Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Automakk ei luba koodi sisestada

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Automakk ei luba koodi sisestada

Tere.
    Mure selles, et on teada kood aga ei luba seda sisestada
    Mis nuppu/nuppe tuleb hoida, et aktiveerida koodi vastuvõtt?
    Makk Blaupunkt Boston cc20
    (Ekraanil seisab 3 kriipsu aga ei saa sisestada)
    Mu vanaisa oli küll väga kõva mees aga võitluses elektriga jäi siiski teiseks

Mõnel makil on koodiga niiviisi, et esmalt peab makk mingi pool tundi olema vooluvõrku ühendatud ja sisselülitatud asendis. Mul näiteks ühel konkreetsel fordi isendil sedasi. Samuti ka selle järel, kui olid koodi 3x valesti trükkinud...
    Proovi, äkki toimib - muud ei oska soovitada

Comment

esmalt peab makk mingi pool tundi olema vooluvõrku ühendatud ja sisselülitatud asendis
      See varjant ei läinud läbi
      Paneelil sai need juhtmed üle tinutatud ikka ei midagi

Kas xls93c46p numbriga on see kivi mis selle koodiga seotud-äkki kutu

Comment

kod : adr.0068 20 kod 0263
        adr.0069 36
        adr.006A 00
        adr.006B 92 nechce kod
        C2 chce kod
        "Directly or indirectly, all issues related to sound should be decided by the ear as an organ of hearing: conclusions that are given by the ear is no longer necessary to challenge. Lord Rayleigh (John William Strutt)

Comment

Originally posted by Invisible@May 20 2005, 12:30
          Mõnel makil on koodiga niiviisi, et esmalt peab makk mingi pool tundi olema vooluvõrku ühendatud ja sisselülitatud asendis. Mul näiteks ühel konkreetsel fordi isendil sedasi. Samuti ka selle järel, kui olid koodi 3x valesti trükkinud...
          Proovi, äkki toimib - muud ei oska soovitada
          Samas oman ka üht bmv bavaria cIII kassetikat sel küll nii kuid koodi ei tea

Comment

Tundub, et asja meistri juurde, kes koodid raadiotest välja loeb. CC20 üks lihtsamaid pille. Bavaria tiba keerulisem.
            Harjutamine teeb harjutajaks.

Comment

Originally posted by Padasonic@May 22 2005, 18:36
              Tundub, et asja meistri juurde, kes koodid raadiotest välja loeb. CC20 üks lihtsamaid pille. Bavaria tiba keerulisem.
              mnjah. asja enda odavus ei luba sinna rohkem investeerida seega jääb ilmselt niisama seisma ja ootama kui keegi hea hinnaga ära ostab
              kod : adr.0068 20 kod 0263
              adr.0069 36
              adr.006A 00
              adr.006B 92 nechce kod
              C2 chce kod
              Kahjuks ei mõista seda koodi lugeda :P

P.s. selle krdi CC20 tinutasin paar silda ja saab kassette küll kuulata
              Raadiot ei suutnud leiutada :lol:

Comment

ok vale postitus tuli
                "Directly or indirectly, all issues related to sound should be decided by the ear as an organ of hearing: conclusions that are given by the ear is no longer necessary to challenge. Lord Rayleigh (John William Strutt)

Comment

Working...
                X