st teised roostetavad üsna tihti kinni...ja siis on tükk tegu ,et auto uks lahti saada kui ta lukus on ja keskluku motor järgi ei anna...
                            oled Sa mõne sellise luku lahti võtnud? isiklikult ei kujuta küll ette, kuidas plast või hitleri sitt roostesse läheb B-) [/b][/quote]
                            no ma olen üsna mitu lahti võtnud....
                            ales mõni päev tagasi oli üks selline mootor lihtsal katki läinud...st korpus oli ribadeks...
                            plastmass ei roosteta...aga seal sees on mootor...mis kinni jääb...

Comment

Originally posted by kaupz@Aug 29 2005, 19:58
                              kruvisin ühe kõduneva lancia pealt 2 lukumootorit maha juba.
                              swiss made
                              12v peale ühendades täitsa liiguvad.

ehk saan nendega asja jonksu

kuidas see juhtimine aga käib?
                              alarmist tuleb +12 ja ka -12 ?
                              et kui miski tavaline relee vahele panna siis alarmist -12v väljundi puhul relee mähis ju ei rakendu?
                              2 releed paraleelselt? tagurpidi mähiste otstega ?
                              sul signast tuleb 6 juhet välja? keskluku jaoks?

Comment

Working...
                              X