Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Transiti spidomeetri kerimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Transiti spidomeetri kerimine

kas on kellegil kokkupuuteid sellise asjaga nagu transit(99a)elektroonilise spidomeetri kerimisega? paljusid ilma trossita spidokaid (vanemaid veoauto tahograafiga) saab kerida mingi reostaadi abil edasi! kas keegi oskaks öelda kuhu juhtmetha seda reostaati panna? keegi tark kirjutas mulle nii
    selleks kerimiseks on vaja impulss-generaatorit, vaat äkki Tevalo foorumis mõni noor elektroonik viitsib selle asja valmis teha. detaile kulub sinna kõige rohkem paari soti eest, ülejäänud hind küsitakse juba tööraha ja väikese mõttetegevuse eest
    vahest on siin siis keegi kes aidata oskab <_<

impulssgeneraator ja reostaat on ikka kaks väga erinevat asja. Üks on päris mitu tükki elektroonikat, teine mingi mehaaniline jublakas.
    Ning kui samast otsast, kust muidu impulsse tuleb, sa neid juurde lased, siis ikka kerib edasi. Tagasi saab teoorias ainult seal olevat mälu ümber programmeerides, praktikas info puudub.

Comment

tüssamise soov?
      siis õpi ise&#33;

Comment

heligeneraator sobib impulssgeneks :P
        ma tahhomeetreid/spidomeetreid kontrollin/häälestan sellega ja probleeme pole.

Comment

Huvi pärast küsin: kui suurt sagedust spido kannatab (kui vägisi takka anda) ja kas jääb mingi märk ka, kui ring peale saab? Palju neil seal üldse numbrikohti on ?
          Head susserdamist !

Comment

Njah, küte kallineb, probleem muutub aktuaalsemaks.
            Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Originally posted by ints0000@Sep 5 2005, 18:24
              heligeneraator sobib impulssgeneks :P
              ma tahhomeetreid/spidomeetreid kontrollin/häälestan sellega ja probleeme pole.
              kas näiteks u2u teel saaks natu täpsemat infot? või siis telefoniteel?

Comment

asi ju lihtne,heligeneraator ühendatakse signaalijuhtme(mis tuleb kiiruse andurist/lugejast)ja massi vahele.andur ise tuleb lahti ühendada ja loomulikult on + ja -(massi) ka vaja.
                generaatorist siis keerad sobiva sageduse peale (nii palju siis et osuti oleks peaaegu põhjas)siis läheb natuke aega,olenevalt sellest kui suur vahemaa on vaja edasi kerida.
                digitaalsel (ilma osutita)võid sageduse valida nii kiire kui kannatab.

tagasi kerimiseks pead spidomeetri osadeks võtma ja need numbritega rattad sobivasse asendisse panema või kui on digitaalne,siis tuleks mälu reset teha-selle kohta ei oska midagi öelda,sest pole kunagi asja uurinud,kuidas käib,kuid ma usun,et seal miskit väga keerulist pole.

OT: kahjuks pole kõigi lühenditega kursis,mis on u2u?

Comment

Originally posted by ints0000@Sep 5 2005, 23:27
                  asi ju lihtne,heligeneraator ühendatakse signaalijuhtme(mis tuleb kiiruse andurist/lugejast)ja massi vahele.andur ise tuleb lahti ühendada ja loomulikult on + ja -(massi) ka vaja.
                  generaatorist siis keerad sobiva sageduse peale (nii palju siis et osuti oleks peaaegu põhjas)siis läheb natuke aega,olenevalt sellest kui suur vahemaa on vaja edasi kerida.
                  digitaalsel (ilma osutita)võid sageduse valida nii kiire kui kannatab.

tagasi kerimiseks pead spidomeetri osadeks võtma ja need numbritega rattad sobivasse asendisse panema või kui on digitaalne,siis tuleks mälu reset teha-selle kohta ei oska midagi öelda,sest pole kunagi asja uurinud,kuidas käib,kuid ma usun,et seal miskit väga keerulist pole.

OT: kahjuks pole kõigi lühenditega kursis,mis on u2u?
                  niisiis...kus ma saan sellise leleu nagu heligeneraator? elan tartus. tiigi elektroonikas polnud sellist lelu.

u2u = user to user... nn privaatsõnumid.

Comment

tartu kohta ei oska midagi öelda,ehk sealt kandi inimesed aitavad.
                    veel on võimalusi ju mida generaatorina kasutada,näiteks arvutit/läpakat,mis sisaldab helikaarti :P võtad mingi proge mis helisagedusi genereerida suudab ja väljundi ühendad sinna spidoka signaali otsale.
                    vaata ainult,et helikaarti maha ei põleta&#33;&#33;&#33;

Comment

Vs: Transiti spidomeetri kerimine

mul selline mure et ostsin endale bmw,ja läbisõit on 146 000 ja ma olen täiesti kindel et keritud ja nüüd tahaks müüma hakata aga oleks vaja läbisõitu juurde,et tegu elektroonilise spidoga??

Comment

Mis BMW mudel, valmistamise aasta jne. Kus ise asud? Üldiselt keritakse ikka spidokat tagasi. Edasikerimisega tuleb meelde vana hea veneaeg, kui kolhoosis veoautodel keriti näitusid suuremaks, et kütust rohkem kätte jääks, nüüd siis vanad head ajad tagasi... Üldiselt ei ole see hea koht vist Sinu auto kilometraazinäidu muutmise teemale.

Comment

bmw 318i 1992 aasta,üks soovitas tagasillast selle junni välja võtta ja siis magnetiga selle juures triblada,kuni soovitud kilometraas ees aga see mingi imelik soovitus ,mine tea kas toimib. soov oleks saada mingi 235000 või nii.

Comment

Potentsiaalne ostja ei usuks, kui sa talle ütled, et tegelt näit tagasi keritud ja õige näit võiks olla "selline"?
                            Sound Blaster Live! 5.1 + Sansui AU-9500 + TU-9500 + 2xEstonia 35 AC-021
                            www.sansui.us/AU-9500.htm

Comment

aga ega ma ei ütle et kerisin spidot edasi,lihtsalt 145000 on nii vana auto kohta vähe

Comment

Working...
                              X