Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Tuuning!!!!!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Tuuning!!!!!

Mõtlesin alustada teemat, kuhu võiks ülesse panna linke või pilte enda auto tehnikast

Oleks ju huvitav vaadata mida teised teinud on ja võibolla saab siit keegi ka ideid ning on ka hea nõu küsida

Tuuningu alla ilmselt ei liigitu aga minu auto pildid siis SIIN

Comment

http://www.zone.ee/bassmass/mosse.html

Comment

äkki lisab keegi veel oma auto süsteemist pilte?
        Lust oleks vaadata :lol:

Comment

mu arust on sellex streetrace ja muud sihukesed eputamise kohad, et kellel ikka suurem mats ja rohkem tulukesi autos on
          no offence

tuuning on ikka imo mootori ja muu raua parandamine mitte mõttetu tulukeste külge riputamine ja kui auto välimuse kallale minna siis ikka komplektne spoileriring, mitte suvaline moosiriiul tagatiivale nagu mõned siin teevad

pekske kui tahate a see on mu arvamus( autodest tean niimõndagi ja autopedesid tean kah)

Comment

Kahtlane teema siia siginend.Pildikesed võiksid jah kusagil võsavormelite ning muude rallide lehtedel rippuda.Antud foorumis ikka probleemide lahendamise koht <_<
            The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
            Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
            Projektide pildid
            Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
            http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Originally posted by vana_kurat@Jul 14 2005, 23:38
              mu arust on sellex streetrace ja muud sihukesed eputamise kohad, et kellel ikka suurem mats ja rohkem tulukesi autos on
              no offence

tuuning on ikka imo mootori ja muu raua parandamine mitte mõttetu tulukeste külge riputamine ja kui auto välimuse kallale minna siis ikka komplektne spoileriring, mitte suvaline moosiriiul tagatiivale nagu mõned siin teevad

pekske kui tahate a see on mu arvamus( autodest tean niimõndagi ja autopedesid tean kah)
              kle kas sa selle peale pole tulnud et kõigil pole rulli et mingit kvaliteetset ringi alla panna ja selepärast pannakse mingid tulukesed külge et oleks tibakenegi uvitavam sõita h34r:

Comment

kui mingid nii nimetatud p**e majakad küljes on siis on huvitav jah.kindlasti see annab ka kiirendusele nii mõndagi juurde

Comment

http://carrating.org/cat.php?cat=6

Comment

Pole mõtet odava tuuningu kallal ka vinguda. Üldiselt on asja mõte ikka ehitamise ja katsetamise rõõm. Kui palju kellelgi raha selleks on kulutada on ju erinev. Ei saa ka võrrelda mingit 50 000.- maksma läinud tuuningut poolenisti kodukootud 5000-8000.- kroonise tuuninguga

Igatahes pange lingid üles .......huvitav vaadata
                    Helitehnika erinevatele üritustele: http://www.helitehnika.fie.ee

Comment

Originally posted by AZ1602@Aug 4 2005, 17:56
                      Pole mõtet odava tuuningu kallal ka vinguda. Üldiselt on asja mõte ikka ehitamise ja katsetamise rõõm. Kui palju kellelgi raha selleks on kulutada on ju erinev. Ei saa ka võrrelda mingit 50 000.- maksma läinud tuuningut poolenisti kodukootud 5000-8000.- kroonise tuuninguga

Igatahes pange lingid üles .......huvitav vaadata
                      (Y)

Comment

streetrAce.org on ikkgi sellejAoks...niiet ei näe mõtet ..mA sAAks Aru kui teemA oleks mingi isekeevitAtud elektrooniliste seAdmete piltide värgis + jutt..siis oleks loogiline et tevAlosse sobiks..
                        mida sa lohh vahid

Comment

tuuninguspetsid

Comment

Palun kõikidel oma auto helitehnikast pilte

Comment

Originally posted by rainx666@Aug 4 2005, 22:30
                              streetrAce.org on ikkgi sellejAoks...niiet ei näe mõtet ..mA sAAks Aru kui teemA oleks mingi isekeevitAtud elektrooniliste seAdmete piltide värgis + jutt..siis oleks loogiline et tevAlosse sobiks..
                              100% poolt, see foorum pole selle jaoks
                              Beers of Estonia

Comment

Working...
                              X