Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Autoalarm PULSE CA-01

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Autoalarm PULSE CA-01

Autol on juba puldist juhitav kesklukk ja immo, nüüd tekkis mõte lisada veel signa.
    Üleliigsete pultidega ei tahaks taskuid koormata ja originaalpuldist juhitavad signad ei ole paraku taskukohased - sellest siis valik eelpool nimetatud signale.
    Algupäraselt on tolle signa juhtimine mõeldud süütelukust või peidetud nupuga, tekkis aga mõte, et äkki annaks kuidagi ühendada seda kesklukuga või originaal puldiga...
    Kõik kommentaarid teretulnud!

kas selline jääb ka kalliks?
    http://www.autoalarm.ee/index.php?gt800

otsi keskluku plokk üles, vajalikud signaalid peaks sealt kätte küll saama.

Comment

Tänud lingi eest - tõepoolest odav omasuguste hulgas, paraku mulle jääb kalliks.
      Kesklukuploki ma muidugi leian aga millist signaali sealt otsida?

Comment

Terv
        Endal tegin CA 10 Rex-iga asja...aga sul ma arvan on kõige lihtsam osta kontaktor ja panna see juhipoolse ukseluku mootoriga käima nii, et kui uksed lukku lähevad lülitub kontaktor ja nn. salanupust läheb signa peale...

Comment

Ma ise kujutasin kah seda asja nii ette aga nii lihtsalt vist ei saa, sest selleks, et signa peale läheks tuleb kaks korda lülitada (maha tuleb üks kord lülitades) ja pealegi pole mul õrna aimu kust leida selleks sobilik kontaktor. Ma muidugi uurin veel asja aga praegu kisub küll sinnapoole, et ei viitsi aretama hakata ja ühendan süütelukku.

Comment

Working...
          X